Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Trabzonspor'un milli futbolcusu Gökhan Ünal adından çok söz ettireceğe benziyor. Ünal, takım kamptayken kaçamak yaparken görüntülendi. Bordo-Mavili takımın Antalyaspor ile yaptığı ve 3-3 berabere kaldığı Fortis Türkiye Kupası maçından bir gün sonra Antalya'da Eski Lara yolundaki bir gece kulübüne giden deneyimli oyuncu, yanındaki sarışın bir bayanla geç saatlere kadar oldukça samimi görüntüler sergiledi.
Görenler şaşkına döndü
Alkollü olduğu gözlerden kaçmayan Gökhan Ünal, alkolün de etkisiyle çevredeki meraklı gözlere aldırmadan yanındaki sarışın bayanla eğlenceye devam etti. Gökhan Ünal ve bayan arkadaşı saat 01.00 sıralarında geldikleri mekandan sabaha karşı ayrıldılar. Trabzonspor, 50 kilometre uzaklıktaki Belek'te kamp yaparken Gökhan'ın Antalya'da alenen eğlenmesi görenleri şaşkına çevirdi.
Yönetim ne yapacak?
Takım arkadaşları kamptayken, gece kulübüne giderek sabaha kadar eğlenen Gökhan Ünal'a yönetimin nasıl bir tavır takınacağı merak konusu.
12-01-2009, 21:50
sarıkanarya_41
Trabzonspor Leonardo için bastırıyor
Başarılı sol açıktan "gelirim" yanıtını alan bordo-mavililer, 1 milyon euro'luk bonserviste indirim istedi. Arabuluculuk için Şota devrede
Leonardo ısrarı
Trabzonspor sol açık arayışlarında hız kazandı. Bordo-mavililer eski oyuncuları Şota'nın önerdiği Ajax'lı Leonardo Vitor ve menajeriyle temasa geçti. 26 yaşındaki oyuncudan "Gelirim yanıtı" alan Trabzonspor yönetiminin, Ajax kulübünün kapısını çaldığı ve istediği öğrenildi. Hollanda kulübünün yöneticileri Leonardo çin 1 milyon euro talep ederken, Trabzon'un bu fiyatı 750 bin euro'ya çekmek için Şota Arveladze'yi devreye soktuğu belirtildi. Ajax ile pazarlıklar kıran kırana sürüyor.
Aydın işi zor
Yönetim, Brezilyalı için presini sürdürürken, Beşiktaşlı Aydın Karabulut'un transferinin ise çok düşük ihtimal olduğu belirtildi. Bordo- mavili yöneticiler, "Yusuf'un takasında Bursa'ya gitmek istemeyen Aydın'ı listemize almıştık. Ancak bu futbolcunun Avrupa'dan teklif aldığını öğrendik. Bu nedenle transferin gerçekleşmesi zor" dediler. Yılmaz ŞENOL
sarıkanarya_41
Örnek olacağız
Bordo-mavililerin 2 genç oyuncusu Barış-Göksu, "Trabzon'un geleceğiyiz. Altyapıdan ne cevherler çıkıyor ispatlarız" dediler.
Trabzonspor'un gelecek vadeden isimlerin başında gelen Barış Memiş ile Göksu geleceğe ait ilgi çekici açıklamalarda bulundular. İki oyuncu, "Bizler Trabzonspor'un geleceğiyiz. Altyapıdan ne cevherler çıkıyor bunu herkese ispatlayacağız. A takımda büyük işler başaracağımıza inanıyoruz" diye konuştular.
Barış oynama şansı buldukça futboluyla büyüyeceğini ifade ederek, "61 numaralı formanın hakkını sonuna kadar vereceğim" dedi. Göksu ise hazırlık kampındaki maçlarda iki kez A takım ile oynama şansı bulduğunu belirterek, "Çok heyecan vericiydi. İlerleyen periyotta Trabzon'a çok katkı sağlarım" açıklamasını yaptı.
sarıkanarya_41
Tesadüf değil!
Tüm beklentilerin üzerine çıktık. Süper Lig'de şampiyonluğun en güçlü adayı Trabzon'dur.
Mesaj gönderdi
Trabzonspor'un sezon başında Almanya 3. Ligi'nden transfer ettiği Ceyhun Gülselam, iddialı konuştu. Bordo-mavili futbolcu, çok çalışarak süper bir çıkış yakaladıklarını ifade ederek, "Herkes şunu iyi bilsin ki buralara tesadüfen gelmedik. Tüm beklentilerin üzerine çıktık" açıklamalarını yaptı.
Mevki fark etmez
"Şampiyonluğun en güçlü adayı Trabzonspor'dur" diyen Ceyhun sözlerini şöyle tamamladı: "Bordomavili renklere uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Mevki olarak hiç farketmez. Hocam bana nerede görev verirse orada oynarım. Stoper ya da ön libero fark etmez. Canla başla mücadele ederim." Cevat KOL
sarıkanarya_41
Yanal'ın affı yok
15 aydır Trabzon'un başında olan Yanal, "seçiciyim" mesajı veriyor.
Sezon başında 24 transfer yaparak rekora imza atan Trabzonspor, gönderdiği futbolcu sayısı ile de dikkat çekiyor. 15 aydır takımın başında bulunan teknik direktör Ersun Yanal, performansını beğenmediği 18 futbolcu ile bordo-mavili kulübün yollarını ayırdı. Sezon başında Jabi, Hasan Üçüncü ve Fatih Altundağ ile çalışmayacağını belirten tecrübeli hoca son olarak Ergin ve Adnan'a gözden çıkardı.
