yazılım için tşklerde hellasat ı bulmak sorun ... bulamadım.. yardımcı olursmınız
Printable View
yazılım için tşklerde hellasat ı bulmak sorun ... bulamadım.. yardımcı olursmınız
Arkadaşım yazılımı yükledim. Ancak güncel irdeto 2 ***lerini yükleyemiyorum. KKe+c1.6 plus yazılımını kullandım. Ancak yazılımda yüklemiyor. Üstelik bu yazılım şebeke aramayıda destekliyorAlıntı:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Win7’de kke+ (*** editör plus 1.6) *** yükleme programını açtığımda, gerekli işlemleri yapıyorum. Para envio yükleme işaretleyip, cihaz logosunun olduğu bölüm yanıp sönerken, yükleme işleminin başlaması için cihazı açıp kapadığımda bilgisayarda aşağıdaki kke+ (*** editör plus 1.6) *** yükleme programında hata göstergesi çıkıyor.
Run-time error “8020” :
“Error reading comm device”
hatası veriyor.
Kısaca İrdeto 2 şifrelerini cihaza atamadım. Dolayısıyla Bulsat 39 derecedeki yayınlar izlemek benim için hayal oldu sanırım. Yardımlarınızı bekliyorum….
STREAM System BULSAT OK HW 16.80.91/12.c0.a5 eklendi
bm-1000fta_16.80.91_100526.rar
Teşekkürler deneyeceğim...
Bm-8400 yazılımı (h/w: 12.c1.a5) yükledim. 12 kb'lık ***s.kke dosyasını rar sıkıştırmadan çıkarttım. kke+ 1.6 yazılım programıyla yüklemeye çalıştım ancak yukarıdaki hatayı verdi. Bu yazılım benim kaon ksc100 serili cihazda şebeke arama yapıyor.
Bu yazılımlarda şebeke arama yapmazbildigim kadarıyla .Kke yi win7de yönetici olarak calıştırıp deneyiniz
öncesinde kaon cihazda (h/w:12.c1.a5) sunny yazılımı vardı. Mevcut sunny yazılımına bt-8400 yazılımını kuru kafa atmama rağmen yükleyemedim. Daha sonra 06/2010 tarihli stream menülü yazılımını kup230 engineer mode attım. Bu şekilde formun ilk sayfasında belirtilen yazılımı kaon (h/w:12.c1.a5) attım. Dz_kaon_utilty denilen şifre programı yükleyen programla irdeto 2 şifrelerini attım. Şifre hanesinde irdeto 2 bölümünden kontrol ettim. Doğru olarak yüklenmiş. Ancak kanalları açmıyor. bt-8400 yazılımı şebeke aramıyor demişsin. Türksat için 12642 v 2222 şebeke arama frekansıyla tüm kanalları buldum....Alıntı:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Yüklemeler sonucu gayet olumlu ve 39 hellasat uydusundaki bulsat kanallarını kaon stream(h/w:12.c1.a5) menülü yazılımla açıyor. Herkese teşekkürler
Bulsat Paketinde İzlenen Kanallar
11012 V 30000 3 / 4 BULSATCOM ( IRD2 )
( DVB-S2/8PSK ) ( MPEG-4)
* Film Plus HD
* Eurosport HD
* Şehir TV
* Euro D
* RTV International
* Travel Channel
* MGM Kanal
* Zone Reality
* Hobby TV HD
* National Geographic Channel HD
* Discovery Showcase HD
* Planeta TV HD
* History Channel
12524 H 30000 7 / 8 BULSATCOM ( IRD2 )
* Planeta TV
* BNT 1
* HBO Bulgaristan
* TV 7 Bulgaristan
* bTV
* TV Plus
* Nova TV Bulgaristan
* Diema 2
* Hobby TV
* Discovery Channel Bulgaristan
* Diema
12565 H 30000 7 / 8 BULSATCOM ( IRD2 )
* Viasat Explorer ( 05-23 ) / ******* TV UK ( 23-05 )
* Viasat Tarihi
* Cartoon Network ( 03-21 ) / TCM ( 21-03 )
* Fashion TV ( 06-24 ) / Free- X TV ( 00-06 )
* Perviy Kanal
* National Geographic Wild
* Hustler TV
* Fine Living Network
* Folklor TV
* MTV AVRUPA
* Fan TV
* Boomerang AVRUPA
* Balkanika Music TV
* DM cts
* CNN International Europe
* Özel *****