saol..
Printable View
saol..
illa bir şey mi yazacağız
sağol
umarım işe yarar
Harİka
emeğine sağlık
Teşekkürler
Allah razı olsun
teşekkürler işime yaradı
listeyi indiremedim
tesekkür
teşekkürler:yahoo:
teşekkürler.
eklentiyi indirip bakacağım.emeğiniz için teşekkürler
eline sağlık başkan philpstede calısırmı acaba
ellerine sağlık
dosyayı indiremiyorum mesaj yazmama rağmen inmiyor
emeğine sağlık
Yeni bir Samsung 46ES7000 led tv aldım. Konunun başında vermiş olduğunuz hazır kanal listesi bu modele uyarmı? Birde angry birds oyununu aktif yapmak için ne yapmalıyım. Yardımlarınızı bekliyorum.
TeŞekkÜrler
Sayın Baldemir,
ellerinize sağlık. programı kurdum. türksat kanallarının tamamı ve hotbird den seçtiğim 4 kanalı aynı listede toplamak için "merge" menüsünü kullanmayı denedim. listelerden birisinin eski bir formatta kaydedilmesi gerekiyor ki ekleme menüsü aktif olabilsin. böyle de yapsam tam olarak başarılı olamadım. ayrıca 40d8000 tv de yükleme sonrasında hotbird bir türlü aktif hale gelmiyor. uydu listesinde var, ama kanal listesinde hotbird kanallarını atlıyor. eski bir programla çok önceleri hazırladığım karma listeyi geri yükleyince bu sorun düzeliyor. bu konuda tecrübeniz veya öneriniz var mı?
saygılar
Selamlar ,İyİ bayramlar
helal olsun
Çok gÜzel
teşekkürler
tşkkür
tesekkürler
bende şimdi deniycam umarım yapabilirim
sagol gardaş
deneyecek umarım olur
Dankeschön ;)
eline sağlık kardeşşş..............
Allah razı olsun
star hd neden çıkmıyor?
teşekkürler
bir türlü trt hd kanalları bulamadım umarım yardımcı olursunuz teşekkürler
Öncelikle süper bir çalışma ,insanların uzun zaman alan bir uğraşdan kurtama
Neden mi?
uydudan tarama yap bayağı bir zaman alıyor
ayrıca d serilerinde kanal sıralamada zahmetli bir iş
dosyayı flash bellekden tv ye atmak 5 sn gibi kısa bir sürede gerçekleşiyor,
d serisi kullanan herkese öneriyorum,ilk etapda bunca tl ödeyip aldık bir sıkıntı olur diye düşünmenize gerek
yanlız hocam çok önemli değil ama habertürk kanalı yok
bende trt hd var
18.05 tarihli dosyayı aktarın
ellerine saglik. süper olmus
teşekkürler
çok güzel bir paylaşım.emeği geçenlere çok tşkr.umarım bende işe yarar.zira tv ni ayarlarını da bozdum.başka şeylerle de uğraşmam lazım.saygılar.
emeğinize sağlık
teşekkür ederiz
sağol
teşekkrler deneyeceğim
Teşekkürler dostum
Teşekkürler...
teşekkürler
Merhaba arkadaşlar buradaki herkez sanırım mecburiyetten/nezaketten teşekkür etmiş. Deneyipte çalıştıran oldu mu gerçekten merak ediyorum? Bende sürekli geçersiz kanal listesi hatası veriyor.....
Kanal listesini bozmuştum. Akşam ilk işim kanal listesini düzenlemek olacak. Teşekkür ederim.
süper paylaşım ellerine sağlık teşekkürler.
Harika:present:
bir sorum olacak es6800 tvim var ama d serisi mi bilmiyorum. kanal listesini indirsem çalışırmı cevap verecek olan varsa sevinirim.
harbi ço sağlm paylaşım tebrikletr ++++++++++
Teşekkür
EmeĞİne saĞlik
teşekkürler