12-01-2009, 21:51
sarıkanarya_41
Antalya ile ikinci randevu
Trabzon, Türkiye Kupası'nda salı günü karşı karşıya geldiği Antalyaspor ile bugün bir maç daha yapacak. Fırtına, Antalya Cup'ta 21.15'te başlayacak mücadelede rakibini yenip, turnuvayı 3. olarak kapatmayı hedefliyor. 2 takım kupada 3-3 berabere kalmıştı.
sarıkanarya_41
Yattara çok iddialı
Trabzonspor'un Gineli futbolcusu İbrahima Yattara, zirve yarışını son haftaya kadar bırakmayacaklarını söyledi. Gineli oyuncu, "Mevcut kadroda çok iyi arkadaşlığımız var. Bunun lige yansıyacağından şüphem yok. İstenen noktaya geleceğiz" diye konuştu.
sarıkanarya_41
Trabzonspor günlüğü
Tek idman yaptılar Antalya Belek'te ligin ikinci yarısının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, bir günlük iznin ardından dün akşam tekrar çalışmalara start verdi. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde çalışan bordo- mavili futbolcuların neşeli ve hırslı oldukları öğrenildi.
Faty Papy el üstünde Bordo-mavililerin 19 yaşındaki Burundili futbolcusu Faty Papy'yi Song ve Sylva hiç yalnız bırakmıyor. Genç oyuncuya sahip çıkan ve onu her fırsatta yanlarına alan Song ve kaleci Sylva, Faty Papy'inin çok yetenekli bir futbolcu olduğunu söylediler.
Adnan artık gün sayıyor Trabzonspor'un, düşük bir bonservis bedeliyle Hacettepespor'a sattığı ve yeni takımıyla 2.5 yıllık sözleşme imzalayan Adnan gün sayıyor. Bordo-mavili takıma geldiği günden itibaren yedek kulübesine mahkum olan genç oyuncu, "Oturmaktan sıkılmıştım" dedi.
Selçuk İnan golü unuttu Sezon başında attığı kritik gollerle kendinden söz ettiren Selçuk sustu. Yapılan son 7 karşılaşmada fileleri sarsamayan bordo-mavili oyuncu, "Çok iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. 2. yarının başlamasıyla birlikte ben de gol orucuma son vereceğim" ifadelerini kullandı.
Giray Kaçar hırs küpü Bordo-mavili takımın stoperlerinden Giray Kaçar, ikinci yarıdan oldukça umutlu. İlk 11'de kendine yer bulabilmek için büyük bir hırsla çalışan genç futbolcu, "Rekabet her zaman takıma katkı sağlar. Kendimi ilk 11 için çok şanslı görüyorum" diye konuştu.
15-01-2009, 19:49
sarıkanarya_41
Trabzon Yıldıray'ı kiralıyor
Çok kaliteli bir 10 numara arayan Trabzonspor, Stuttgart'ta oynayan Yıldıray Baştürk'ün peşine düştü. Bordo-mavililerin, yıldız futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralama konusunda Alman kulübü ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Trabzonspor yöneticisi Mahmut Aksu'nun bu sabah Almanya'ya giderek Yıldıray transferini gerçekleştireceği ifade edildi.
10 numara harekat
Yıldız futbolcuyu kiralamayı hedefleyen bordo-mavililerde genel sayman Mahmut Aksu bu sabah Almanya'ya uçuyor.
Transfer çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren Trabzonspor, rotayı oyun kurucu mevki için Almanya'ya çevirdi. Bordo-mavili yönetim, Stuttgart'ın yıldız oyuncusu Yıldıray Baştürk'ü sezon sonuna kadar kiralamayı planlıyor. Elini çabuk tutmak isteyen Trabzonspor yönetiminin, bu sabah genel sayman Mahmut Aksu'yu Almanya'ya göndereceği öğrenildi. Mahmut Aksu'nun akşam saatlerinde Alman kulübünün yöneticileri ile bir araya geleceği ve transferin netleşeceği öğrenildi.
ÇİFTE HEDEF PEŞİNDE Bordo-mavililerin Yıldıray Baştürk'ü kiralamak için Stuttgart'a 1 milyon euro vermeyi gözden çıkardığı iddia edildi. Trabzonspor yönetimi, milli futbolcuyu ise 700 bin euro'luk rakamla bordo-mavili formayı giydirmeyi hedefliyor. Trabzonspor bu transferi gerçekleştirerek, hem 10 numara eksikliğini gidermek hem de Yusuf Şimşek'i transfer eden Beşiktaş'a bir anlamda misilleme yapmak istiyor. Kartal, geçtiğimiz günlerde Yıldıray için bastırmış ama transferinde mutlu sona ulaşamamıştı. CEVAT KOL
15-01-2009, 19:49
sarıkanarya_41
Faty Papy ile 3 yıl
Hacısalihoğlu "Hocamızın isteği doğrultusunda Papy'ye sözleşme imzalatacağız" diye konuştu.
EVRAKLAR BEKLENİYOR Trabzonspor, Burundili genç futbolcu Faty Papy ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, genç yetenek ile sözleşme imzalamak için ülkesinden evraklarının gelmesini beklediklerini belirterek, "Hocamızın raporu olumlu" diye konuştu.
ÇOK FAYDALI OLACAK Hacısalihoğlu sözlerini şöyle tamamladı: "Faty Papy'nin Antalya kampındaki performansı bizi memnun etti. Birkaç gün içinde resmen bu oyuncuyu Trabzonsporlu yapacağız. Uzun süreli bir yatırım olarak, kulübümüz mutlaka faydasını görecektir."
15-01-2009, 19:50
sarıkanarya_41
Sportif A.Ş'ye yabancı ilgisi
İMKB'de işlem gören Trabzonspor Sportif A.Ş. hisselerine 2008 yılında yabancı ilgisi arttı. Yabancı yatırımcılar, Trabzonspor Sportif A.Ş. hisse senetlerinde İMKB aracılığıyla 5 milyon 707 bin 914 TL'lik alım yaptı. Böylece bordo-mavili kulüp, İMKB'de yabancıların en çok alım yaptığı ilk 20 kuruluş arasına girdi.
sarıkanarya_41
Sadece Göksu Alhas kazandı
Teknik direktör Ersun Yanal'ın Antalya kampıyla ilgili geniş bir raporu bordo-mavili yönetime sunması bekleniyor. Bu rapor doğrultusunda büyük ihtimalle Göksu, A takım kadrosuna dahil edilecek. Diğer genç futbolcular Yasin, Mehmet ve Zeki'nin, PAF takımla çalışmalarına devam edeceği öğrenildi.
sarıkanarya_41
Aydın Karabulut için pusudalar
Sol açık arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Beşiktaş'tan Aydın Karabulut'u resmen istemeye hazırlanıyor. Genç oyuncuya Hertha Berlin'in de talip olduğu öğrenilirken, Almanya'ya gidecek olan Mahmut Aksu'nun sezon sonu için St. Pauli'de oynayan golcü Ömer'in de işini bitireceği öne sürüldü.
sarıkanarya_41
Meşale için uyarı
Yönetim, taraftarı maçlarda özellikle meşale ve bengal ateşi yakıp, benzeri eylemlerde bulunmamasını konusunda uyardı. Bordo-mavili yönetim, yaptığı toplantıda tribün olayların önüne geçilmesi yönünde alınacak tedbirleri de değerlendirdi.
