Alanyada pilav ekmek dagıttı millete ciddi bir oy çıkardı sanırsam ülke genelinde %7 lerde kaldı yoksa girmişti meclise:)
bu adamlar ilozyonla insanımı kandırıyor adamlar ne yi iyi yapmışlar aşiret itiyle uğraşamıyan yarın bizi başka devletlere karşı nasıl savunaçak yabancı sermaye kaçıp gideçek takke düşeçek kel görüneçek diye adamlar herşeye sezsiz kalıyor kalın kafalı barzani bunu çözdüğü için havlayıp duruyor o yüzden MHP
tarantino arkadasim bu r.t.e. in zamaninda yapmis oldugu yemini silmenize anlam veremiyorum bu yemini zaten biliyoruz bilgi icin herkesin ogrenmesi lazim yalan olsa tamam haklisiniz ama kaynagi belli tutanaklara gecmis olmus bir seyi bir arkadasin burada yazmasini ve bilmeyenlerinde ogrenmesini istemesi gayet normal ve neden sildigini hala anlamis degilim herhangibir yerden baskimi var bilmek isteriz
tarih yazmak tarih yapmak kadar zordur;yazan yapana sadik kalmamissa degismeyen hakikat insanligi sasirtan bir hal alir...gercekleri soylemekten korkmayiniz!
Daha öncede aynı mesajı sildim...açıklamamıda yazayım...neden siliyor diye düşünüyorsunuz...nedeni her ne olursa olsun...Mustafa Kemal Atatürk'ün bu tür konulara alet edilmesine müsaade edemem...Mustafa Kemal Atatürk hayranı biri olarak onu o şekil konular edapte ettirtmeyeceğiz...bizler biliyoruz neyin ne olduğunu merak etmeyiniz...baskı falan demişsiniz...böyle bir şey söz konusu bile olamaz...bizler burada görevli vasfıyla tarafsız davranıp hareket ediyoruz...hiç bir parti v.b koruyup kollama gibi lüksümüz yok...forum kurallarına,genel adaba ve polemik kavga çıkartmaya yönelik kişilere,mesajlara gerekli müdahaleyi yapıyoruz...umarım buradaki ince düşünceyi anlayabilmişsinizdir...hiç bir şekilde ne olursa olsun Mustafa Kemal Atatürk'ün bu tür konulara alet edilmesine izin vermeyeceğiz...sevgilerimle...
tabıkıde dusunmeden akp verırım :45:
Tarantino kardeş yalan yazan birine verdiğim yanıtı silmişsin ellerine sağlık. Aynı hassasiyeti onun içinde beklerdim. Teşekkürler.
Saygılar.
belki bazılarınız biliyorsunuzdur ama bilmeyenler için hatırlatayım.
Aselsan'daki İntiharların Sırrı Çözüldü(Her Türk'ün Bilmesi Gerektiren Bir Konu)
--------------------------------------------------------------------------------
*ASELSAN'DAKİ SIR ÇÖZÜLDÜ ( 3 intiharın sırrı )*
Bundan bir kaç yıl öncesine kadar F-16 üretim merkezi TAI de
uçakların dost-düşman tanımlamasını yapan elektronik sistemi bir
tane dahi Türk mühendisin giremediği bir bölümde üretiliyordu. * *Bu
sistem Türk F-16 sının bir uçak ile karşılaştığında karşıdakinin
dost mu düşman mı olduğunu pilota iletiyordu. Yalnız burada bir
sorun vardı.
Bir Türk F-16 sı stratejik kadim dostkarımızdan (!) ABD, İngiliz
veya
Yunan uçaklarından biri ile karşılaştığında onları DOST görüyordu.
