-
-
-
-
volkan usta
bu işlemi yaparken dreambox kapalımı olacak yoksa açık olsada olur mu
-
konuyu anlamaya calışıyorum.internetten dreambox cihazını yonetmek istiyorum
-
-
-
-
-
-
-
BEN bu programla technosata setting atabilirmiyim tm technometo hd 800
-
-
ustadım yardımların için tşk
-
-
elinize sağlık
-
-
-
paylaşım için teşekkürler
-
Çok gÜzel olmuŞ
-
Emegİne saglik Çok guzel bİr paylaŞim
-
-
Teşekkürler. Ben de indiriyorum...
-
-
Emegİne saglik Çok guzel bİr paylaŞim
-
-
-
İnşallah çalışıyordur. Paylaşım için saol.
-
-
-
-
Teşekkürler alinize sağlık
-
-
TeŞekkÜr ederİz
-
deneyeliminsallah beceririz
şimdiden teşekkürler
-
insallah beceririz..
şimdiden teşekküğrler.
-
-
Selamlar,arkadaşlar daha önce de belirtmiştim dm 500 için yukarıda ki yüklemeyi yapmaya çalıştım bir dostumuz yukarıda ki görsel yüklemeyi yap dedi,ancak yeni kanal listesi ni pc min üzerine save ettim ve görselde ki gibi ilerledim hata şu çkıyor:services lamdedb hatası diye bir şey yazıyor,kısacası amacım star la ntv ,ntv spor çıksın ama beceremedim,yine destek verirseniz sevinirim,özellikle zipli dosyayı pc ye kadettikten sonra bu dosya üzerinde bir oynama yapıyormuyuz?
kolay gelsin
tlk ler
-
TŞk
Konu anlatimin Çok İyİ olmuŞ elİne saĞlik
-
-
-
-
üstadlar, "services and lamedbs" dosyası bulunamadı.' diye bir uyarı çıkıyor. Knal listesi yüklemek istediğim zaman. Belki dosyada bir sorun vardır dedim ve başkasını indirip denedim gene olmadı, aynı uyarı yazısı çıktı karşıma. Bi yardım eli lütfen.
-
-
cok güzel olmuş ellerine sağlık
-
-
emeği geçenlere teşekkürler
-
-
-
-
-
yeni üyeyim süper faydalı oldu,sağol.
-
Dream 500 s kullanıyorum kanal listesi hazırlayan arkadaşa ve forum yetkililerine çok teşekkür ederim. iyiki varsınız.
-
-
-
tesekkurler ben bu dreambox konusunda yenıyım daha once next falan kullanmıstım sımdı bı arkadasım werdı bana dm500 s ı ama kanal lıstesı falan hıc guncel degıl ayrıca server ayarlarını hıcbıseyını henuz daha basarmıs degılım acemıler ıcın dreambox dıye bı konu acarım heralde yakında kı herkes ogrensın tum programları da bı baslık altında toplayaacagm
-
sağol
-
teşekkurler emeğinize sağlık
-
-