sağol..........
sağol..........
Tesekurler :)
Teşekkürler deneyeceğim
inşallah sıkıntı çıkmadan yapabilirim =)
elıne saqlık dneıcemmm
eyvallah
İP tv kanal ekleme yapabiliyor muyuz?
arkadaşlar samsung 40f8000 olurmu
bi deneyelim
teşekkür
teşekkürler
ellerinize saglik arkadaslar
eywalaahh
Deneyecem bakalim
46es7090lar da calisrmi acaba
umarım uygulama da başarılı olurum
ellerinize sağlık harika harikaaa
çok ama çook teşekkürler
teşekkürler
sağolun teşekkürler
[QUOTE=Baldemir;670210]91.203.212.202 Ip ye nStreamLmod_2.54tr eklendi.Playerin tamamı türkçe
Samsung smart uygulamalarında çalışan bir sistem dosyayı rardançıkartıp usb atınız sonra tv takınız ,tv smart tuşuna basınız nstreamLmod 2.54
nstream lmod2.54 tr türkçe programdır yükleyin internetin tadına varın ne arasanınz var sinema portalları dizi portalları yabancı yerli ip tv dünyadaki bütün maçları seyret bir kaç sayfa önce nasıl yükleneceği ve ıp adresi verilmştir
1 - İnternet tv ye giriyoruz. Ayarlardan yeni kullanıcı oluşturuyoruz. Kullanıcı adı; develop şifre; 0000 oluşturduktan sonra çıkış yapın.
2 - internet tv menüsüne geri gelin ve develop kullanıcısyla oturum açın. Ayarlara tekrar girin
3 - Gelişme adında gizli bir menü çıkacak bu menüdeki sunucu ip ayarlamaya girin. ip adresi olarak 91.203.212.202 widgetin bulunduğu local veya sunucu ipsini yazın.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 46es6530lar da calisrmi acaba ama çook teşekkürler ]
TeŞekkÜrler
tesekkurler
deniyorum acaba es8000 de çalışacak mı :D
topiyi henüz yeni gördüm, samsung firmasına helal olsun valla. adamlar yapmış ya... tebrikler.
tesekkurler
elinize sağlık
emegine saglık:clap2:::clap2:::clap2:::clap2:::clap2:::clap2:::clap2:::clap2:::clap2::
tesekkurler
çok sağolun
teşekkürler
teşekkür
Bugün indirdi inşallah çalışır
Ellerinize sağlık. Süper olmuş.:45:
Bir de şu rtmp://$OPT:rtmp-raw= başlayan linkleri okutmak için bir çözüm bulursanız vallahi harika olurdu. Ya da Smart TV ile başka yolu varmı bu tür linkleri oynatmanın? Birileri buna bir çözüm bulamazmı?:49:
teşekkürler
teşekkürler
teşekkürler
elline saglik
tesekkürler
teşekkürler
TesekkÜrler..
tşkler
PAYLAŞIM için teşekkürler samsung d 7000 de deneyeceğim
++++++ güzel paylaşım
paylaşım için teşekkürler:45:
smar hup açın kumanda dan toolls tuşuna basıp oturum aç sekmesini tıklıyoruz oturum ıd: develop şifre:0000 yazıp oturumu açıyoruz sol alt köşede develop olarak oturum açıldı diye ibare geliyor. Kumanda da tekrar toolss tuşuna basıyoruz. gelen pencereden en altta ayarları tıklıyoruz.çıkan ekrandan en allta gelişme tıklıyoruz. gelen ekranden kbl et deyip tamam diyoruz.sunucu ıp ayarlama bölümüne 91.203.212.202 yazıp o*** deyip senkro et diyoruz bütün herşey smart hup penceresine kuruluyor video için : Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
tv uygulaması arıyorum
nStreamLmod_2.54tr bunu nasıl indirecem bir saattir indiremedim
emeğine sağlık bir arkadaşımda bu tv den var deniyelim
Sahane
deneyelim bakalım
tskler usta
tesekkurler
slm,
ben nStreamLmod_2.54tr yükledim tv kanallarindan haric öteki dosyalar bos nasil yükliyebilirim usb olur mu?
arkadaşlar bu program lg 42' hd 400 hz tv ye yüklenirmi kolay gelsin
TeŞekkÜrler