Bu da bir savaş
halinde Bu kadim dostlarımızın (!) bizi sinek avlar
gibi avlayabilmesi anlamını taşıyordu. Aselsan mühendisleri 6 ay
gibi kısa bir sürede
ABD tarafından bize güdülen bu uçak tanıma sisteminin
hakimiyetini leyhimize çevirmeyi başardı. ABD'nin yıllarca çalışarak
kurduğu tezgah, dahi Türk mühendisleri tarafından kısa bir zamanda
bertaraf edilmişti. *
Peki dahi mühendislerimiz şimdi ne ile uğraşıyorlardı?*
*Kadim dostumuz (!) ABD, sadece uçak tanıma sistemini
>elinde tutma
kozunu
elinde bulundurmuyordu. Bundan daha vahim ve önemli bir kozu
var:*
* ABD, herhangi bir savaş veya askeri operasyon sırasında
ABD
tarafından
satılmış veya modernize edilmiş elektronik sisteme sahip
uçak, helikopter,
tank, zırhlı birlikler, izleme sistemleri gibi hayati araçları
UYDUSUNDAN VERDİĞİ BİR EMİR İLE SAF DIŞI BIRAKABİLİYOR.* *Yani,
kendi yaptığı bu elektronik sistemler istendiği anda uzaktan
kumanda
misali uydulardan kontrol edilebiliyor. Bu Türk Ordusunun savaş
başlamadan
yenilgisi anlamına geliyor. *
İşte 3 dahi mühendisin katlinin nedeni :*
*Aselsan mühendisleri, uçak tanıma sistemlerinin MİLLİLEŞTİRİLMESİ
konusundaki başarısından sonra, benzer bir başarıyı bu ABD
güdümlü
elektronik sistemlerinin kontrol dışı bırakılması, uydu
müdahakesini
bertaraf edecek yeni elektronik sistemlerin geliştirilerek silahlı
gücümüzün MİLLİLEŞTİRİLMESİ için çalışıyorlardı. Bunlardan 3
gencimiz
kadim dostumuz (!) tarafından ŞEHİT edildi. *
*Dostumuz bu sistemi EŞREF BİTLİS PAŞA'NIN ŞEHİT EDİLMESİNDE DE
içinde bulunduğu helikopterde kullanmıştı.*
*Uyumaya devam etmek isteyenler, UYUMAYA DEVAM EDİN!*
*Kaynak: Kuvayi milliye gazetesi*
gündem de olmayan ve
belkide bir çok kişinin ilgilisini çekmeyen bir
konu olabilir ama benim gerçekten önem verdiğim konu olduğu için ve
herkesin bilmesi gereken bir konu olarak düşündüğüm bu yazıyı sizle
paylaşmak istedim...
Tarih: 7 Ağustos 2006*
Yer: Pursaklar-Ayancık Yolu(Ankara)*
Aselsan'da çok önemli projolere imza atan 31 yaşındaki makine
mühendisi Hüseyin Başbilen bir aracın içinde ölü bulunuyor.ODTÜ
mezunu mühendisin sol el bileğinde ve boynunda kesik izleri var.
Otopsi sonucu 'intihar etmiştir' deniliyor.
*Tarih: 16 Ocak 2007*
*Yer: Gölbaşı(Ankara)*
Aselsan'da çalışan ODTÜ mezunu elektrik mühendisi 30 yaşındaki Ali
Ünsem Ünal aracının içinde tabancayla intihar ediyor.3 yıldır
Aselsan'da çalışan
mühendis ölüyor.
Tarih: 26 Ocak 2007*
Yer:
Batıkent(Ankara)*
26 yaşındaki ODTÜ mezunu elektrik mühendisi Evrim Yançeken evinde
intihar ediyor.2 yıldır ASELSAN'da görev yapan 26 yaşındaki Evrim
Yançeken,7.kattaki evinin pencerisinden atlıyor. Genç mühendis
ölüyor.
Yüksek lisans yapan genç mühendisin, uzun süredir tez için çalıştığı
ve bu nedenle psikolojisinin bozulduğu iddia edildi. Bir de intihar
notu bırakmış:'Artık *dayanamıyorum. Psikolojim çok bozuldu.Yüksek
lisans
tezimle ilgili büyük sıkıntılar yaşıyorum. İntiharımdan kimse
sorumlu değil.Ailemin üzülmesini istemiyorum.*
***7 Ağustos'taki ilk intiharda şüpheler vardı.
Mühendis Hüseyin Başbilen'in vücudundaki kesikler için 'kendi yaptı'
dendi.
***Gölbaşı'ndaki 2. intihar da mühendis Ali Ünsem Ünal,aracının
içinde
başından vurulmuş bulundu. 'İntihar
etti' dendi.
***Batıkent'teki 3. intiharda ise Evrim Yançeken intihar notunu
yazıp 7.
kattan kendini attı.Dikkat ederseniz 3 ölüm de farklı biçimde
gerçekleşiyor.
3 farklı intihar metodunu uyguluyor mühendisler.İntiharlar son 6 aya
sıkışmış.İlginç. Aselsan, TSK'nın dışa bağımlılığını azaltmak için
kurulmuş bir şirket.En önemli özelliği aviyonik bakımından bunu
büyük ölçüde başarmış olması.Bu aviyonik meselesi çok önemli. 650
milyon
dolara F-16'larımızı ABD modernize edecek ya, işte o uçaklardabizimkilerin
yapamadığı tek şey aviyonik sistemler.Dışa bağımlılık o yüzden.
