Sunny 7010 dci H/W 12.01.A5 nerelerde acaba beklioz öle :)
Sunny 7010 dci H/W 12.01.A5 nerelerde acaba beklioz öle :)
teşekkürler
tskler
benim eklediklerim kup 230 ile yüklencektir son 3 tanesi bilginize..
Konuyu birleştirdim Yazılımları kup 240 yada 230 la yukleyebilirsiniz herkese hayırlı olsun
911u 13 42 65
ustalarımız bizlerede yardımcıolmanız dilegiyle kolay gelsin ustalarımız hepimizin yolgöstericisidir .
arkadaşlar bu yazılımlar 7010dcı 12 01 a5
ciaza hangisi olur
yazılımlar denendimi af buyurun
zaten karsılıgı yazıyor dıkkat edersen goreceksın 12 01 a5 yazılımını ındır oluyor yukleye bılırsın
teşekkür ederim arkadaşım
teşekkür ederim serkan yılmaz kardeş
snopy kardeş 12.03.a5 i yükleyebiliriz değilmi ..
birde yükleme yaptıkdan sonra kanallar gidermi acaba.
eline emeğine sağlık..
sunny sky 1030 a oluyormu hangisi olur yardımlarınız için şimdiden teşekkürler:Smiletabar :pepper:
snopy usta 12.03.a5 atabiliriz değilmi..?
birde yazılımdan sonra kanallar gidermi acaba.?
eline sağlık..
Teşekkurler.
hocam 16.00.a1 olarak verdiginiz yazılımlar aslında 16.80.91 sadece isim degismiş.
daha onceden bu yazılımlar bu boarda uymadıgı için makineye zarar veriyordu.
bu yazılımın sorun yaratıp yaratmadıgını daha acıklayıcı olarak belirtirseniz sevinirim.
kolay gelsin.
snopy hocam after download file 16.00.a1 the hw shown 16.80.91 please look at that file thanks for every thing
:Smiletabar Thanks:Smiletabar TESKKURLER:28:
arkadaslar 16.00.a1 i yuklemeyin cihaza zarar verebilir.
daha once sorun yasandı.
hocalardanda ses seda yok.
teşekkürler üstad emeğine sağlık
ustadlar yükleyin denendi diyorlar
Üsteki yazılımları sorunsuz cihazınızın H/ W sine göre yukleyebilirsiniz.Yazılımlar turkiyede denenmiş ve avrupadada bir cok forumda yayınlanmıştır arkadaşlar
:45: Super !!!
Old:kaon Ksf 570
S/w V20.00.07
H/w V16.00.a1
New:kaon Ksf 570
Model :bm-1000fta
Info :10.05.20-d372
S/w Voa.00.00
H/w V16.80.91
teşekkürler snopy usta:45:
12 03 A5 ler yokmu
yaaa ustalar 12 01 a5 yazılımını yükledim ama bunun şifresi ne kanal yükleyemiyorum sisteme girmiyor şifre istiyor
zararlı olan diyen arkadaşlar yüklemesin
Sistem Kurma (System Setup) üzerinde şifre ekranında sırasıyla şifre yerine KIRMIZI - YEŞİL - SARI - MAVİ tuşlayın. Şifreniz 0000 olacaktır. Eğer buda olmazsa kanal listenizi yedekleyip, cihazı resetleyin...Alıntı:
Saygılarımla... :wave:
12.01.A5 yaklaşık 15 dakikadır mükemmel çalışıyor arkadaşlar emeği geçen herkese teşekkürler
Bencede herşey amatorce bilgi alıp verişi seklinde yürüyor kimsede yuklemek zorunda degil :45:
arkadaşlar şu an kimse varsa yardımcı olurmu yazılımı yüklerken *** istiyor nasıl yapıp yuluyeceğim cihaz 7010dcı 12 01 a5
yükledim hoş olmuş .zaten stream yazılımı severim, sharing yazılım bekliyoruz.teşekkürler ustalar bitanesiniz teşekkürler sunny çalışmalrınızda başarılar
arkadaşlar şu an kimse varsa yardımcı olurmu yazılımı yüklerken *** istiyor nasıl yapıp yuluyeceğim cihaz 7010dcı 12 01 a5
*** istiyor derken neyi kastediyorsunuz ? Daha açık yazabilirseniz yardımcı olabiliriz :)
teşekkürler ellerine sağlık
arkadaşım aşağıdaki gibi
COM1 Baglanti Kesildi Mod icin *** Gir
bi 16.00.a1 yokk keşke 12.01.a5 alsayadım gelmicek mi yazılım :(:(
arkadaşım aşağıdaki gibi yazılımı almıyor
Birinci mesajı ayrıntılı hazırladım ve duzelttim ne yapmanız gerektigini acıklama yaptım lütfen birinci mesajda aradıgınızı bulamıyorsunuz öyle yazarsanız konuya sevinirim
tesekkürler ustalar
Ön panelden 3 defa exit sonra kumandadan 1 tuşuna basınca resetlenmesi lazım...Alıntı:
Abi 16.80.91 16.00.A1'e oluyor diye biliyorum. Ama emin değilim. Denemek istersen sen bilirsin... :00000001:Alıntı:
BootLoader 219v4 (KuruKafa) yükledikten sonra yazılımı yükleyin. ve kUP230'da yüklemeye başlamdan önce Mühendis Mod'a (Engineer Mode) geçin. Doğru H/W'yi seçtiğinizden emin olun.Alıntı:
Saygılarımla :wave:
bide nasıl reset atılır onu yazarsanız iyi olucak saygılar....
yazılımlar için teşekkürler.
arkadaşlar yukardaki 12 01 a5 yazılımını cihaza yükledim.kanal listelerini de yükledim ama hala kanallar yok noch yazıyor
arkadaşım senide zora sokuyoruz ama kusura bakma
birinci mesaj hangisi bulamadım ben saten 230 la her zmanki gibi deniyorum
Engineer Mode
Engineer Mode
Engineer Mode
Engineer Mode
Engineer Mode
Engineer Mode