kosovalı ustam sanada saygılar hepimizin gözü aydın inşallah 13.500 serili cihazlarada bir çözüm bulurlar:common001:
Printable View
arkadaşlar redline rl 10csx yeni yazılım varmı uyduda kolay gelsin
arkadaşlar ilk uydu güncellemesiyle açık olan kanallar ikinci güncelemeyle kasten xxxlerin bozuk ve yanlış gönderildiği anlaşılmıştır yetkililerin bazı forum açılklamalarına göre kimi redline cihazlarında hala bu kanalların izlenebildiği ama daha sonra güncelleme yoluyla xxxlerin kasten yanlış verildiği bizzat yetkililer tarafından açıklanmıştır bilmiyorum belkide haklılar ama atı alan üsküdarı zaten geçti xxxleri şu an diğer uyducular ele geçirdi bari bu günden sonra redline dostlarını mağdur etmeyelim tüm redline ve forum üyelerine saygılarımla
Kanalın üzerinde bekledinmi viewlerin?
bekledim kosovalı ilk gün süperdi yeniden uydu güncellemesinden sonra viewlerin xxxleri değişti ve birdaha açılmadı bir başka formda redline yetkisinin bir yazısını okudum kasten xxxlerin ikinci güncellemeyle cihazlara yanlış yüklendiğini söylüyor neyse kosovalı büyüklerin vardır bir bildiği selamlar
sensi kesinlikle haklı güncellemeden sonra gitti.
arkadaşlar bu cihazın yazılımı varmı veya uydudan güncelleme yapıyormu ilkdefa böyle cihazla karşılaştım yardım
Cihaz kyoto'mu, red line'mı
vallahi dostum 10.000 serileri antika olduğuna göre o hiç tedavülden kalkmıştır genede sen bir redline yetkilisine sor:8[1]:
bilgi ve paylaşım için teşekkürler
bilgi için teşekkürler
bunu nasıl yapabileceğimi de anlatırmısın .İlk defa redline kullanıcısıyım.yavaş yavaş ve adım adım anlatırsan sevinirim.
ustalar redlinecsx de tps ***leri birharfini deştirdım tpsler giti neyapmam lazım bide bazı kanalarda sinyal sorunu var slam ustalar
dostum cihazini genel ayarlarina gel ve fabrika ayarlarina gel resetle tekrar menü tuşuna bas sistem ayarlarina gel ok tekrar sistem ayarlarina gel dili türkçe yap ve exit tuşuyla çık kuruma gel ondan sonra uydu güncelleme ok aşağida kumandanın yan tuşlarıyla kanal bilgiisi gel ve ok bittinde kumandanın yan tuşalrıyla ana s/w getir ve şifreli kanallari çözmesi için ok tuşuna bas işin hal olmuş olacaktir eyer yine yapasan sana yardımcı oluruz
ya her cihaz birşeyler çıkarıyor bizim sunny firması uyuyormu acaba ?
arkadaşlar bende rl100csx cihaz var sabahran itibaren tps ve absat paketi açmıyor sizdedemi böyle acaba.
sabah açıyodu şimdi yok bendede
Arkadaşlar yeni bir redline rl 100csx marka cihaz aldım.Bugünde güncel yazılımı attım 2,79 daha sonra ***leri güncelledim.Olay bundan sonra başladı açan freex paketi artık açılmıyor sonra tps olsun animal planet olsun onlarda açılmıyor anlamdım gitti.Ayrıca ilk aldığımda anten ayarlarında pacht menü vardı *** girme imkanı saglıyordu ama oda gitti fly mail diye bi ikon var oda bi işe yaramıyor.Yada bu yazılımın hangi kanalları veya paketleri açtığı konusunda yazarsanız süper olur.
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim ayrıca redline bu uydu üzerinden güncelleme fırsatını bize tanıdığı için teşekkür edrim .
forum sakinlerine saygılar .
Arkadaşım anladığım kadarıyla sen cihazın emusunu aktif etmemişsin.Kumandadan önce beyaz tuşa daha sonra 4 defa sıfırı tuşlarsan emuyu açarsın.
bendeki cihazdada tps gidince absat paketide gitti açmıyor ama diğer cihazlarda açık redline da yok sizdedemi yok acaba ayrıca bugün fox tv de maç seyredeyim dedim maalesef açmadı geçen ntv dede bu sorun vardı bis bölümüne bakıyorum k.e.y i var ama açmıyor sıralamasındamı sorun var acaba ama kendi güncelliyor biz birşeyde yapmıyoruz bilgisi olan yardım etsin lütfen.
bende de redline csx 100 var tps ve absatlar acmıyor.polsatlar acıyor yazılımda birşeyler var. conaxs *** bölümü sıfırlanmış. kenan 27
sensi cihazımız rl100csx başlıkta yazıyor zaten.sorun cihazda değil yazılımda hatalar var fabrika inşallah biranönce düzeltir.