Türkiye'nin en parlak üniversitesinden mezun olmuş 3 parlak
mühendis.
Türkiye'nin en parlak kuruluşlarından birinde iş buluyorlar.Türkiye
standartlarına göre hayli iyi maaş alıyorlar.Ve 'yüksek lisans
tezi
sıkıntısı' onları intihara sürüklüyor.Yüksek lisans neden yapılır?
Daha iyi maaş, daha iyi mevkii için.Adam zaten 26 yaşında bunu
başarmış.
Diğerleri de...
Aselsan'ın internet sayfasına giriyorum,intiharlarla ilgili tek
açıklama
yok.Türkiye'nin en gözde kurumunun 3 mühendisi intihar ediyor,
herkes 'sus-pus'.Ölenler Aselsan'ın çalışanı değil yalnızca,Bu
ülkenin yetiştirdiği beyinler,Olay sadece 'ruhsal sıkıntı' ise, ilk
intiharın ardından çalışanlarına yönelik tedbir almayan Aselsan
yönetimi yine kusurlu
sayılır.Türkiye'nin en gözde mühendisleri bu ölümleri görünce
Aselsan'da
çalışmak istermi? Kurum,adeta içine kapanarak kendi bacağına kurşun
sıkmış
olmuyor mu? Yanıtı gizlidir ama yine soralım: Bu mühendisler hangi
proje
üzeride çalışıyorlardı?
Geleceklerini garanti altına almış 3 kişinin ard
arda intihar etmesini 'yüksek lisans' notu açıklamaya yetmiyor.
alıntıdır
BUYURUN ARKADAŞLAR BUNU YORUMLAYALIM.Hangi iktidar zamanında olduğunu söylememe gerek yok...tarihlere bakın çözersiniz....:46: ...selametle
benim bugüne kadar gördüğüm en iyi hümet bu olduğu için akp diyorum
Oyumu kullandım rahatladım...zaten yarın kapanacak anket...oy kullanmayanlar elini çabuk tutsun...
arkadaşlar ben herkesin fikrine saygılıyım.bu yazdıklarım saygısızlık algılanmasın ama anket sonuçlarına bakınca ya biz toplum içinde yaşamıyoruz yada forum anketi şüphe çekici.ben bu forumdaki diğer anketlere ve buradaki bazı konularda çoğu görüşe baktım. tabansız bir partinin %40 la tavan yapması helede genç partinin durumu ankete göre düşündürücü.buradaki sonuçlara sonsuz saygı ama gerçekde olursa vay Türkiye'm ve büyük milletim vay haline.bir BAYRAK,bir DEVLET,bir MİLLET.ALLAH bu millete zeval vermesin ki bu bayrak inmesin,bu ezan dinmesin
o çocuk katilinin idamını kaldıranda MHP koalisyonu değilmi..birde şehitlere sahip çıkma maskesi takıyo MHP.rahmetli (ALLAH RAHMET EYLESİN)ALPARSLAN TÜRKEŞ,gitti (mekanı cennet olsun)mhp bitti. . .eğer partinizi bir daha meclise taşımak istiyorsanız.önce fikirlere saygılı olacaksınız.eleştiri her bireyin hakkı.ama liderler bizim mahalle arkadaşlarımız değil onlar topluma mal olmuş güzide insanlardır.saygılar..:ranger: :sunglasses2:
Bence AKP devam etmelidir, unutmayalim ki ondan once kriz ustune kriz vardi ve soyle bir bakalim ne erdoganin partisi yapti sonra insallah anlarsiniz..........
kendimi bildim bileli hep milleti uyutuyorlar.vatandaşık görevi,oyumu kullanacağım.herkesin düşüncesine saygım var ama oy vereceğim parti kesinlikle akp olmayacaktır.yinede akp'nin iktidarda kalacağını düşünüyorum.memleketimizin iyi muhalefete ihtiyacı var.dirayetli,dik durabilen,vatanına,bizim adımıza sahip çıkacak,koruyacak,ne yaptığını bilen muhalefete ihtiyaç var.şu anda böyle parti maalesef yok.programlarını öğrendikten sonra karar vereceğim.saygılar.
