Github linkini uygulamaniza gireceksiniz link.degisimlerinden etkilenmezsiniz.github linkleri uydu cihazlarinda next tarzi calısmayabilirAlıntı:
Calismazsa ana stream linkleri giriniz
treşekkürler
Teşekkürler...
teşekkürler
arkadaşım...editör...githup linkleri uydu cihazlarında çalışmayabilir demişin yani piyasadaki hiç tek cihazda bile kesin çalışmazmı?...bu linklerle izlenebilen özel iptv kanallarını sadece bilgisayardan ve akıllı televizyondanmı seyrederiz?...bizim evde mi-stick var buna bile githup linklerini yükleyip izlemek imkanı olamazmı?...:emoji30:
Paylaşım için teşekkürler
SUPER TURK HD (ana kanal) yeni linki birinci mesaja eklendi.
teşekkürler
İyiki varsınız teşekkür
SUPER TURK TV ve SUPER TURK MAX Kanalları için guncel iptv linkleri için supersatforuma sahsım adına cok teşekkur ederim.
süpertürk tv Kanalı için teşekkur ederim kapandı sanmıştım meger yayınb devam ediyormuş
SUPERTURK TV Yeni link birinci mesaja eklenmiştir.28/11/2023
nasıl izleyeceğiz
Kanal listesini bir türlü açamadım linkide geçemiyorum
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
Açtım teşekkürler
Teşekkürler
Teşekkürler bree
teşekkürler
arkadaşlar...süpertürk tv bildiğim kadarıyla süpersatforumun reklamını yapan tek kanal...!!!...:emoji1:
Birinci mesaj guncellendi 05.12.2023
Çok teşekkür ediyorum
Teşekkürler
Link acilmiyor bu günden itibaren bilginize bir düzeltseniz şimdiden zahmetleriniz için teşekkürler.
galiba her ELITiptv listesi güncellendiğinde bu linkler de değiştiriliyor
ortalama her 2-3 haftada bir link değişiyor gibi
Elitvip ile kanalın link değişmesinin alakası yok kanal off durumda su anda bizlerdede acmıyor internet stream sistemi sürekli aktif olaccak diye birşey yokAlıntı:
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
Üstad su an kanal OFF durumda acılırsa herhangi bir link değişimi olursa biz veririz neden vermeyelim su an yayın yok OFF malesef
Kanalda gecici problem var duzelirse bilgi verirler su anda dusundugunuz olay mevcut degil elitvip statusundede izlenmiyor .Kanal yayın yapmazsa kaldırılır forumdan ve listeden stream yayıncılik free yerlerden yayın yapan kanallar gibi olmuyor yeri geliyor supersatforum bile bazen ulasilamayabiliyor.
ustalar, detaylı bilgi için teşekkür ederiz
arkadaşım...bende öyle tahmin ediyom yani kanal arızalı gösterim yapamıyo...bekleyişe geçtik umarım kanal yayın hayatından çekilmemiştir...eğer öyleyse üzücü vaziyet çünkü zira başarılı akışa sahipti...:emoji30:
güzel haber :emoji106:
Teşekkürler
arkadaşım...simba...süpertürk şayet yurt dışından yayın yapıyosa eğer niçin geceleri kırmızı noktalı yapımları ekrana yansıtmıyo merak ediyom engelmi teşkil ediyoki...!!!...çünkü avrupa üzerinden yayın sağlayan paralı iptv serverleri üzerinden yayın yapan bazı özel kanallar isteseler kesinlikle geceleri +18 yayın kuşağı yaparlar...!!!...ileride iptv kanalı kurabilirsem şayet geceleri kırmızı noktalı yapımları ekrana sürmeye kararlıyım...!!!...ülkemizde eğrotizim yasakmı ve girişimde bulunsak herhangi engelle karşılaşırmıyız...!!!...:emoji30:
Teşekkürler
arkadaşım...editör...bazı italyan özel kanallarında halen geceleri kırmızı noktalı filimler gösteriliyo fakat daha ziyade gerilim ve korku yapımlarına kırmızı noktayı koyuyolar filim bitene kadar sürekli ekranın sağ altında sabit duruyo...:emoji1:
Tessekur ediyorum
Valla hocam o is zor ya.Superturk vermez bazi filmlerde oluyordur o dedigin sahneler ama.direk.eski showtv ve eski star gibi persembe ve cumartesileri ozel kirmizi nokta yayinlar olmaz sanirim senin dedigin yayinlar bazen.teleon da goruyorum +18adi altinda
Tebrikler başarılar
Teşekkürler.
desteğiniz için teşekkürler
Eyvallah
EYVALLAH BEYLER SAGOLUN MB
SUPER TURK ve SUPER TURK MAX Kanallarının yeni linkleri birinci mesaja eklendi 01/04/2024
çok teşekkürler
Link göremiyorum
Sayın supersat forum yetkilileri bu TV kanallarının logolarını biraz kucultmeniz mümkün mü çok büyük ve her programda yeri boyutu değişiyor. Mümkünse sabit boyutta ve yerde olursa mükemmel olur
Super turk yayınları için tekrar teşekkurler.Nostalji diziler ve film kuşağı gerçekten cok iyi.Ve yayın akısı verilmesi başka iptv kanallarında yok sanırım yayın akış diğer kanallar rastgele film yayınlıyorlar ancak zapping yaparak ögreniyoruz Sueper turk kanalına tekrar basarılar .
emeği geçen herkese teşekkür ederim