15-01-2009, 19:51
sarıkanarya_41
Potada rakip Vestel
Bordo-mavililerin basketbol takımı, sezonun 13. haftasında cumartesi günü deplasmanda Vestel ile karşılaşacak. Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak maç saat 16.00'da başlayacak. Basketbolcular, mutlak galibiyet için çalışmalarını sürdürüyor.
sarıkanarya_41
Kartal'a bileniyorlar
Trabzonspor Bayan Futbol Takımı ligin 7. haftasında 18 Ocak Pazar günü Kartalspor ile karşılaşacak. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde oynanacak müsabaka saat 13.00'te başlayacak. Bordo-mavili oyuncular, "Tek hedefimiz galibiyet" dediler.
sarıkanarya_41
Trabzonspor günlüğü
Kupa için start verildi Trabzonspor, cumartesi günü sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı kupa maçının hazırlıklarına dün başladı. Yaklaşık 3 hafta aradan sonra tesislerinde çalışan bordo-mavili futbolcuların neşeli olması dikkat çekti. Trabzonspor bugün çift idmanla hazırlıklarını sürdürecek.
HES'te tesis alanı hazır Trabzonspor'un Bordo-Mavi Enerji Elektrik Üretim Tic Ltd. Şti. ile sahip olduğu Uzungöl 1 Regülatörü ve HES Projesinin kurulacak tesis alanının yeri belirlendi. Uzungöl Beldesi'nde faaliyete geçecek olan projenin beldede turist çeken alana herhangi bir müdahalesinin söz konusu olmadığı açıklandı.
Derneklere uyarı geldi Yönetim yurt dışında faaliyet gösteren derneklerle ilgili açıklamada bulundu. Resmi sitedeki açıklamada "Yurt dışında faaliyet gösteren tüm derneklerin kulübümüzün adını kullanabilmeleri için müracaatta bulunmaları gerekmektedir. Bunları kulübümüz değerlendirecektir" denildi.
Maraton tribün 5 TL Karadeniz Fırtınası'nın, cumartesi günü sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı Fortis Türkiye Kupası maçının bilet fiyatları açıklandı. Buna göre mücadeleyi izleyecek bordo-mavili taraftarlar, maraton tribünü için 5, kapalı tribün için 10, VİP tribünü için de 50 TL ödeyecek.
TRABZONSPORLULAR Trabzonspor'daki flaş gelişmeleri takip etmek için FOTOMAC yaz 7777'ye yolla bilgiler cebine gelsin
sarıkanarya_41
Barış: Faydalı geçti
Trabzon'un genç futbolcusu Barış Memiş, Antalya kampının kendisi için çok faydalı geçtiğini söyledi. Barış, takım içerisindeki genç futbolcuların sayısının artmasının kendisine de moral olduğunu ifade ederek, "Hepimiz Fener maçına odaklandık" dedi.
16-01-2009, 21:13
sarıkanarya_41
Yeni Aurelio geliyor
Futbol stili ile Aurelio'ya benzetilen Papy, "Ben de onun gibi olmak istiyorum. İmza atmak için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.
Antalya kampında denenerek transferine karar verilen genç Faty Papy, Marco Aurelio'ya benzetiliyor. Futbol stili olarak deneyimli ismi andıran Burundili, çalışkanlığı ile beğeni topladı. İmza için evraklarının bir an evvel gelmesini bekleyen Papy, "Heyecanlı ve mutluyum" dedi.
Aurelio gibi top kullanma yeteneğinin yanı sıra mücadele gücünün yüksekliğiyle dikkat çeken Papy, "Bana verilecek şansı en iyi şekilde kullanacağım. Bir gün ben de Aurelio gibi olmayı istiyorum" diye konuştu. Yanal'ın 2. yarıda futbolcuya ne kadar forma vereceği merak ediliyor.
16-01-2009, 21:13
sarıkanarya_41
Leonardo bitmek üzere
Genel sayman Aksu, Ajax ile bonservis pazarlığı yapıyor Brezilyalıda son anda pürüz çıkarsa B planı Marco Babic
Bitmek üzere
Sol kanada takviye için hedeflenen Ajax'lı Leonardo Santiago'nun transferi bitmek üzere... Hollanda'ya giden genel Sayman Mahmut Aksu son pürüzleri gidermeye çalışıyor. 25 yaşındaki Brezilyalı futbolcuyu ikna eden Aksu'nun, Ajax kulübü ile bonservis pazarlığı yürüttüğü belirtildi. Yönetimden tam yetki alarak Hollanda'ya giden Aksu, bu transfer gerçekleşmemesi durumunda alternatif isimlere yönelecek.
Babic sıcak bakıyor
Her ihtimale karşın B planını hazırlayan bordo-mavililer, Hırvatistan Milli Takımı'nda da forma giyen Real Betis'li Marco Babic ile ilgili de nabız yokladı. İspanya'da huzursuz olan 27 yaşındaki futbolcu, ligde sadece 12 maçta forma giydiği için ayrılmak istiyor. Ancak bonservisi 1.4 milyon euro olan yıldız futbolcu, senelik 800 bin euro'ya sıcak bakıyor. Babic'i beklemeye alan yönetim, bu hafta transferi bitirmeyi planlıyor. Cevat KOL
16-01-2009, 21:14
sarıkanarya_41
Aklı fikri Fener'de
Yanal, "Ligi hedeflediğimiz yerde bitirmek için mutlaka kazanmalıyız, daha iyi olduğunuzu gösterin" diyerek futbolcularının beynini yıkıyor.