ben ak partiye oy kullanacağım , mayıs seçiminden sonra daha hızlı çalışacaklarına inanıyorum
arkadaşlar benim kanımca bu seferde iktidara hiç kimse bilemez bence bu işler sadece bizleri avutmaları için haaa sakın sanmayın bu form için demiyorum ben memleketimiz için olacakları söylüyorum abd ne derse o olacak hatırlasanıza bu devlet dahi nasıl geldi başa tayip bey abd gitti türkiyenin sonunu onlara teslim etmeye söz verdi ve baktınız hülle mülle derken başımıza geçiriverdiler değilmi bir düşünün aynı şey bu seferde aynısının tıplısı olacaktır.saygılarımla
sevgili zorlu arkadasım billah sana gülmeden edemiyorum yav bu ülke patakonya degil lütfen burası türkiye cumhuriyeti sen bile bir basbakana nasıl hakaret ettiğinin farkındamısın demekki onlar buülkeyi yönetemiyormuda bu gün döviz fiyatlarına bir bak yav arkadaslar bu ülke necektiyse kalisyonlardan cekti türkiye güclü ve dirayetli bir ülkedir onun için herzaman tek partili iktidari seciyorum üçlü kalusyon hükümetini bir hatırlayın birinin aksam bası agırıyor sabah döviz taban yapıyor biri yok efendim ben bukararı gözden gecirmedim kıriz cıkıyor onun için bu ülke için tek partili hükümet lazım ha illada akp demiyorum a b c hangisi olursa olsun ama tek partili iktidar olsun herkese saygılar
sayın arkadaşım bana doları göstermene gerek yok çünkü dolar dünyanın her yerinde aynı bir TÜRKİYE de değil anlıyacağın ama bak bakalım hangi hükümet zamanında topraklarımız talan edildi veya kamu kuruluşları kimlere peşkeh çekildi haa ben de sana katılıyorum tek partili olsun ama bunlar olmasın be kardeş
Bu Hukumette Asla Ak Parti Olmamali. Sehitlerimizin Ve Ataturk'umuzun Mirasin Yiyip Bitirdiler. Cumhuriyet Bizimdir. Asla Mkimse Alamz. Yoksa Iran' A Mi Benzemek Istiyorsunuz. Cumhuriyete Sahip Çikalim. Bu Vatan Bizim
ANKET 13-04-2007 19:58 tarihinde kapanacaktır
Oy vermeyen arkadaşlarımzın oy vermesini bekliyoruz
ak partiye devam
ben akp ye verecem
başbakanımız erdoğan olana dek benim oyum onun dur ama başbakanımız
sy erdoğan cümhurbaşkanı olursa
akp yıkılır ve duruma bağlı eyer sayın cumhurbaşkanı erdoğan gibi yuruturlerse benim oyum yine onlarındır ama onun gibi yürütmeseler ben oyumu vermem bakacam kim iyiyse ona verecem
ben oyumu partiye kullanmam
ben oyumu adama kullanırım
iyi çalışan ve türkiye yi düşunen kim olursaoyum onun dur ve sizlerede tafsiye ediyorum beni ve devletimi düşünen oyumu alır
partiye bakmam asla
çalışan hak eder inşallah
herkestende bunu bekliyorum çalışan ve türk milletini düşünen
türk milletide onu duşünsün ve oyunu ona versin diyorum
saygılarımla türkiye
herkes istediği partiye oy verebiir.düşüncelere saygı
oyunu kullanmayanlar bu gün songün lütfen oyunuzu kullanınız..
tabiki akp
Demekki son mesajları yazan arkadaşlar bu ülkede yaşamıyorlar yada dünyaya at gözlüğü ile bakan gruba giriyorlar
Siz herhalde başka bir ülkede yaşıyorsunuz.Alıntı:
Onlar bankaları soydular, doğru. Ama akp soyulmadık hiç bir şey bırakmadı. Sonra, diğerlerinin hatalarını savunacak değiliz. Bu günkü hükümetin yaptığı sadece soygun olsa, hadi görmezden gelirsiniz. Adamlar aynı zamanda Türkiye'yi pazarlıyorlar. Bunu da saklamıyorlar. Oferler, Dubai şeyhleri ve bir çok yabancı sermaye sahibiyle otellerde, uçaklarda yaptıkları, rüşvet anlaşmaları ortada.
Daha sayılmayacak çok şey. Hala akpye oy vereceğiz diyorsunuz, inanılmaz!
Herkesin bir partiye oy verirken kendine göre gerekçeleri vardır. Ama yapması zorunlu bir kaç şeyi yaptı diye, ki bunlarda çıkarları olmasa yapmazlardı, o kadar hırsızlıklarını, yolsuzluklarını, memlekette telafisi zor açtıkları yaraları görmezden gelmek....
O yüzden ve daha bir çok gerekçeyle, yarın Ankara Tandoğan Meydanında olacağız.
Ayrıca belirteyim; solcu filan değilim. Ama bunlara karşı, sağın solun, memleketini milletini seven herkesin birleşmesi gerekir.
Saygılarımla,
bu akp iktidarı döneminde doş borçlar 5 yılda 120milyar dolardam 350 milyar dolara çoktı.ayrıca birçok kamu kuruluşu (tüpraş-telekom-seka-etibank-erdemir-petrol olfisi ve daha niceleri.) bu iktidar tarafından yabancılara satıldı ve peşkeş çekildi.halkbankın %25 i satıldı.seçimlerden sonrada halkbankın geri kalan hisseler ile ziraat bankası alman deutchebank a peşkeş çekilerek satılacak.yeniden iktidara geldikten bir yıl sonrada bütün bor sahalarını da amerikalılara satacaklar.bu iktidar ruhsuz bir mirasyedi.ülkemizin dış borçlarını arttırarak ipotek altına soktular.akp ye oy kullanan bütün arkadaşlarıma soruyorum siz hiç ceviz kabuğu (kanaltürk) ve ulusal kanalda Doğu Perinçek'i izlemiyormusunuz.din tutar gibi parti tutulmaz.dış politikadaki beceriksizliklerini ve basiretsizliklerini saymaya kalksam sayfalar dolusu yazmam gerekir.kıbrısta rauf denktaş ı harcatıp ingiliz-rum uşağı talat ı cumhurbaşkanı seçtirmedilermi.böylesine ruhsuz bir iktidar bu memlekete bir daha gelmesin.
sırf enflasyonu düşük tutabilmek uğruna dolar baskı altına alındı.2.100.000 lira olması gereken dolar bu gün 1.400.000 civarında.ithalat patladı.yerli imalarcılarımız ve ihracatcılarımız kan ağlıyor.ülkede ucuz ve kalitesiz çin malları cirit atıyor.sahte bahar yaşıyoruz.akp ye oy verenlere sesleniyorum: hiç mi aklınızı kullanıp düşünmezsiniz.muhakeme etmezsiniz.haberleri iyi dinleyip muhakeme edin.satılmış işbirlikci ve herdevrin adamı olan holding medyası kanallarının haber programlarında ha bire tayyip-akp reklamlarından başka birşey yok.kanaltürk-meltem-mesaj-ulusal kanal lardaki haberleri izlerseniz belki daha akıllıca düşünürsünüz.en son çıkarılan petrol kanununa bir bakın da vatanı nasıl peşkeş çektiklerini görün.zaten şimdiye kadar sattıkları ve peşkeş çektikler telekom-tüpraş-erdemir-seka-şeker fabrikaları-tekel-bankalar ve niceleri tekrar iktidara gelirlerse yapacaklarının teminatıdır.
bu ulkede sayin apo diyenlere hala oy veriliyorsa ne diyebilirim ki vicdanlari ile bas basa birakiyorum demekki bu insanlar yarin bu apoyu da basimiza basbakan yaparlar
arkadaşlar hala bir partinin değnekcilğini yapanlar var yok CHP türkiyeyi sattı başa gelirse satacak yok MHP şunu yaptı ya arkadaşlar ben mi başka ülkede yaşıyorum yoksa bu tip yazıları yazan AKP korumalığını yapanlarmı hala hayal görüyorlar arkadaşlar herkes özgürdür isteyen istediği partiye oy versin ama şu bilinsinki ülkeyi satmaksa TC kuruldu kurulalı böyle kimse satmadı şu bilinsinki TC kuruldu kuruları fuhuşun artığı fuhuş yaşının 12 yaşlara indiği şu bilinsinki gasp ın bu kadar hortladığı şu bilinsinki intiharların hırsızlığın ve yoksulluğun bu kadar arttığı hiç bir dönemde görülmemiştir
birde şunu söylemek istiyorum ünlü bir söz vardır insanlar insanlar layık oldukları şekilde yaşarlar layık oldukları şekildede yönetilirler biz demekki aç yoksul ve ezilerek yaşamaya layığız
Olaya bakış açın, uslubun, tesbitlerin gerçekten çok doğru. 53 yaşındayım ve oy kullanmaya başladığımdan beri CHP ve DSP arasında dolaştım durdum bir şey inanıyorum ki artık CHP Baykal ile bir arpa boyu ilerlemedi ve ilerleyemezde. Bu ankette oyumu Genç Partiye kullandım ama bu tepki oyuydu ve seçim zamanı geldiğinde de ona kullanabilirmiyim bilemiyorum. Fakat eski iktidarların yolsuzluklarından bahsedip bu günkü iktidarı savunanlara ben "patlak ampul" kitabını okumalarını tavsiye ediyorum. Savundukları kişiler hakkında yolsuzluktan açılan mahkeme dosyalarını bir görsünler. açılan o davalarda mahkum olanları ve bu gün dokunulmazlık zırhına sahip olmasalardı kimlerinde nasıl mahkum olacaklarını görsünler.