çünki bu cihazı aldıkki hem yazılım derdinden hemde sorunlu cihazlarımzıdan kurtulalım dedik.
erdal 1988 arkadaşım benim cihazım redline rl csx10 vallahi bende anlamadım tps izliyorum multilerde aynen polsatı izliyorum pıremier astra hiç problem yok anlamadım sizin redline 100x serilerine yazılım yanlış verilmiş olabilir adamım benim cihaza 2.25versiyonu yüklü bilmem galiba sizinki 2.75------2.77 olduğunu zannediyorum redline yetkililerin haberi var çok yakında probleminiz giderilecektir saygılarımla
redline bugün 2.81 yeni yazılımı uyduya verildi uptade edebilirsiniz tarafımdan denendi tps polsat absat feex ve s.. wiew hepsi full auto.
dostum teşekkürler bilgi için
ama aynı konuyu 4 kere açacak kadar heyecan mı yaptın :D:D sildim diğerlerini
sevgili umuter o anda int sorun vardı sayfa görüntelenmiyordu bende tekrar gönderdim ondan kaynaklandı yoksa heyecan yapacak birşey yok:) bizler bu alemin içindeyiz yeni başlamıyoruz:)
:clap2:: arkadaşım çok teşekkür ederim fakat bende tps ler açılmadığı gibi indirdiğim yazılım tekrar eski yazılım olarak gözüküyor fabrika ayarlarına dönsem düzelir mi yardımcı olursan sevinirim bunun yükleme loadri ve son yazılımını nerde bulabilirim tşkler kolay gelsin:praying:Alıntı:
cihaz
REDLINE RL-100CSX FTA
[QUOTE=kayaHalil;300555]:clap2:: arkadaşım çok teşekkür ederim fakat bende tps ler açılmadığı gibi indirdiğim yazılım tekrar eski yazılım olarak gözüküyor fabrika ayarlarına dönsem düzelir mi yardımcı olursan sevinirim bunun yükleme loadri ve son yazılımını nerde bulabilirim tşkler kolay gelsin:praying:
cihaz
REDLINE RL-100CSX FTA[/QUOTE
aynı olay bende var arkadaşlar
arkadaşım fabrika ayarlarına dönsende farketmez emüye atılan yazılımı değiştiremessin benim sana tavsiyem birdahaki yazılıma kadar bekle senin sorunun diğer 100x lerdede var redline yetkilileri konuyu biliyorlar zannedersem büyük olasılıkla bir sonraki yazılımla düzelir:49:
sen yinede fabrika ayarına dön yeniden kanal listeni ve ***lerle yazılımı güncelle büyük ihtimal sorun düzelir cihaz bilginde yazılım 2.81 yazması lazım .
ayrıca bu yazılımdada sorunlar var redline bir türlü frekansları düzeltemedi bazı yazılımda bir tp yükseliyor diğerinde başkası ilk yükselen düşüyor.
rl100csx normal yazılımı yok sadece şimdilik uydudan güncelleme ilk çıkan cihazlara flaş yazılımı verildi bu cihazlar yeni diye daha verilmedi yada ben rastmadım diyeyim ayrıca bugün freex lerde gitti sanırım sensi arkadaşın dediği gibi yeni yazılıma kadar bu sorun devam edecek inşallah ilk yazılımda düzelir sorunlar yoksa alanlar pişman olmaya başladı çünki sadece uydudan güncelleme yetmiyor verilen yazılımında doğru olması lazım.
şuanda tps açik freex xnxtc tv freeex freextv2 xdream kapalı
sevgili erhan bende aynısını söyledim zaten ama arkadaşların bazıları yeni yazılımdada tps açmadığını sorunları olduğunu söylemiş yapılması gerekenleri yazdım.
yinede eyer yapamayan varsa ben resimli açıklama yapa bilirim sizlere
elhan kardeş bende csx10 var açmayan yok hepsi full sadece tele star 12 DMC gitti ustam 100x serilerinde bir güncelleme problemi var genelde şikayet bu serilerde inanın bende s. view açık polsat açık piremier açık multiler açık freex 1--2 açık bazen cihaza elle tp girip veya silersem bazen ilk etapta açılmıyo cihazın fişini çıkarıp takınca düzeliyor
sevgili erhan aslında resimli açıklama koysan çok iyi olur birde imzanızda okuduğum kadarıyla bölge servisi olduğunuz yazıyor muhakkakki fabrikayla ilişkidesiniz şu bölümde yazan sorunları ve başka yerlerde okuduğunuz yada kulağınıza gelen sorunları fabrikaya iletseniz yazılımlar hazırlanırken dikkate alırlarsa biz redline kullanıcılarıda bu cihazı zevkle kullanmaya başlarız.
