gönderdiginiz mail ler için teşekkür ederim bizim gibi tamircilerin işine yarayacak maillerde oluyor istemeyen iptal etsin girmesin siteyede bence o terbiyesiz kimise üyeligini iptal edin hak etmiş iyi çalışmalar
Printable View
gönderdiginiz mail ler için teşekkür ederim bizim gibi tamircilerin işine yarayacak maillerde oluyor istemeyen iptal etsin girmesin siteyede bence o terbiyesiz kimise üyeligini iptal edin hak etmiş iyi çalışmalar
yenilikleri görmek istemeyen tıklamasın zorlayan yok e maile devam.. hizmetler için sonsuz TEŞŞEKÜRLER.
Daha bilgisayarı açmasını yeni öğrenmiş, neyin ne olduğunu bilmeden internete atlamış, sözde kendisini erkek kategorisine sokarak dayılık yapan sayın İNTERNET MAGANDASI, bilmiyorsanız öğrenin, bu form gerçekten yardım amaçlı kurulmuş vatandaş bilgilerini bir birleri ile paylaşsın diye kurulmuş bir hizmettir.
Sayın Adminim sonuna kadar size hak veriyoruz, ardınızdayız.
insanlarla uğraşmanın zorluğunu biliyorum allah hepimize sabır versin.emek saygı ister
:present::45:ben pc mi açtıgım gibi maillerime bakıyorum gelmedimi sanki bir boşluk oluyor bundan güzel ne olabilir ki okumak istemiyen okumasın veya hiç bir siteye kayıt olmasın başarılarınızın daim olması dilekleriyle saygılar
arkadaşlar yaklaşık bir aydır boyun fıtığı ameliyatından dolayı foruma giremedim bugün açtığımda böylebir üzücü kendinini bilmez kişi veya kişilerin dengesizce.yazılar yazdığını şahsım adına üzülerek öğrendim hangi konu olursa olsun adminlerimiz moderatörlerimiz en küçük önemsiz bir konuda olsa ellerinden geldiğince bizlere yardımcı olmaya çalışıyorlar ki ne mutlu bize böyle tatsız olaylara ben karşıyım bize verilen emeklere saygı duyalım saygılarımla
meyve veren ağaçtaşlanırmış bence böylelerini insan saymayın sizin bu gune kadar verdiğiniz bilgiler bile bizlere yeter sağolun