LG televizyonlarda sıkıntı çeken var mı?
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
Teşekkürler
Printable View
LG televizyonlarda sıkıntı çeken var mı?
Teşekkürler
Merhaba,
kanal listesini smart iptv uygulamasında kullanmak istiyorum. bu hizmetten ötürü supersatforum yetkililerine teşekkür ederim.
Smart IPTV'ye yükledim, problemsiz bir şekilde yayınları izliyorum. çok teşekkür ederim.
Teşekkürler
Tesekkur ederim
teşekkürler emeğiniz için
emeği geçen herkese teşekkürler
Kanalların isimlerini yazmayalım iptv listesinde tüm kanalları sorunsuz izleyecek diye birşey internet ile izlenen bir ortamda mümkün değildir.Konuda kanalların isimlerini kesinlikle yazmıyoruz devlet tv kanalı bile olsa üstad dikkat edelim
ss ıp tv lg cihazına umarım çalışır
televizyonda izlemek için kurmaya çalışıyorum. Ama listeye ulaşmak bu kadar zor olmamalı.
Zorluk değil spam kullanıcıları başka turlu engelleyemiyoruz sizlerin guvenligi için bu şart.Ayrıca burada verdigimiz listeyi turkiyede bizim siteden başka veren yoktur.Verenlerde bizden kopyalayanlardır
Teşekkürler
Telefunken tvde ss iptv uygulamasında açmaya çalışıyorum ancak uzak içerik yüklenemedi diye uyarı veriyor
teşekkürler
Teşekkür ederim ssiptv de kullancağım
Kolay gelsin ben m3u listesini indiremiyorum smart ip tv den bakcam yardimci olursaniz sevinirim
Ssiptv varmi tv de? Dosya indirmede sorun yokAlıntı:
@ Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. konu kurallarina riayet edelim.Tv kanallarinin isimleri yazmiyoruz.Konu ve bolumleri kokten kaldirmak zorunda kalacaz.Dmca telif durumlari yuzunden lutfen dikkat!!!
LG WEBOS TV de SMARTIPTV
teşekkürler.
- - - Updated - - -
teşekkürler. :emoji106:
Başarılı
Abi harbiden inanamıştım ama şu anda girdim denedim oldu ve harika oldu. Şaka gibi yapınca bir gülümsedim anlatamam. Sağolun :) Samsung TV-Tizen
Kolay gele
tesekurler
teşekkür.
Çok teşekkürler
efsane :))
M3U Dosyamız Güncellendi (19.09.2021) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
Konu içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır (ücretsiz,free,heryerden izlenebilen bir kanal dahi olsa) GOOGLE DMCA telif hakları ile sıkıntı yaşıyoruz.Farklı eşleştirme yapıp sanki korsan yayın verdigimizi sanıyorlar.:emoji36:.Bu yüzden ücretsizde bile olsa kanalların isimlerini yazmayalım arkadaşlar
Smart boxla denicem
Emeginize saglik
gyet başarılı
teşekkürler.ss tv ye uygun mu
Teşekkürler
Çok güzel teşekkür ederim
Teşekkürler
Çok teşekkürler emeğinize 👍🏼
Teşekkürler
Slm, ben smartiptv kullanıyorum bu linki yükledim ama okuyamıyoru. Nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
teşekkürler. yurtdışından ssiptv uygulaması üzerinden izlemeyi deneyeceğim.
lg oled smart teşekkürler
Evet indirdim ve indirdiğim şey böyle (attachment.php) bunu smartiptv okuyamıyor.
Attachment.php bunu smartiptv okuyamıyor. Bilmem anlatabildim mi...
Dosya m3u PHP değil yapacagımız birşey yok pc nizde windows muzik programı yok isede bu tarz durumla karşılasırsınız..SSİPTV programı kurabiliyorsanız onu kurun ayarlardan bana kodu verin buradan yukleme yapabilirim size yapacagım yardım bu olur başka olamaz
Tvden ssiptv ile izlicem böyle bi liste arıyodum elinize sağlık
Tamam usta sorunu buldum firefox ile indirdiğim zaman olmuyor ama chrome ile oldu. Yardımınız için teşekkür ederim.
Teşekkürler
Teşekkürler elinize salık usta
teşekkürler
Selamar... Uzak içerik yüklenemedi uyarisi veriyor. M3u dosyasi yuklenebiliyor mu ssiptv ye bulamadim. Yoksa m3u urlsini nasil bulabilirim yardımcı olabilir misiniz?