Hepimiz Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyoruz herkesin görüş açısı farklı olabilir...herkesin düşünceside farklı olabilir...bunları hazmedip herkes bir birinin düşünce ve görüşüne saygı duymalıdır...tartışmayı...tartışırken fikir geliştirmeyi...tartışmaları iyi değerlendirip...kendimize ve ülkemize faydalı yararlı şeyler ortaya çıkarmayı bir gün başaracağız ümidi vardır hep içimde...ümitler bitmez...biterse bizlerde biteriz...sevgilerimle...
Sevgili hocam, yazdıklarınızın hepsine katılıyorum ama "herkes bir birinin düşünce ve görüşüne saygı duymalıdır..." cümlenizi kabul etmem mümkün değil. Yanlış ve hatta tehlikeli bulduğum bir düşünceye nasıl saygı duymam beklenebilir ki! benden.... Amaşunu demek istiyorsanız. Doğru veya yanlış herkes bu ülkede belirli bir uslup içersinde fikirlerini özgürce söyleyebilmeli ve ifade ettiği fikir ve düşünceleri için asla hiç bir kötü söze ve muameleye muhatap kalmamalı. işte o zaman size katılabilirim. Nasıl başkalarının benim fikirlerime katılmasa bile çirkin tepki vermeden dinlemesini istiyorsam bende başkalarının fikirlerine katılmasam dahi dinleyip çirkin bir tepki vermeden tartışabilmeliyim. Ama taktir edersiniz ki hiç bir kimse inanmadığı bir fikre saygı duyamaz. Saygı ve sevgilerimle...:sunglasses2:
Bir birinin düşünce ve görüşüne saygı duymak...o fikir ve görüşe katılıp desteklediğiniz anlamını taşımaz...yanlış ve tehlikeli olduğuna kim ve kimler nasıl karar verecek...benim için yararlı faydalı bir düşünce sizin için çok zararlı olabilir...onun kıstasını belirlemek imkansız gibi bir şeydir...nasılki geçmişte bazı sağ ve sol görüşlü düşünceler bir birinin tam zıttı düşüncede olduklarını düşündüklerinden bir birlerine girmişler ve ülkemize büyük zararlar acılar yaşatmışlardır...bir birlerinin fikirlerine saygı duymuş olsalarda bütün bunlar yaşanmazdı...hepsinin köken amacıda savunduklarıda fikirlerinin ülkeye en iyi hizmet ve yarar getirecek düşünce olduğunu düşünmeleriydi...gördük yarar ve faydayı...on yıl geriye attı ülkemizi...saygı duymayı bilselerdi hiç birisi yaşanmazdı...sevgilerimle...
Arkadaşlar benim için önemli olan TÜRK milletinin geleceği ve gururudur.
şimdi buda ne demek demeyin.
Türk milleti olarak bizlerin ataları nasıl yaşamışsa bende öyle yaşamak istiyorum ve bunu da sağlamak için ATAlarımızın mücadelesi gibi bizlerinde mücadele etmemiz gerektiğine inanıyorum.
Şimdiki gençliğimizi ve toplumumuzu bir ekonomik kısır döngü içinde tutup istediği gibi yönetiyorlar maalesef.
Geçmiş hükümetleri ve siyasileri bu toplum neden arenadan sildi,hepinizin bildiği gibi ekonomik dar boğaz değilmi.
Ama geriye dönüp bir baktığımız zaman geçmiş siyasiler ve hükümetler ne kadar yurt içi hırsızlıklar yapmışsada(sanki şimdikiler yapmıyor.) Ülkemizin geleceğini ve atalarımızın bize miras bıraktığı bu haklı gururumuzu bu kadar küçük düşürmemişlerdi.
KIBRIS daki seçim arefesini hatırlarsınız gençler TÜRK bayrağını yere atıp AB bayrakları ile dolaşıyorlardı.Neden çünkü lüx yaşam için AB ülkelerine gidecekler ve onlarda buyurun hiç çalışmadan biz size bakacağız diyeceklerini sanıyorlardı.
KİM nederse desin ekmek için vatanını satan namusunuda satar.
ÖNEMLİ BİR ANEKTOD
BARZANİ nin ve TALABANİ nin TÜRKİYEDEKİ seçimlerle ilgili açıklamasını duymayanlarınıza duyurayım.
AK PARTİ ve Tayyib ERDOĞAN ın hükümette kalmasını istiyoruz diye.
siz bundan ne anlam çıkarıyorsunuz.
benim çıkardığım anlam AK partinin hükümette kalması onların menfatine olduğudur. yanılıyorsam yorum yazın ltf.
hiç kimse o parti bu parti diye yada geçmiş hükümetler şunu yaptı bunu yaptı demesin ÇÜNNNKKKKÜÜÜÜÜ onları zaten onun için silmedikmi siyasi arenadan.onları falan savunduğum yok.
AAAMMMMMMAAAAA bu yeni hükümetin de doğruları bana hiç sarmıyor.
arkadaşlar size bir sorum olacak;
eğer AK PARTİ hükümette olmasaydı AMERİKA IRAK a vurabilirmydi.
Vurduğu zamanda BÜTÜN ak Parti üyeleri sokaklara çıkıp Müslüman kardeşimize vuruyorlar ve Türkiyenin sesi neden çıkmıyor diye sokağa düşmezlermiydi.
Önce bütün sınırlarımızı açıp Amerikan conilerini yurda sokup (havaalanları inşa ettirmek tankların iskenderundan yürümesi gibi) SADDAM ın cumhuriyet ordularını MUSUL VE KERKÜK e kaydırmasını sağlayıp sonrada güneyden yürüyerek girmelerini sağlayan bu AK PARTİ değil mi.
Amerika ilk savaşta neden bu kadar kayıp verip geri çekildi.
şimdi bu kadar rahat BAĞDAT a girdi.
Çünkü Zırhlı birlikler yok du karşısında;
Bırakın bu yalandan Müslüman görüntüyü
MÜSLÜMAN DOSDOĞRU olmalı
ŞİMDİ Sayın başbakanımız diyorki
eski hükümetler yaptı sesiniz çıkmadıda şimdi neden sesiniz çıkıyor diye
Eskiler öyle yaptığı için silindi
şimdi sen de aynısını yaparsan!!!!!
bu gün başımıza ne geldiyse sapla samanı karıştırmamızdan ayırt edememizden geldi 3-5 çapulcu vatan hainleri için herkesi aynı gözle görüyoruz ..
ben türklügümle ne kadar gurur duyarsam duyuyorsam kürt kardeşlerimle de
gurur duyuyorum hepimiz kardeşiz herşeyden önce istiklal harbinde bu ülkeye canlarımızı kanlarımızı verdik nedirki paylaşılamayan aynı bayrak altında yaşıyorsak varmı insan olarak birbirimizden üstünlügümüz hepimiz o yüce yaratıcının eseriyiz..
saygılrımla...
:nono:: Arkadaşım hangi hizmetten bahsediyorsun.
yapılan kavşak inşaatlarından mı? o kavşaklar hangi yolun üstüne yapıldı.
özelleştirmelerden mi?
neler özelleştirildi bir bak bakalım hep tüketim tesisleri şirketleri,Üretim tesislerinin TÜRKİYE ye faydası olan tesislerde yabancılar neden yok bir düşün bakalım.
PTT nin ''T'' sini geçmiş hükümetler 30 Milyar dolara özeleştirmek isterken senin Parti ne dedi unuttun mu? TÜRKİYE nin bütün haberleşmesini ve sırlarını satıyorlar demediniz mi? ve SİZZZZ 5 Milyar dolara satmadınız mı?
Özel bankalar özeleştirilmek istenirken peşkeş çekiyorlar deyip özelleştirilmesini engelleyen sizin zihniyetiniz yüzünden 30 milyar dolar cıvarındaki bankaların borcunu bu topluma ödetmediniz mi?
Hastahanelerden bahsediyorsun. AYIIPPPPPP
O hastahanelerin ve sosyal sigortalar kurumunun düzelmesi için mücadele eden kendi siyasi geleceğini değilde ÜLKESİ ni düşünen YAŞAR OKUYAN a bir özür borcun var dostum.
OKUYAN değil mi hastahaneleri bu hale getiren emeklilik yaşını 58 e çıkaran ve bu halkımızında oy vermediği insan.
oda sizin partinizin yaptığını yapıp oy alamazmıydı.
