çok teşekkürler emeğine sağlık
Printable View
çok teşekkürler emeğine sağlık
Nasil iniyo bu
Emekleriniz için çok teşekkür ederim
Elinize sağlık arkadaşlar
Emeğinize sağlık bugüne kadarki dosyadali kanallarda hiç sıkıntı yoktu özellikle film kanallarınsa uzun süreli donma ve aynı sahneleri tekrarlama var sanırım ağdaki linklerde bu sefer bir problem var
Tamam. İnşallah. teşekkür ederim
Siteye yeni üye oldum, IPTV konusunda acemi olduğumdan gösterdiğiniz yollardan ilerleyip kurmaya çalışacağım. Yorumumu sonradan mutlaka yazarım. Emeğinize teşekkür ederim.. Saygılar..
LG 43" TV'de denedim çalışıyor. Bazı kanalları açmadı ama genel olarak güzel teşekkürler.
mükemmel
TV 8 çalışmıyor
Yayınımız için teşekkürler
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
Teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiler için
Teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiler için
Çok iyi olmuş
Teşekkürler
sagolasin...
usa fox sports kanallarının adresi?
teşekkürler
Çok teşekkür
Lnki indirebilirmiyim
Tşkler
eline saglik Ustam
11.04.2021
- Marmara Ses TV, Ordu ORT, Kanal 57, Çanakkale Web TV Yerel kategorisine eklendi.
- Çay TV, Kanal Ordu yedek eklendi.
- Trakya Türk linki güncellendi.
- Vatan TV -> Vatan'ın Sesi TV olarak düzeltildi.
- Vatan TV eklendi.
- 13 yeni sinema kanalı Premium kategorisine eklendi.
teşekkürler elinize sağlık.
Siteye henuz uye oldum. Emeği geçenlere çok teşekkürler.
Linkleri nereden görebiliyoruz
çok teşekkürler , çok faydalı oldu emeğinize sağlık
11.04.2021 21:30
- Star 57 TV, Askon TV, Zaza TV, Bursa Haber TV, Kanal 6 (Test), Günaydın TV, Bursa İl Müftülüğü, Bahar Türk, Ceyhan Web TV, Denge Zelal TV eklendi.
- 24 TV, Can TV yedek eklendi.
- BBN Türk, TV100 Ekonomi, Milli Piyango TV, Aksaray Web TV, ABB TV, MPL TV, Nur TV, Acil TV, Booba ve Pepee TV MUHALIF-TEST kategorisine eklendi.
Bu yayınları Youtube/Dailymotion gibi sitelerden kendi sunucum ile yapıyorum. Yayınlar kapanabilir. Bu yüzden ayrı bir kategoride. Aldığım dandik bir sunucu olduğu için belirli bir noktadan sonra çöküyor. Sık kontrol etmeye çalışacağım.
teşekkürler.
teşekkürler
super
Emeğinize sağlık,Vuduo2 de Jedi Maker Xtream ile buket yapıp kanal listeme ekledim,arada güncelleyip izliyorum.çok teşekkürler.
Eline saglik
tesekurler
Teşekkürler
teşekkürler faydalı paylaşım.
Güzel
İnşallah buda işe yarar herkese teşekkürler
çok sağolun
hocam daha detaylısı tam yazmamıştım 1942 yılında doğmuştur. Eski müsteşar yardımcısı ve Devlet Planlama Uzmanı olan İskender Evrenesoğlu, kendisinin Resulullah olduğunu ve Allah katından kendisine kitap verildiğini iddia etmiştir. Bir zamanlar Nur Tv adlı kanalda sohbetler yapmıştır. hatta dediğim gibi çok kişi yanından mezar satın almıştır
14.04.2021
- Vizyon 52 TV, Yozgat TV yerel kanallar kategorisine eklendi.
- Best TV diğer kanallar kategorisine eklendi.
- ON6 TV MUHALIF-TEST kategorisine eklendi.
- Esenler Şehir Ekranı, bluTV Komedi, Edessa TV, FRT TV, Güneydoğu TV güncellendi.
- Çalışmayan yayınlar kaldırıldı.
elinize sağlık çok güzel liste
Teşekkürler.
Elinize emeginize saglik. Kaliteli sunumunuz icin tesekkürler
Sagolun
İnşallah olur başkalarını denedim açmadı
DİĞER PLAYERLAR İÇİN LİNK EKLENDİ.
Playerınız kategorilere ayırmıyorsa yeni eklediğim linki eklemeniz gerekmekte.
İlk mesajdan linke erişebilirsiniz.
Gerçekten emeği geçenlere teşekkürler
ıptv üzerine çok web sitesi araştırdım gerçekten bu konu üzerine güzel bir site olmuş
çok iyi bir forum...teşekkürler.
kareşim emegine sağlık teşekkür ederiz
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
forumda bir arkadaşımız bana yardımcı olurmu acaba bende mi box var buna ssiptv programını yükledim ama her kanal degişiminde ve kanal izlerken yayın donuıyor ve 2 saniye sonra programdan atıyor ssiptv kople kapanıyor mı box ana ekrana dönüyor yardım ede bilirmisniz ne yapmam gerektiğiyle alakalı:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown: