Öncelikle emeğinize teşekkürler ben mı box kullanıyorum bu paylaşımdaki kanalları cihazda açabilir miyim
Printable View
Öncelikle emeğinize teşekkürler ben mı box kullanıyorum bu paylaşımdaki kanalları cihazda açabilir miyim
smartıp tv mu var mı LG tv de donmayan nereden alacağız
Tesekkur ederiz.
tskler
Çok teşekkür ederim
Şayet isteyen olursa smart İptv nin *****ed appi yollayabilirim
eline emeğine sağlık
Merhaba hayırlı olsun andrioid tv den izlemek istiyorum
teşekkürler emeğinize
teşekkur ederim ogrenmeye calısıyorum
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
androıd tv lerde calısıypormu
*******varmı acaba?
Emeğinize sağlık
Emeğinize sağlık hocam
slm ben neden link goremiyorum 2 aydir ueyim buraya anlamadim
Çok teşekkürler
Teşekkür ederim size ve emeği geçen herkese.
Merhaba. ss ip tvye nasıl yüklerim? external lınk var mı
teşekkürler
teşekkür ederim
teşekkür
elinize sağlık
Bunlar günlük değil dimi bir kere yüklememiz yetiyor
Gunluk degil ama bazen ulusal,yerel ve ozel iptv kanallarinin bazilari anlasmasi bitince yayin yaptiklari yerlerle linkler degisebiliyor.Sitemizi takip edin guncellemelerden geri kalmazsiniz.Yeni kanallarda ekleniyor ve yayin yoksa kaldiriliyor.
Tesekkurler
Başarılı...
teşekkürler
teşekkürler
Teşekkürler
deneyelim bakalım
Tesekkurler
bu link yurt dışında çalışmıyor. yurt dışında da izleyebileceğim legal türk kanalları listesi yok mu?
Link değil dosya yukleyeceksiniz.Yurt dısında yasayan arkadaşlar kanalların izlendigi söylenmişti bazı kanallar yurt dısına kapalı olabilir.Alıntı:
Yurt dısı liste özel olarak yok
Ayrıca UYARILARI göz ardı etmeyin
USB veya Playlist editör ile dosyayı yukleyenler mutlaka guncellemelerde dosyayı yenilemeniz gerekmekte ,indirip kullanıcagınız cihaz ve uygulamalara yuklemeniz gerekmektedir.Dosya linkini yapıştırırsanız link calısmayacaktır lütfen buna dikkat ediniz.
sanırım sorunum '' USB veya Playlist editör ile dosyayı yukleyenler mutlaka guncellemelerde dosyayı yenilemeniz gerekmekte ,indirip kullanıcagınız cihaz ve uygulamalara yuklemeniz gerekmektedir.Dosya linkini yapıştırırsanız link calısmayacaktır lütfen buna dikkat ediniz. '' bu uyarınız da kast edilen .
dosyayı yenilemekten kast ettiğiniz şey nedir? indirip usb ye yükleyip, yerini smarttv ye gösteriyoruz.
Aynen öyle verdigimiz linkteki dosyayı usb ve ya uygulamayı online yonetebiliyorsanız oradan yukleyeceksiniz.Bizim verdigimiz linki uygulamaya girerseniz çalışmaz dosya bilgisayara inecek o sekil yukleyeceksiniz.SSİPTV var ise ben buradan yuklerim
Paylaşımları yapan arkadaşlarımı kutluyorum. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.
beceremedim :(
Cihaz lokalizasyonu almanya. cihaz xiomi mi tv p1. cihazda kodi yüklü. kodi ye çocukların izleyebilmesi için iptv kısmına türk kanal listesi eklemek istedim. Verdiğiniz dosyayı usb ile yükledim ama olmadı. tv içinden nete bağlanıp direk indirmeye çalıştım ama forum id ve şifresini girmeyi destekleyen web tarayıcı yok.(puffin dahil). whatsapp web ten dosya paylaşayım diye düşündüm wpweb açılmadı. Mevzuu bu ....
Bende next 2071 de kullanacagim
Teşekkürler
Emege Teşekkürler
Merhaba,
siptv üzeri izliyorum
cihazım LG TV dir
tşk ederiz
emeğinize sağlık
teşekkürler
Ellerinize sağlık. Amacım Next star iptv özellikli uydu alıcımda yerel kanalları ip tv üzerinden izlemek.
Teşekkürler Supersat Forum.Emeğinize sağlık.
teşekkürler
Teşekkür ederiz🙏🙏
super sat tesekkurler
çokk teşekkurler
Merhaba. Bu konularda daha yeniyim. Tv de ssiptv uygulaması mevcut. Bir kaç kez m3u linkleri ile deneme yaptım fakat hiçbiri çalışmadı. Farklı bir kullanım şekli mi var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bu arada hiçbiryerden düzgün bir yanıt alamadım.
Emeğinize sağlık
Teşekkürler,