Yedek ağırlıklı
Trabzonspor, yarın Fortis Türkiye Kupası'nda oynayacağı Gaziantep BŞB maçından çok, gelecek hafta ligde yapacağı Fenerbahçe derbisini düşünüyor. Kupada iddiası kalmadığı için Gaziantep karşısına yedek ağırlıklı çıkması beklenen Ersun Yanal da futbolcuları Fenerbahçe'ye motive etmeye çalışıyor.
Güveniyorum
Fenerbahçe'yi yenmeleri gerektiğini söyleyen Yanal şu sözlerle beyin yıkıyor: "Bu maç bizim için çok önemli. Sezon sonunda ligi hedeflediğimiz noktada bitirmek istiyorsak mutlaka kazanmalıyız. Galibiyet bizim için büyük bir itici güç olacak. Size güveniyorum. Onlardan daha iyi olduğunuzu göstermelisiniz."
sarıkanarya_41
Gökhan, Ülker reklamında
Golcü Gökhan Ünal, kulübün sponsorlarından Ülker'in reklam yıldızı oldu. Bordo-mavili kulüp için hazırlanan reklamda rol alan Gökhan, çekimlerin zevkli geçtiğini vurguladı. Filmin kısa süre içerisinde gösterime gireceği belirtildi.
sarıkanarya_41
Zaman daraldı
Başkan Sadri Şener, devre arasında transfer yapmanın çok zor olduğunu söyleyerek, "Yine de gerekeni yapacağız" dedi. Şener, "Birçok isim belirledik ve bu isimler üzerinde yoğun bir çalışma içerisine girdik. Belirlediğimiz isimler Trabzonspor'a en yararlı olabileceği düşünülen isimlerdir. En kısa zamanda olumlu sonuç alacağımızı umuyorum" şeklinde k onuştu.
16-01-2009, 21:15
sarıkanarya_41
Aydın'dan hamle
Ersun Yanal'ın ısrarla istediği Aydın Karabulut da Trabzon'a gelmek için çabalıyor. Yusuf transferine karşılık Bursa'ya gitmeyi kabul etmeyen genç futbolcunun Beşiktaşlı yöneticilere, "Bana alacaklarıma karşılık bonservisimi verin. Trabzonspor'a gitmek istiyorum" dediği öğrenildi.
sarıkanarya_41
Takım kuvvet depoladı
Bordo -mavili futbolcular, Gaziantep BŞB maçının hazırlıklarını dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptıkları çift atrenmanla sürdürdüler. Hafif sakatlıkları olan Serkan ve Zeki takımdan ayrı çalışırken, diğer oyuncular da salonda kuvvet ve koordinasyon çalışması yaptılar.
sarıkanarya_41
İlgi beklenenden çok
Bordo-mavili takım kupadan elenmesine karşın yarınki Gaziantep BŞB maçının biletlerine taraftarların beklenenden fazla ilgi gösterdiği açıklandı. Hüseyin Avni Aker'deki karşılaşmanın biletlerinin önemli ölçüde tükendiği belirtildi.
sarıkanarya_41
Kupanın hakemi Güneşer
Fortis Türkiye Kupası eleme gruplarının 5. hafta karşılaşmalarında görev alacak hakemler açıklandı. Trabzonspor'un yarın oynayacağı Gaziantep BŞB karşılaşmasında Gökhan Güneşer düdük çalacak. Güneşer'in yardımcılıklarını Engin Gökçe ve Erdem Gökalp yapacak. 4. hakem ise Mustafa Öğretmenoğlu.
16-01-2009, 21:16
sarıkanarya_41
Trabzonspor günlüğü
Ergin'in 3 talibi var Kendisine kulüp bulması söylendiği için üzülen Ergin Keleş, gelen teklifler nedeniyle biraz da olsa gülüyor. Antalya'daki kampın son bir haftasında takımdan ayrı çalıştırılan futbolcuya, Eskişehirspor, Hacettepe'nin yanısıra Rize'nin de talip olduğu belirtildi.
Adım adım geliyorum Trabzonspor formasıyla Avni Aker'de maç oynamanın en büyük hayallerinden biri olduğunu vurgulayan genç Göksu, "Bu hayalimi gerçekleştirmeye yakınım. Ama basamakları teker teker çıkmam gerekiyor. Emin adımlarla yoluma devam edeceğim" dedi.
Kupa Çadırı Trabzon da Fortis Türkiye Kupası, Trabzon'da dev çadırda sergilenecek. Grup maçlarının yapıldığı illeri gezen Çadır, bugün Forum Trabzon Alışveriş Merkezi girişinde kurulacak. İki gün süreyle Trabzon'da olacak 12 metrelik çadırda, kupa futbolseverlerle buluşacak.
Fenerbahçe yolculuğu Ligin 17. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacak Trabzonspor'un seyahat programı belli oldu. Kafile, 24 Ocak Cumartesi günü THY'ye ait uçakla Trabzon'dan 21.25'te İstanbul'a gidecek. Maçın ardından 23.30'da Trabzon'a dönecek.
17-01-2009, 19:42
sarıkanarya_41
Fener korksun
Cesur sözler
Trabzon'un Kamerunlu oyuncusu Song, ligin ikinci yarısının ilk haftasında Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynayacakları maça hiçbir korkuları olmadan çıkacaklarını söyledi. Tecrübeli futbolcu, "Fenerbahçe bizden korksun" diyerek rakibe gözdağı da verdi.
Trabzonlu oldu!
Devre arası kampına katılan genç oyuncuların performanslarından çok memnun olduklarını kaydeden Song, "Ben artık gerçek Trabzonlu oldum" dedi. Kamerunlu yıldız, "Hamsi, mezgit ve kolbastı oyunu benim vazgeçmezlerim oldu" ifadesini kullandı.
