teşekkürler
Printable View
teşekkürler
teşekkürler
teşekkürler
Aekam
Selam millet
nasıl indireceğimi bilemedim
teşekkürler:present:
teşekkürler
arkadaslar merhaba, 58ud8200 tv mi nasil guncellerim. lg soundbar satin aldim tv kumandasindan soundbari kontrol edemiyorum ne optikten ne bluetooth uzerinden. yardim ederseniz sevinirim.
58ud8200 den memnun kaldınız mı ? renkler yandan bakınca nasıl ben hiç memnun kalmadım da :(
hello i need usb firmware recovery (upgrade loader) for my mb130 mainboard ..thank you
teşekkürler hemen deniyorum umarım yapabilirim.
supersatforuma 4k ve mb_90 kanal listesi yüklemek istiyorum.Foruma nasıl yükleme yapacağımı unutmuşum, bir yardımcı olabilrmisiniz.teşekkür edirem.
HAYIRLI CUMALAR
teşekkürler
teşekkürler.
mb100 için inşallah işe yarar
Çok teşekkürler deniyecegin
Elinize sağlık , teşekkürler
Edit: 43ua8900 mb100 için çalışıyor denedım teşekkür ederim.
benim vestel tv de netfilix yok mb100 serisi anakarta sahip işlemleri yapmaya çalışacağım bakalım ne olacak
denicem
Netflix hariç bütün herşey geldi ama NETFLİX Gene YOK
Bu kulübe bende 50 U 9500 ile katıldım. 3 ay Netflix 4K üyeliğide hediye ettiler.
65ud9000 mb130s anakart auo panel
Merhaba, Vestel 43UA9400 4K Tv anakartı MB100 için elinde orjinal profil sw ve hw dosyaları olan arkadaşlar paylaşabilir mi?
netflix i aktif etmek için swprofile ve hwprofile dosyalarını bir türlü tv den alamayınca (ki iş işten geçtikten sonra nasıl alınabildiğini de öğrendim :( ..) nette bulduğum bir başka arkadaşın farklı model tvnin MB100 tvsine ait modlanmış profil dosyalarını tvye yükledim. Sonuçta Netflix ve pvr özellikleri aktif oldu ve çok güzel çalışıyorlar. Ama yukarıda da belirtiğim tv min orjinal dosyasına ulaşabilirsem kötü günler için yedeğimde olsun istiyorum. Şimdiden teşekkürler..
Çok teşekkür ederim,sorun çözüldü
Arkadaşlar ben de Vestel 55UA9800 tv yi almak istiyorum. Tavsiye eder misiniz?
Çok basit ssiptv yi aç ustad sağ üst köşede ayarlara tıkla (soru işaretinin yanında olan 3 cü sıradaki)baglantı kodu kısmı var oradan kod alma kısmına gel kodu al buraya yaz ben sana bizim iptv dosyasını yuklerim ok bu sırada tv ile internetniz baglı olması gerekiyor her zaman
Hocam gelmiş olması lazım ben listeyi yukledim gorunuyor siz tv nizi fişten cekin tekrar takın ssiptv uygulamasına girin oynatma listemde olması lazım bendede aynı tv var cunkiAlıntı:
Ben sizin tv nize baglandım cunki alttada liste var oldugu gorunuyor
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
yuklenıyor gorunuyor ama kanal lıstesı gorunmuyor tvyı kapattım actım olmadı malesef ugras verdıgınız ıcın cok tesekkur ederım saygılar
Tv yi ilk kurulumdan fabrika ayarlarina geri dondurun wevd storeden ssiptv tekrar ekleyin uygulamada kanallari gorememeniz entresan veya tv nize uygun guncel yazilim yuklemeniz tavsiye edilir.:emoji106:
Üstadım ben listeyi tv ye yukledim arkadaşın bende liste gorunuyor (ss ip tv de) tum dostlarada bu sekil yuklediydim problem olmuyordu. ama tv de oynatıcı listeye girince hiç bir kanal gelmiyor sanırım yazılım ile alakalı bir durum var bence youtubenin arızalanması gibi sanırım
Ben hep external playlist yazan kısımdan yüklüyorum hocam, my plasylist yazan yerden yükleyince bende göremiyorum listeyi.
Değişik değişik durumlar sanırım :) bozoglu hocam benim verdigim liste var onu yukluyormusunuz tv nize o listede mesela timur medya tv var o bende göstermiyor ama vlc player ve android cihazlarda sorunsuz acıyor ayrıca beko ssiptvdede sorun yokmuş vestelde problem var dedi kanalın sahibi birde sen bakabilirmisin yeni verdigim listede 37 numarada
merhaba, bende 4K SMART 55UA8300 televizyonu kullanıyorum. D-smart cam modülle normal yayınlarımı alıyordum. Televizyon ekranının içinde bir kaç toz lekesi var diye servise gönderdim temizleyip yeni yazılım yüklemişler fakat şu anda cam modülü taktığım zaman D-smart araması yaptığımda hazır kanal listesi gelmiyor. Türksat tüm kanallar çıkıyor. ne yaptıysam çözemedim. Gerek D-smart gerekse Vestel yetkili servis hiç biri çözüm bulamadı bu şekilde kullanacaksınız dediler. Sizler bu işin daha ustası olduğunuzdan bir de sizlere sormak istedim. Bunun herhangi bir çözümü var mıdır? yardımcı olabilir misiniz?
Hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Bunu yükledim ama tüm kanalların hepten yeri değişti. Bana lazım olan sadece D-smart'ın hazır kanal listesi sanırım. Bunu bulabileceğim bir yer var mıdır?
var ama d smart kurulum yaptığımda kanallar 0 geliyor hiç bir kanal çıkmıyor.. servise gitmeden önce hazır kanal listesi geliyordu. servise gitti geldi böyle oldu.. adamlara söyledim biz bişey yapmadık sizde sorun var dediler. d-smart la görüştüm. cam modül şifre kırıcı sadece listeyi tv'nizde bulabilirsiniz dediler. servise tekrar söyledim bizde böyle bişey bulunmuyor dedi. bi dünya oraya git buraya git yaptım bir türlü bulamadım..
1'e 1 değil ama gayette güzel valla eline emeğine sağlık @ Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. .. ulusal kanallar başta sonra sinema kanalları fln geliyor.. cok sükür.. en azından 600 700 kanal arasından aramadan cok cok iyi.. liste düzenleme programı bulamadım belki o şekilde de halledebilirdim ama sagolun valla emeklerinize.. tekrardan teşekkür ederim..:emoji122:
Vestel, Toshiba, regal vs. vestel üretimi mb130 ve mb230 anakartli smart TV'lere, exxen, dsmart go, twinch, Ssport + uygulamaları eklenmiş.
Mb100 ve mb 120'lere uzun zamandır destek vermiyorlar.