228 bin kişiyi seçim zamanı kadroya alıp oyları alamazmıydı.
oy için yapılan bu çalışmalrı nasıl bu kadar görmemezlikten geliyorsunuz...
neden oy verildi ak partiye
başörtüsü için değilmi
sosyal adalet için değilmi.
milletvekilliği dokunulmazlıkları değilmi
hırsızlıkların durması için değilmi
avrupa takdir ediyor ve sen övünüyorsunnn
avrupa değil TÜRK milletinin takdir etmesini iste arkadaşımmmmm
cem uzana veririm
dikkat ettiyseniz ben bu formda yazılarımda hep anlayışdan ve unutkanlığımızdan bahsetmişimdir.şimdi sormak istiyorum her seçimde siyasilerin oy avcılığı için kimleri nerelere işe alıyorlardı:49: ve devamlı zarar edip türk halkının sırtında kambur hale gelen kit ler özelleşince neden kara geçti:nono:: bu kadar banka açılmasına müsade edip devlet bankasından alınan kredilerle devletten banka alınmasına hangi siyasi partiler müsade etti?türkiyenin dış borcu 20milyar dolar iken 36 milyar dolara özelleştirilmek istenirken anayasa mahkemesinde dava açan hangi milletvekili idi (bu şahıs aynı zamanda siyasi arenadan silinince kıbrısta denkdaşın danışmanı oldu)?vesaire vesa ire yaz yaz bitmez arkadaştan ricam bu sorularıma cevap vermesidir.sevgilerimle:nono::
her seçmen mutlaka oy kullanmalı a partisi b partisi olarak deil tek başına iktidar olacak partiye oy verilmeli
koalisyon hükümetleri ülkeyi geriye götürür
ya arkadaşlarım abilerim sabahtan belli takip ediyorum nerdeyse bazı insanlar bizlerin hangi partiye oy vermemiz yönünde yönlendirmeye çalışıyorlar yok efendim hastane kuyruklarından kurtardılar yok efendim refahımızı sağladılar yok efendim hortumcuların türkiyeyi hortumlamasını engellediler ya bunları geçin arkadaşlar biz AÇIZZZZZ AÇ belki sizin tuzunuz kuru olabilir belki sizin yiyecek ekmeğiniz olabilir ama unutmayınki bu millet AÇÇÇ bu millet yoksul dahada yoksullaştı artık bu milletin sesi çıkmaz hale geldi zaten sesini çıkarana terörist muamelesi yapıyorlar sizin oralarda hiç rastladınmı pazar çöplüğünden çürük domates toplayan sizin orlarda gördünmü fırın önlerinde kuyrk oluşturup bayat ekmek toplayan emekli insanlar ha şunuda belirteyim hepsini bu hükümet yaptı demiyorum ama diğerlerinin 20 yılda yaptığını bunlar 3.5 yıla sığdırdılar bilmem anlata bildimmi yinede insanlar özgürdür isteyen istediğine oy verir ama ben MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN kurduğu laik TC devletinin geleceği için çocuklarımın geleceği için oyumu akp ye vermem veremem
son 2,30 saat
konu kapanacak
selametle
tabiki MHP birlik ve beraberlik için.
herşeyin hayırlısını dileyelim
alnında öperim seni kardeşim işte arkadaşlar gördünüzmü gerçek TÜRKİYE'min bizim gibilerin sesi birde bunları kendilerine hayatları toz pembe görünenler görse gerçek TÜRKİYE çıkacak ama bir gün çıkacak biliyorum ben bu partiye verelim şu partiye verelim demiyorum ama ne olur arkadaşlar gerçekleri birazda gerçekci olarak görelim ne olur kendimizi düşünerek değilde çevremizdeki olanları birde dönen olayları görerek düşünelim ha.saygılar.
Son mesajımıda yazayımda tam olsun...
Sevgili arkadaşlar:Seçim zamanı gelip sandıklar önünüze konulduğunda ne olursa olsun gidip oyunuzu kullanınız...hepimize verilmiş bir haktır ve hakkınızı sonuna kadar kullanınız...
Sevgilerimle...
evet degerli sayın üyelerimiz bu anket de sona erdi bizler forum yöneticileri olarak sizleri katılımlarınızdan dolayı kutlarız şunu bilinki hepiniz bizim için degerlisiniz görüşleriniz ne olursa olsun buna saygı duyarız gerek anket süresi içinde banlanan arkadaşlarımız oldu ama gönül isterdiki bunların hiç biri olmasın
biz forum yönetimi olarak taraffsız olmaya gayret ettik ve tarafsız olarak hareket ettik bugün burdan çıkan sonuç neyse ama gerçektir ama degildir
milletimiz için hayırlı olsun unutmayıki hepimiz kardeşiz yaradanımız bir yok bir birimizden farkımız biz insanız hepinizi yüce yaradanımızdan dolayı sevgi ve saygı ile kuçaklarız hatamız varsa aff ola supersatforum ailesi olarak sonuçların
vatanımıza milletimize hayırlara vesile olmasını dilerim....
hepinizi supersatforum ailesi olaraksevgi ile kucaklar saygılar sunarım...