mesela şuan bis bölümünde sorun var şöyleki ntv normal olan ve fox kanalda maç esnasında biss ler devreye girmiyor k.e.y sırasını götürmüş arkalara atmışlar yarım saat beklediğimiz halde açılmıyor sanırım bu .k.e.y sıralamasıyla alakalı bir konu ayrıca bir önce tps gittiğinde çoğu arkadaşımızda absat paketide gitti buna bende dahil aslında absat paketi diğer cihazlarda sorunsuzca açıyordu.
eğer bu tür şikayetleri iletirseniz sevinirim.
çünki ben bir sunny servisi olarak bu tür şikayetlerde direk bağlantı kurup iletiyoruz.
sevgilerimle.
biz cihazın ne sorunu varsa fabrika iletiyoruz. gerisi fabrika kaliyor elimden gelini fazlasını yapıyorum ama bazi şeyler elimde değil ikincisi o cihaza elle *** atmaya gerek yok menü yap kurulum uydudan güncelleme güncelleme tipini ***ler bolumne getir ok bas ***leri en güncell şekilde alır
:bangin: arma yaparken şifreli şifresiz ayarlanamıyor neden acaba
:present: yinede çok teşek herkese kanaları rahatlıkla izledim
tps yok 1 kere atmıtoruz yazılım olsa gösterir .gösterenlerde sanırım reklam arlarına denk gelmiş
kumandanın sağ ve sol duşlarıyla yapa bilirsin fta şifreli yapa bilirsin
sevgili denizci sen kanal listesini güncel yap o şifreli şifresiz yapar haa kanal listende şifreli şifresiz olarak ayırmak istiyorsan kumandanın ortasındaki ok tuşunun sağ tarafındaki tuşa bastıkça fta şifreli şifresiz seçenekleri gelir kendi zevkinize göre ayarlarsınız.
sevgili erhan ilettiğinize zaten eminim bölge servisisiniz benim demek istediğim bu eksiklikler var yani ayrıca o *** kısmı için yazdığınızı tabiki uyguladım ama yinede bis lerde sorun oluyor ***i elle girmiyorum zaten neden açılmıyor diye bakayım istedim *** menüsüne girince biss sırasında sonlarda olduğunu gördüm ondan söyledim çünki bizim sunny lerde sıralama çok önemli ilk sıralara bu kanalların *** lerini yazılmasa onlarda açmıyor bundan dolayı sanırım *** listesinde sıralamada sorun var dedim.
sevgili özlem seyredenlerden biride benim sizin yapmanız gereken cihazı fabrikaya ayarlarına dönderin sonra ilk kanla listesini güncelleyin sonra ana yazılım ve k.e.y güncellemesi yapın sanırım sorun düzelir.
***weiwler çöktü şuanda sadece polsat ve tps açik
arkadaşlar polsat tek açık bende diğer kanallar açık değil cihazıma 2.81 yazılımını da attım
ama hala polsatlardan başka açılan kanal olmadı Cihazım 100 csx çoktü geldi gitti deniliyor
hala bende açılan kanal olmadı.Sorun ne olabilir yardımlarınız için teşekürler
sevgili vfidan şuan sadece tps ve polsat paketleri açıyor sanırım sizde sadece polsat açıyor yazılımı yeniden güncelleyin ***ide güncelleyin sonra cihazı fişten çıkarıp geri takıp açık ushuıa üzerinde bekleyin tps açar.
evet bendede redlıne cs104x var .tps ve polsatlar açık.frexs ve sekvıewlwe gitti.yeni yazılımı beklicez galiba arkadaşlar
redline cs 100x ***wiew ok sadece ***leri güncelleyin yeter.
:wave: TPSLERE NEOLDU HABERİZ VARMI VİVALAR NEREDE KALDI CEVAP:bangin:
Arkadaşım lütfen forum kurallarını okuyun.
Teşekkürler Red Line AR-GE. Sağolun, şu TPS paketindeki Usuhua kanalı izlettiriyorsunuz ya varolun. Öteki kanallarda cabası. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
teşekkürler redline bizi mahçup etmedin:45: adı duyulmamış cihazlara