Cevat KOL
sarıkanarya_41
Leonardo Trabzon'a gelirim
Bordo-mavili ekibin gündemindeki Ajax'lı futbolcu, Trabzon forması giymeye hazır olduğunu söyledi. Brezilyalı sol açık, "Birkaç ay sonra bonservisim elimde olacak. Bu nedenle Ajax bonservis konusunda zorluk çıkarmaz" dedi.
Gelirim
Brezilyalı sol açık "Ajax bonservisimde problem çıkarmaz Çünkü üç ay sonra sözleşmem bitecek" açıklamasını yaptı.
Bordo -mavililerin sol açık mevki için almayı planladığı Ajax'lı Leonardo, Trabzon'da seve seve oynayabileceğini söyledi. Yönetim, Ajax ile bonservis pazarlıklarını kıyasıya sürdürürken, Brezilyalı futbolcu, Trabzonspor'a transfer olması konusunda kendisini ilk olarak Şota Arveladze'nin telefonla aradığını söyledi. Vitor Santiago Leonardo, "Birkaç ay sonra sözleşmem biteceği için Ajax'ın, Trabzon'dan yüksek bonservis ücreti isteyeceğini sanmıyorum" diyerek, transferin gerçekleşme ihtimalinin çok yüksek olduğunu belirtti.
Şahin avına çıkıyor
Öte yandan bordo-mavililerin, 10 numara arayışları da devam ediyor. Stuttgart'ta forma giyen Yıldıray Baştürk'ten yanıt bekleyen yönetimin, bu mevki için B planı da hazır. Bordo-mavililerin, Borussia Dortmund'da yeteri kadar şans bulmayan Nuri Şahin'i de listesine kattığı öğrenildi. Trabzonspor yönetimi, Yıldıray Baştürk'ten olumsuz cevap gelmesi halinde 20 yaşındaki genç oyuncuyu kiralamak için düğmeye basacak. Bordo-mavili ekipte 10 numara arayışlarının 3-4 gün içinde netlik kazanması bekleniyor. Yılmaz ŞENOL
sarıkanarya_41
Buyrun gol şova
Grubunda hiçbir iddiası kalmayan bordo-mavili takım, Hüseyin Avni Aker'deki karşılaşmada taraftarına futbol şöleni sunmayı hedefliyor.
Son prova olacak
Fortis Türkiye Kupası A Grubu'nda hiçbir iddiası kalmayan Trabzonspor, bugün gruptaki son maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u ağırlıyor. Sahaya aslardan kurulu bir kadro sürmesi beklenen teknik direktör Ersun Yanal, gelecek hafta oynanacak olan Fenerbahçe derbisi öncesinde takımının son durumunu görmek istiyor.
Hiç galibiyeti yok
Grupta daha önce oynadığı üç maçta 2 mağlubiyet ve bir beraberlik alan bordo-mavili takım, bu karşılaşmayı kazanarak, gruptaki ilk galibiyetini de elde etmeyi hedefliyor. Teknik direktör Ersun Yanal, 2. yarı öncesi son sınavlarını vereceklerini belirterek, "Taraftarımıza bol gollü bir galibiyet hediye etmeyi planlıyoruz" açıklamasını yaptı.
Trabzon
Onur Tayfun Song Ceyhun Egemen Serkan Hüseyin Colman Selçuk İsaac Gökhan
G.Antep Bşb
Samet Fatih Güngör Mehmet Ayaz Kadir Keleş Uğur Muhammed Efecan Mustafa Osman Ahmet
sarıkanarya_41
Başkan Şener kaynak arıyor
Trabzonspor'da başkan Sadri Şener, acil ödenmesi gereken 30 milyon TL'lik borca kaynak bulmak için arayışlarını sürdürüyor. Aralarında Migros'un da bulunduğu bazı firmalarla yeni sponsorluk anlaşmaları imzalamaya hazırlanan Şener, TFF ile de maddi konularda yeni görüşmeler yapıyor.
17-01-2009, 19:43
sarıkanarya_41
Hedef duble yapabilmek
Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, ara transferde iki futbolcuyu kadrolarına katmak istediklerini söyledi. Hacısalihoğlu, "İnce eleyip sık dokuyoruz. Alacağımız oyuncuların yedek kulübesinde oturmaması gerek. Trabzonspor'a yakışan futbolcular alacağız" ifadelerini kullandı.
sarıkanarya_41
Bu hasret bitecek
Bordo-mavili ekibin önemli silahlarından Selçuk İnan, ligde mutlu sona ulaşan takımın Trabzon olacağını iddia etti. Başarılı, "Geride kalan maçlarda kalitemizi herkese gösterdik. 24 yıl süren hasrete son vereceğiz" iddiasında bulundu.
sarıkanarya_41
Genç Göksu ikinci yarıya
Teknik direktör Ersun Yanal'ın isteği ile PAF takımdan A takıma alınan Göksu'nun bugünkü G.Antep BŞB maçında 2. yarıda forma giymesi bekleniyor. Genç futbolcu, "Trabzon formasıyla ilk golümü atmak istiyorum" diye konuştu.
17-01-2009, 19:44
sarıkanarya_41
Değişmez olurum
Gaziantep Bşb maçında ilk 11'de forma giymesi beklenen Ceyhun Gülselam iddialı konuştu. "Hocam bana şans vermeye devam ederse bu takımın değişmez elemanı olurum. İkinci yarıda patlama yapacağım" şeklinde konuştu.
17-01-2009, 19:45
sarıkanarya_41
Elia'ya Ajax'tan harika teklif!
Twente'nin genç futbolcusu Eljero Elia paylaşılamıyor. Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor'un da gündemine gelen Hollandalı sol açık için Ajax'ın 6.5 milyon euro'yu gözden çıkardığı ifade edildi. Elia'ya ayrıca Almanya'dan Schalke 04 ve PSV'nin de talip olduğu ifade edildi.
17-01-2009, 19:46
sarıkanarya_41
Trabzonspor günlüğü
Gençler çok üzgün gitti
Trabzonspor'un sezon başı büyük umutlarla transfer ettiği genç futbolcular büyük hayal kırıklığı yaşadı. Yanal'ın Antalya kampına dahi götürmediği Abdülaziz Ankaragücü'yle anlaşırken, Fatih Karadenizspor'a gönderildi. Buğra ise boşta bulunuyor.
