herkese selam;
kocaeli'den Barış
Printable View
herkese selam;
kocaeli'den Barış
Tmm ok:common001:
sitenize yeni buldum ilgimi çekti deneyim lerden sonra umarım memnun kalıcaz
Selam,
Yeni üye olarak herkese iyi günler.
selam teşşekürler iyiki boyle bir forum var
günaydın arkadaşlar ben aranızdaki en yeni üyeyim galiba dün üye oldum kendim vestel yetkili servisiyim bütün esnaf arkadaşlara hayırlı işler dilerim
Hello im Perparim From kosovo :)
merhaba arkadaşlar
merhaba bende forumda yeniyim güzel günler dileğiyle:frown:
Selam Arkadaşlar
İstanbul/Pendikten Tayfun
Goldmaster 1045 pvr cihaz aldım, fakat internet bağlantısını yapamadım.
Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler..
MERABA ARKADASLAR COK ÖZENLE YAPILMIŞ Bİ FORUM ...EMEGİNİZE SAGLIK
MERABALAR.EMEGİNİZE SAGLIK.GÜZEL BİR FORUM
Merhaba, faydalı bir forum :)
slm kardeş
Hello everybody ;)
thanks for this forum: 459 956:
merhaba ben KaranliKurt69 aranizda oldugum icin tessekürler:459956:
merhabalar adım Muhammet Antalyadan foruma ulaşıyorum.3 çocuk babasıyım.yumatu ıq plus kullanıyorum.herkese saygılar sunarım.
selam süpersatforum
Selamun Aleyküm, Herkeze Merhabalar. Telekominasyon & Elektronik Üzerine Hizmet veren işyerimize Uydu & Çanak Kurulumu Teknik Servisini Getirmiş olduk. Bu Sektörle ilgili bilgi birimimizi siz değerli tecrübe sahibi arkadaşlardan alacağız inş. Aranıza yeni katıldım formunuzda güzel herkeze saygılar.
Herkeze gunaydin ve araniza béni kabul ettiginiz icin tesekkuler.
Umarim tecrubelerizi hep bereber paylasagiz.:459956:
Değerli Arkadaşlar,
Foruma yeni katıldım.
Hepinize içten bir merhaba.
Uydular ile ilgili bilgim yok,umarım taraflarınızın yardımları ile birşeyler öğreneceğim.
İleri sürücülük teknikleri, otomobilleriniz ile ilgili sorunlarınızda her türlü desteği elimden geldiğince yaparım.
Ankara dan Saygılarımla
Okan
selam
selam doslerım teknoloji kurtları atlanta g5 kullanıyorum bu cihazda neler yapabilirim cccam ıp tv dışında mesela altyazı yabancı flmlerde oluyormu acaba ? gibi vs :)
HELOU
Forum icin tesekkurlervemrginize saglik
Selamlar,
Adım Özgür, 34 yaşındayım.
Yaklaşık 15 yıldır ücretli platformlar kullandığımdan uydu teknolojileri hakkında hiçbir şey bilmeyen biri olarak, FORMULAR F1 cihaz ile Astra, Hotbird ve Turksat uydularını kullanmaya başlayarak aranıza katıldım. İlk etapta sizlere bilgi katamasam da sizlerden öğreneceğim çok şey olduğunun bilincindeyim.
Saygılar.
baff 220 full hd yeni yazılımı lazım yardım ltfn
uydu 4 a yok yükleyemiyorum baff 2200 fulhd cihaz için
Merhaba, aranıza yeni katıldım. Uzun yıllar çok derinlemesine olmasada DreamBox 500 kullandım. Artık değiştirme zamanının geldiğini düşünüyorum.
Yaptığım araştırmalardan sonra fiyat/performans olarak GoldMaster HD-1200 Spark almaya karar verdim. Forumda "kilitlenmiş" güzel bir başlık buldum. İlk kurulum ile başlayarak yararlı başlıkları bulmama yardımcı olur musunuz?
Saygılar.
Cinque
selam arkadaşlar
Ustad Çok Saçma Bir Uygulama Bu Yaw Bu Ne İş Yorum ve msj olmaz ise siteden bir şey indiremiyorsunuz bence bunun kaldırılması gerekiyor
Bu Katı Kuralları Aşmak Lazım Çözüm Arayın Zaten Sitede Yok Yok
s.a arkadaşlar öncelıkle herkese hayırlı ışler bol kazançlar **öncelıkle şunu belırtmem lazım ben uydu ışiyle uyraşmıyorum sadece hobi olarak evimde uğraşıyorum*
belediyeden emekliyim asıl işim bordur ve parke ustasıyım** uydu işinden pek anlamam ama parke ve bordur işi olanlara yardımcı olurum**
ayrıca beni aranıza kabulettiğiniz için teşekkür ederim*****
ALLAHA EMANET OLUN****SELAMETLE
merehabalar çk yararlı bir site teşekkür ederim
herkese selamlar
Greetings from Croatia
Merhabalar, bende aranızda olmaktan mutluyum. :459956:
merhaba,buraya katıdıgım için çok mutluyum
Bu supersat ne guzel bir forummus yenI katildim cok sevdim:clap2::
Güzel bir site yayın hayatınızda başarılar.
Herkesin bayrami mubarek olsun.
merhabalar ben de yeni üye oldum.faydalı bir forum umarım hep bu çizgide devam eder.
Aranıza yeni katıldım. Burada olduğum için mutluyum.
bende aranıza katıldım hayırlısı bakalım
Herkese merhaba. Herşey gönlünüzce olsun
Ben de yeni katıldım. Herkese selamlar.
Ben de yeni katıldım merhaba
selam
merhaba
merhaba
Forumların amacı bilmeyenlerin sorduğu bilgisi olanların cevap verdiği ortam sağlamak. Bunu sağladığınız için teşekkür ederim. Bende yeni sayılırım inşallah uzun süre kalırım.
Burada yeniyim. Herkese iyi formlar dilerim.:emoji122:
Yeni gelenler hepiniz hoşgeldiniz
Hepinize iyi akşamlar ve iyi paylaşımlar.