volkan ellerine sağlık
Printable View
volkan ellerine sağlık
Many thanks to you Volkan.
Tesekkürler.
VOlkan kardeş emeğine teşekkürler.
volkan iyi aks eline saglık
Selam Arkadaşlar ben 9400 cı kullanıyorum Volkan Arkadaşımızın vermiş olduğu absat yazılımını yükledikten sonra cihazda ilk önce ses arkasından görüntü gitti bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum VOLKAN arkadaşıma vermiş olduğu destekten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.şimdiden herkese teşekkürler.
teşekkürler volkan
Serkan Kardeş Çok Teşekkürler Benim Cihazın Arıza Olayı Dediğin Gibi Scarttanmış Halloldu.
auto pek yakında gelir :puah: :puah: 1hafta olsaydı emular çok güzel olurdu
volkan kardeşimiz ellerine sağlık
Alıntı:
yazılımlarda herhangi bir sorun yoktur. Özellikle 9400CI bende olduğu için her zaman denerim. yazılm atmadan disgc ayarlarınıza ve rf çıkışlarınızın hangi ayarda olduğunu kontrol edin birde cihazınızı yerine yerleştirirken kabloları doğru yerlere taktığınızdan emin olun. bunlar tavsiyedir.
sorununuzun düzeldiğine sevindim. kolay gelsin.
Teşekkürler Volkan Kardeş
sağol volkan kardeş
üstadım ellerıne saglık valla ben formunuzda yenıyım muhtesemsınız herkesı ve ozellıklesızı tebrık edıyorum supersınız ellerıne saglık burası camlıca....?
Volkan bilgin ve kabiliyetin için seni kutluyor gözlerinden öpüyorum.
Volkan kardeş sen de olmasan bu gm bitecek...tşk. bilmek istediğim tps ler gm neden çıkmadığı. bu konuda bir çalışma var mı? çok tşk.ler... başka cıhazlar için hergün ve hatta auto yazılımlar dolaşıyor, forumlardan öğrendiğim kadarıyla...gm sence bitti mi? ben ciddi ciddi next almayı düşünüyorum. ne dersin? senin bilgilerin sağlam ve doğrudur...
cihaz almakla iş bitmez bu elektronik dünyasıonın yarınını kimse bilemez. şimdi sizin yazılm verdiğini söylediğiniz cihazlar yarın yayıncı kurkuluş sistemi değiştirse onlarda çözemez. 4000-9000 serisinin yazılm tabanı öbür cihazlara göre daha zor ve karmaşıktır. birde tabi topfield tabanlı olduğu için topfieldbu işi biraz sıkı tutuyor. topfield cihazlarında saplamlığa estetiğe ve özelliklere bakar. Merak etmeyin kısa sürede yazılım için bekliyoruz.
ellerine saglık
arkadaşım zaten goldmaster modellerine . özellikle TOPFİEL tapanlı cihazlarına TPS yazılımı çıkmıyacak zaten. firma tarafından böyle bir çalışma yok .bu paketlerin ASTRA uydusuna geçecegi için . ben dün bir yabancı formdada böyle bir yazı okudum . TOPFİELD tapanlı cihazlara destek veriyor bu formda ..ama VOLKAN gibi arkadaşların çalışmaları sonucu ortaya bir şeyler çıkarsa seviniriz ancak böyle izlenebilir ..çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ederim..
birinci mesaja 22.03.2007 tarihli 1 günlük absat yazılımları eklenmiştir.
teşekkürler volkan iyi çalışmalar
teşekkürler volkan emeğine sağlık kardeşim
teşekkürler, eline sağlık volkan usta
sagolasın dostum
her zamanki gibi
Tşk Emeğine Volkan Bey
arkadaşlar 4150 j serisinin perişanlarındanım biz atalım mı cihazı ne yapsak?
4150j Goldmaster cihazlara biz boşunamı para ödedik.... acebaaaaaaa
teşekkürler başarılar dileğiyle.
bilgi için teşekkürler elinize sağlık usta
Volkan arkadaşa tşk. tps ler konusunda bir gelişme var mı? acaba.... 9000 serisi için..
ellerine sağlık üstad
4150 j eklenirse iyi olur. anladığım kadarıyla forum kullanıcılarından bir kısmı bu cihazı kullanıyor. volkan simdiden tesekkurler.
arkadaşlar yazılımı yüklemeye çalışırken
cıhazda E-06 yazıp kalıyo sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
volkancım ii çalışmalar. bugün yazılım varmı?
volkan beynine ,ellerine sağlık her nekadar bizler için uğraşıyorsanda bizllerin teşekkürleri senin emeklerini karşılamaz ama dualar senin sırtını yere getirmeğeceği kanahatindeyim selamlar.................
Yine de Sağol Volkan Kardeş
volkan usta emeğine tşk
Volkan usta tesekkurler ellerine saglik
bugün için yazılım yok arkadaşlar.
canın sağolsun gardaş
thank............you:45:
arkadaşlar
bundan sonra yok galiba ABSAT
lar günlük keyleri doğrumudur
Volkan'a güveniyoruz. Volkan yazılımların tek ustasıdır. kendisine teşekkür ediyoruz, verdiği emekten dolayı. saygılarımla...
24.03.2007 tarihi için yazılım var mı volkan usta
biraz sonra yeni yazılmları vercem.
beklıyoruz sana govencımız sonsuz dostum bızı yazılımsız bırakma sakın
teşekkürler üstad...
birinci mesaja 24.03.2007 tarihli 1 günlük absat yazılımları eklenmiştir.
tesekkurler arkadaş
tskler dostum vala acılen ızlemem lazımdı zaten multıvızyon bırı
Teşekkürler Volkan