Taktik ile bitirdiler
Bordo-mavililer, Fortis Türkiye Kupası'nda bugün oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan idmanda futbolcuların taktik çalışması yaptığı belirtildi.
Bayanlara çok özel
Egemen, Colman, İsaac ve Barış, bayan komisyonu tarafından düzenlenecek olan beraberlik toplantısına katılacak. Trabzonspor Kamp Eğitim Merkezi'nde saat 13.00'te başlayacak toplantıda oyuncular taraftara imza dağıtacak ve hediye çekilişi yapılacak.
Egemen yine iddialı Antalya kampında performansı ile tam not alan Egemen Korkmaz, Gaziantep Büyükşehir maçını kayıpsız geçip Fenerbahçe'ye konsantre olacaklarını söyledi. Bordomavili oyuncu, "Kupa serüvenini iyi bitirip, ikinci yarıya süper başlayacağız" açıklamasını yaptı.
18-01-2009, 13:34
sarıkanarya_41
Herkes sustu kral konuştu
İlginin düşük olduğu formalite maçta Trabzon kupaya galibiyet ile veda etti.
Trabzon, Fortis Türkiye Kupası A Grubu'ndaki formalite maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 yendi. Bordo-mavili takım geçen haftaki Antalya beraberliği ile kupadan elenmişti. Karşılaşmanın ilk yarısında Trabzonspor üstündü ama gol atma başarısını gösteremedi. Fırtına ikinci yarıda da üstündü. 77. dakikada Göksu'nun uzun pasında, Gökhan Ünal yerden seken topu kafa ile kalecinin solundan filelere gönderdi: 1-0. Bu sonuçla, Trabzonpor kupaya galibiyetle veda etti.
18-01-2009, 13:35
sarıkanarya_41
Trabzon'da son aday: Alanzinho
Bordo-mavililer, Norveç'te geçen sezon 'yılın futbolcusu' seçilen Brezilyalı için kıyasıya bonservis pazarlığı yapıyor
Alanzinho sürprizi
Trabzonspor ara transfer çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. Norveç'in önde gelen internet sitelerinden Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bordo-mavili yönetimin, Stabaek takımının başarılı sol açığı Alanzinho'yu istediğini yazdı. Geçen sene Norveç Ligi'nde yılın futbolcusu seçilen 25 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun kulübüyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. İlk yapılan görüşmede Stabaek'li yöneticilerin, sambacı için Trabzonspor'dan 4 milyon euro talep ettiği belirtiliyor.
Ve Aksu Norveç'te Alanzinho da bordo-mavili takımdan yıllık 1 milyon euro istediği kaydedildi. Aynı zamanda Norveç pasaportu da taşıyan sambacı, zaman zaman sağ kanatta da görev yapabiliyor. Trabzonspor bu transferi bitirmek için pazarlıkları kıyasıya sürdürürken, yapılacak iyi bir indirim sonrasında Norveç kulübüyle el sıkışmayı planlıyor. Bu nedenle genel sayman Mahmut Aksu'nun dün Norveç'e giderek, 4 milyon euro'yu aşağı çekmek için girişimlerde bulunacağı öğrenildi. İlker DENİZ
sarıkanarya_41
Eksiklerimizi gördük
Yanal, "Gaziantep Büyükşehir maçı ile takımın son durumunu test etmiş olduk. Artık tamamen lige odaklandık" diye konuştu.
Fortis Türkiye Kupası A Grubu'nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 yenen Trabzon'un teknik direktörü Ersun Yanal, forma şansı bulamayan oyuncularını görmek açısından iyi bir maç olduğunu söyledi. Yanal, "Bu mücadeleyle 2. yarı hazırlık dönemini tamamladık" ifadesini kullandı.
Tecrübeli hoca,"Önümüzde, oynayacağımız lig maçları var. Süper Lig'in ikinci yarı öncesinde takımın son halini görmüş oldum. Eksik yönlerimizi de değerlendirip bu dönemi kapattık" diye konuştu. Ersun Yanal, transfer çalışmalarının sürdüğünü de ifade ederek, somut adımların atılacağını belirtti.
sarıkanarya_41
Müjde! Serkan Fener'e hazır
Trabzon'da hafta başından beri sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Serkan Balcı'nın tamamen iyileştiği açıklandı. Gaziantep Büyükşehir maçının 18 kişilik kadrosuna alınan tecrübeli futbolcu, haftaki Fener derbisinde oynamayı çok istediğini belirterek, "Hocam bana şans verdiği taktirde elimden geleni yapacağım" diye konuştu.
18-01-2009, 13:36
sarıkanarya_41
Leonardo Elia'ya bağlı
Trabzonspor Stabaek'li Alanzinho için bastırırken, Ajax'lı Leonardo konusunda da pes etmiş değil. Hollanda kulübü, eğer Twente'li Elia'yı transfer ederse, bordo-mavililere Leonardo'nun bonservisinde indirim yapma sözü verdiği öğrenildi. Ancak fazla vakti kalmayan Trabzon bu nedenle Stabaek'li Alanzinho'ya odaklanmış durumda.
sarıkanarya_41
Faty Papy gün sayıyor
Bordo-mavili takımın Burundili futbolcusu Papy, imza için gün sayıyor. Ülkesinden evrakları gelmediği için resmi sözleşme yapılamayan Burundili, "En kısa zamanda bordo-mavili takımda sözleşme imzalamak için gün sayıyorum. G.Antep BŞB galibiyeti için arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.
sarıkanarya_41
Göksu: Onurluyum
PAF takımdan A takıma yükselen Göksu, Trabzonspor forması giymekten dolayı büyük gurur duyduğunu söyledi. Gökhan'a asist yapan genç oyuncu, "5 yıl öncesine kadar burada maç izlemek bile zordu. Şansımı iyi şekilde kullanacağım" açıklamasını yaptı.
sarıkanarya_41
Süper takım fark attı
Trabzonspor Süper Takımı, konuk ettiği Çaykur Rizespor'u mükemmel oynadığı karşılaşmada 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Bordomavili ekibin gollerini Semih, Furkan (3) ve Ahmet kaydetti. Rizespor'un tek sayısı ise Mehmet'ten geldi.
