-
bunu yapanlar kendine yakışanı yaptı ama bu galatasaraya yakışmadı başbakanı begenip begenmeyek kişiye kalmiş ama orada bir dügün havası vardı bunu bozmaya hakları yoktu... bazıları diyorki biz alisamiyeni verdik sizin olmıyan bir yeri başkasına veremezsiniz
-
Velakin açılış çok sıkıcıydı. TOKİ Başkanı sıkıcılığa tuz biber ekti, kulübün beceriksizliğini ima etmeye kalkınca ipler koptu.
40 bin kişi neyi protesto etmişti diye sorarsanız cevabım “her şeyi” olur. Stadyumla büyülenen seyirci gösterilerle umduğunu bulamadı. Tarihi bir ana tanıklık edeceğim diye gelen taraftar sıkıntıdan patladı. Kıvılcımı çakan da TOKİ Başkanı oldu. Kimse kendi “mabedinde” aşağılanmaya gelemez. Taraftarın kendini en “aslan” hissettiği bir yerde taraftara “kulübün beceriksiz” demeye kalkarsan bedeli de bu olur.:present:
Başbakan da bundan payını aldı elbette. Bir gün önce içki içenlerin kalbini çatır çatır kırmasının, itibarsızlaştırmasının, onların başbakanı olmadığını ilan etmesinin etkisi vardır elbette ama o an kim çıksa bir pençe yerdi. Futbol tribünü, havuz açılışına getirttiğin kuzu seçmene benzemiyor işte. Sıkıcı geçen bir maçı bile yarıda bırakıp evine dönebiliyor.
:8[1]:
-
yorumlara bakıyorumda stad yapılmış stadı olan takıma bu yuhalanmanın ötesinede gidebilirdi benim bu stada verilen paralarla iş sahası kurulsa bu işsizlere çare olurdu bu akp illeti hayatımıza girdiğinden beri böyle yanlış yatırımlar para getiren yerede sattırımlar uygulamıştır youm sizin buyrun selametle
-
yok arkadaş benim kafa hala toki başkanının o hakaret dolu konuşmasında takıldım kaldım orada sen kimsin nesinki koca gs yı ve yöneticileri beceriksizlikle suçlayabiliyorsun o kadar gs taraftarının içinde sana bu hakkı kim veriyor
fitili bir ateşledi ondan sonra aradan bir çekildi olayların gidişatına bak!
-
anlaşılan yine konu çekilmek istenilen yere çekild.
Belki protestoların sebebi TOKI başkanı olabilir ama gerçek bir seyirci onu alkışlamayarak protesto eder yuhalayanlar holıganlardan başkası değildir.
Ayrıca arkadaşların bazıları demiş benım vergimle stad yaptılar ne gerek var dı iş sahası yapılsın vesayre boş yatırım bunlar dıolar. Siz biliyormusunuz ki Dünya kupasının olimpiyatların bu ülkede oynanandığı zaman ne kadar kar getireceğini heralde o olimpiyatlar buraya yatırım yapılmadan geleceğine inanıyorsanız sadece boş hayal ler kurarsınız bugunu düşünenler nedeni ile türkiye bugunleri yaşıyor. Bu nun gibi en az 3 tane daha stad lazımkı ülkemıze olimpiyatlar gelsın yabancı takımlar maç oynamaya gelsınki dış para ülkmize girsin ama nerde bunları düşünmek.
Yok şu partiymiş bu partiymiş boş yatırımmış geçmiştekileride gördük hiç bir yatırım yapmadan paraların nerelere gittikleri belliydi.
Neyse bu konu siyasiye dönüştü.
Konu kapanmıştır.