18-01-2009, 13:37
sarıkanarya_41
Ceyhun 2. yarı riske edilmedi
Trabzonspor'un çıkışta olan oyuncusu Ceyhun Gülselam, dünkü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında sağ ayağından aldığı darbe ile sakatlık geçirdi. Hemen buz tedavisine başlanan bordo-mavili futbolcu, ikinci yarıda riske edilmedi. Karşılaşma sonrasında kontrolden geçen Ceyhun Gülselam'ın durumunun ciddi olmadığı ve idmanlara çıkabileceği açıklandı.
sarıkanarya_41
Trabzonspor'la anılmak şereftir
Bordo -mavililerin gündeminde gelen Kasımpaşaspor'un golcü oyuncusu Erhan Küçük, "Trabzonspor'la anılmak benim için şereftir" dedi. haberturk.com'a açıklamalar yapan Erhan, "Trabzonspor her zaman benim için bir futbol takımından çok daha fazla anlam taşır. Ama henüz net bir teklif yapılmadı. Gündeme geldiğim ilk zamanlarda heyecandan gözüme uyku girmedi" ifadelerini kullandı.
sarıkanarya_41
Maça ilgi çok azdı
Fortis Türkiye Kupası maçına Trabzonspor'un taraftarı ilgi göstermedi. Bilet fiyatların ucuz ve kombinelerin de geçerli olmasına rağmen Avni Aker Stadı'ndaki maçı 6 bin kişi seyretti. Trabzonspor bu sezon ilk kez sahasında bu kadar az taraftar önünde oynamış oldu.
29-01-2009, 22:36
sarıkanarya_41
Sürpriz transfer Yattara!
İspanyol spor gazetesi Marca, Real Madrid Kulübü'nün ara transfer döneminin kapanmasına az bir zaman kala Trabzonspor'dan İbrahim Yattara'yı transfer edebileceğini, kararın yarın verileceğini iddia etti.
''Sürpriz transfer Yattara olabilir'' başlığını atan Marca, Real Madrid takımının teknik direktörü Juande Ramos'un istediği ileriye dönük sağ kanat oyuncusunun Yattara olabileceğini savundu. Real Madrid'in Yattara'nın transfer edilmesi için Trabzonspor'a 1.5 milyon Avro bonservis bedeli teklif ettiği söylenirken, Gineli futbolcuya da övgüler yağdırıldı.İspanyol gazetesi, Yattara için, ''mevkisinde mükemmel, top virtüözü'' derken, görmek isteyenlerin internette youtube kanalından 28 yaşındaki Yattara'nın neler yapabileceğini izleyebilecekleri kaydedildi.
Yattara'nın gol kapasitesinin yüksek olmadığı, ancak kanatlardan çok iyi bir şekilde içeriye kadar girdiği vurgulanarak, ''Ancak İspanyol ligine göre daha düşük seviyeli bir ligde oynuyor. Belki İspanya'ya gelirse La Liga'ya da gösteri ve farklılık getirebilir'' denildi.
Yattara ile ilgili görüşü sorulduğu belirtilen Fenerbahçe teknik direktörü Luis Aragones'in de, ''Ronaldinho'ya çok benziyor'' dediği yazıldı.
Bu arada ara transferin bitmesine 2 gün kala, Real Madrid'in mutlaka bir oyuncu almak istediği ve ilk olasılık olarak gösterilen İngiltere'nin Wigan takımında oynayan Ekvatorlu Valencia ile görüşmelerde anlaşma sağlanamadığı belirtildi. AS gazetesi Real Madrid'in Valencia için 1 milyon Avro önerdiğini ancak İngiliz kulübün kabul etmediğini ileri sürerek, Ekvatorlu futbolcunun, ''Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum'' diyerek Real Madrid'e gelme isteğini net bir şekilde açıkladığı kaydedildi.
İspanyol basınına göre Real Madrid'in yarın karar vereceği ara transfer olasılığında Valencia ilk olasılık olarak gösterilirken, Yattara ''süpriz'' olarak değerlendiriliyor.
29-01-2009, 22:37
sarıkanarya_41
İdolüm Zico"
Trabzonspor'un dün sözleşme imzaladığı Alanzinho, fiziksel olarak hazır ve oynayabilecek durumda olduğunu söyledi.
Alanzinho, bordo-mavili taraftarlar şampiyonluk için ne kadar açsa kendisinin de en az onlar kadar aç olduğu için Trabzonspor'a geldiğini belirterek, ''Trabzonspor'un geçmişini ve son yıllardaki çizgisini biliyorum. Ben de bu özleme son vermekte katkı sağlamak için buraya geldim'' dedi.
Fiziksel olarak iyi durumda olduğunu ifade eden Alanzinho, ''Hazırım, oynayabilecek durumdayım. Fiziksel olarak da gayet iyiyim. Teknik direktör ile konuştuktan sonra idmanlardaki durumuma da bakılarak şans verilirse tabii ki oynarım'' diye konuştu.
Alanzinho, idolünün ise Fenerbahçe'nin de eski teknik direktörlüğünü yapan Zico olduğunu da söyledi.
Bu arada, Brezilyalı oyuncunun lisans işlemlerinin yetiştirilerek büyük olasılıkla Ankaraspor kafilesinde yer alacağı öğrenildi.
29-01-2009, 22:37
sarıkanarya_41
Trabzon'u şampiyon yapacağım
Bordo-mavili ekibin yeni süper yıldızı Alanzinho, dün 4.5 yıllık sözleşmeye imza atarken camiayı coşturacak açıklamalar yaptı. Sambacı, "Norveç'te Stabaek'i şampiyon yaptım. Şimdi de Trabzon'u şampiyonluğa taşıyacağım" dedi.
Sıra Trabzon'da
"Stabaek takımının şampiyonluğunda katkım çok fazla Artık Trabzon'un özlemini dindirmek için çalışacağım".
Trabzonspor, anlaşma sağladığı Norveç'in Stabaek takımının sol kanat oyuncusu Alan Carlos Gomes Da Costa "Alanzinho" ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı. Brezilyalı futbolcu, Norveç'te uzun yıllar şampiyonluk özlemi çeken Stabaek takımında mutlu sonu yakaladıklarını hatırlatarak, "Bu şampiyonlukta katkım çok fazlaydı. Şimdi sıra Trabzonspor'da. 24 yıllık özlemi sonlandırmak için canla başla çalışacağım ve aldığım parayı hak edeceğim" ifadelerini kullandı.
Çok hızlı oynarım
Alanzinho, kendisini ise şu cümlelerle anlattı: "Daima ileriyi, atağı düşünen bir oyuncuyum. Top ile birlikte ileriye doğru mesafe kat edebiliyorum. Hızlı bir oyuncuyum. Asist ve gol anlamında bulunduğum takıma katkı sağlayabiliyorum. Türkiye'deki Brezilyalı oyuncular ile kişisel olarak tanışmadım. Ama Alex, Deivid ve Roberto Carlos'u tanıyorum." Sambacı, daha önce Türkiye'den başka teklif almadığını da sözlerine ekledi. Cevat KOL
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILARBu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
29-01-2009, 22:38
sarıkanarya_41
Yattara'ya çifte talip
Al Sadd takımına transferi son anda yatan yıldız futbolcu iyi teklif gelirse satılacak. Böylece Alanzinho için yapılacak ödemelerin yükü hafifleyecek.
Yine çok gözde Trabzonspor'un süper yıldızı Yattara'ya Katar ilgisi hiç dinmiyor. 3 ay önce Al Sadd takımına transferi son anda yatan Gineliye bu kez de Katar Ligi'nin lideri Al Rayyan ve 3. sıradaki Al Gharrafa'nın talip olduğu öğrenildi. Bordo- mavili yönetim iyi teklif gelirse sezon sonunda Yattara'yı satacak.
Yanal: Satılabilir Teknik direktör Ersun Yanal'ın da sezon sonu için "Satılabilir" şeklinde rapor verdiği Yattara son dönemde gece hayatına düşkünlüğü nedeniyle gözden düşmeye başlamıştı. Yönetim, yıldız oyuncuyu satarak, kasasını rahatlatacak ve yeni transfer Alanzinho'nun ödemeleri konusunda sıkıntı yaşamayacak.
29-01-2009, 22:39
sarıkanarya_41
Transfer bitmez
Futbol şube sorumlusu İhsan Alioğlu, "Alanzinho'yu alarak isabetli bir karar verdik. Ancak arayışlar devam edecek" diye konuştu.
Futbol şube sorumlusu İhsan Alioğlu, Brezilyalı Alanzinho'nun takıma çok faydalı olacağını belirtti. Alioğlu, çalışmaların devam edeceğini belirterek "Bizde transfer bitmez. Bu dönem için değil ama sezon sonunda ekibe olumlu katkı sağlayacak isimlere yakın takibimiz devam edecek" diye konuştu.
Alioğlu, "Şimdilik olağanüstü bir durum olmadıktan sonra transfer kapandı. Trabzonspor'un, baştan beri hedefi zirveye oynamak Avrupa kupalarına katılmak" ifadelerini kullandı. Alanzinho'nun sağlık kontrolünde bulunan Alioğlu, "Kendisi hiç sakatlık geçirmemiş" ifadesini kullandı.
sarıkanarya_41
Umut: Özür maçım
Fenerbahçe deplasmanında kaçırdığı gollerle saç baş yolduran Umut Bulut'un moralsizliği dikkat çekiyor. Ankaraspor karşılaşmasını özür maçı olarak niteleyen bordo-mavili futbolcu, "Atacağım gollerle takımımı galibiyete taşımak istiyorum. Morale ihtiyacım var" ifadelerini kullandı.
sarıkanarya_41
Faty Papy sabırsızlanıyor
Bordo -mavili takımın renklerine kattığı genç oyuncu, lisansını çıkarmak için Burundi Futbol Federasyonu'na gönderilen yazının cevabını bekliyor. Bir haftadır gelecek yanıta odaklanan genç futbolcu, "Bu hafta bu iş çözülürse kendimi rahat hissedeceğim" ifadesini kullandı. Faty Papy'nin evrakları yarına kadar gelmezse, Burundili futbolcu Ankara maçında yine kadroya alınamayacak.
sarıkanarya_41
Fırtına çift idman yaptı
Gözünü zirveye diken Trabzonspor, deplasmanda Ankaraspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını dün yaptığı çift idmanla sürdürdü. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde antrenman yapan bordo- mavili futbolcular, kondisyon ve yarım sahada taktik çalışması yaptı.
29-01-2009, 22:40
sarıkanarya_41
Egemen'den 3 puan sözü
Fenerbahçe karşılaşmasında ortaya koyduğu performansla tam not alan Egemen Korkmaz, Ankaraspor maçı öncesinde iddialı. Bordo-mavili oyuncu bu zorlu deplasmanda galibiyeti hedefleyeceklerini belirterek, "Fenerbahçe'yi elimizden kaçırdık ancak Ankaraspor karşısında mutlaka zafere koşacağız. Trabzonspor olarak zirve şansımızı devam ettireceğiz" diye konuştu.
sarıkanarya_41
Yanal istedi aldık
İmza töreninde konuşan Hayrettin Hacısalihoğlu, teknik direktör Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda Alanzinho'yu aldıklarını söyledi. Hacısalihoğlu, "Futbol koordinatörümüz Özkan Sümer'in de olumlu görüşleri oldu. Biz de transferi yaptık" dedi.
sarıkanarya_41
Maç saati değişti
Bordo-mavililerin cumartesi günü deplasmanda oynayacağı zorlu Ankaraspor karşılaşmasının başlama saati değiştirildi. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre Ankaraspor-Trabzonspor karşılaşması saat 15.00'ten 16.00'ya alındı.