Sayın ustam. Yeni üyeyim twin boardlara yüklenen yazılımda değişiklik oldu mu.3-11-2009 yazılımı yüklüyorum s ler themeler açıyor.Jscler açmıyor çözüm için yardımlarınızı beklliyorum.
Printable View
Sayın ustam. Yeni üyeyim twin boardlara yüklenen yazılımda değişiklik oldu mu.3-11-2009 yazılımı yüklüyorum s ler themeler açıyor.Jscler açmıyor çözüm için yardımlarınızı beklliyorum.
yazılım son olarak 03-11-2009 dur.kanallar arasıra gidip gelmektedir.
11470 frekansınıda deneyiniz...
sayın mokur ustm xdream dorce açıyor 11471 açmıyor sct ler açmıyor nilesatın çoğuda açıyor nedendir ne yapmalıyım cihaz 6000gold twın usb pvr model 3229 E saygılar
kanalları sildim yeniden tarattı değişen bişe yok aynı.
05-03-2010 yazılımı var,ama işin kötü yanı elimde 53 paylaşımlı cihaz kalmadığı için deneme şansım yok.:frown:
bizim boardlar ile dosya boyutu aynıdır.cihaz temin edersem deneyeceğim.
buraya eklemem yanlış olur,cihazınız zarar görebilir.
zarar görürse benimki ölsün...:)
teşekkür ederi ustam .
arkadaşlar rıca etsem baff 6000 gold twın 53 derece paylaşım en son yazılımı verebilirmisiniz
arkadaşım aynı cıhasz bende var bazı şikayetlerim vardı bazısı açılıyor bazısı açılmıyordu birinci mesajdaki 7/11/2009 tarihli yazılımı attım hepsi tamam yalnız nova paketi yok oda hic birinde yak bi denemennde fayda var.
eyes boxtada novalar yok 53 derece paylaşımla
hazar dosdum 1 nolu mesajdaki yazılımı attım cunku kutuya muşteri var diye son yazılımı yukleyip vermek istedim TŞK.Alıntı:
Seremir yardımın icin TŞK..
tesekkürler..
nedemek herzaman edirneli hemşerim müslüm baba:D
eys boxta 53 derece paylaşımla hotbirddeki ***** yani +18 kanallar open ::D
seremir bursada nerede olduğunu özele yazabilirmisin??
nova kanallarındaki, CY kanallarına bakınız.yani 2 frekansta çıkıyor novalar,novasport1 ve novasport1 CY. Bu kanallarıda arasıra gözden geçiriniz.
ayıp kanallar için,:bowl: (HDMİ TWİN hariç) bütün twinlere 07-11-2009 yazılımını yükleyiniz.daha iyi verim alırsınız...
mokur usta ya biz bu baff 6000 gold cihazlarda neden irdeyo 2 bölümü aktif değil bi biligin var mı öünkü biz astra 19.2 deki vanal n/l paketini izleyemiyoruz
arkadaslar bosuna ugrasmayın baff firması twin paylasım olayını bitirdi su anda baska paylasım yapanların üzerınden aktarıyor yakında oda bitecek
bu iş bitiyor bilginiz olsun
teşekkürler. emeğinize sağlık
yazılımı yükledim,fakat data sinyalı cihazda tamamen kesildi.yazılım uyumlu idi,ama data sinyalini almayınca hiçbir anlamı olmadı.Alıntı:
farklı yazılımları sürekli inceliyorum.farklı bir gelişme olursa size buradan bilgileri veririm,inşallah...
JSC sporlar ilerdeki günlerde wiacess 3.0 a geçiş yapacak,sistem çözülmez hale gelebilir...
dunya kupası maçları başlıyor yakında.illegal izlenmesini önlemek için sistem değiştireceklerini yazmışlar.ama 1 ay içerisinde değişir ama 3 ay içerisinde değişir.gün belirtmemişler, bu yaz giderlerse kötü olur...:tsk:
nilsat ve hotbirtteki jscların hepsimi selim ustam
ama birçok kanal dünya kupasını yayınlayacak
bir giderse,nilesat ve hotbird jsc ler tamamen kesilir...:frown:
bu kötü haber selim ustam inşllah gitmez:S
Sayın Mokur33 usta verdiğiniz yazılımla sorun çözüldü.Teşekkür ederiz.Twinlerin 2.boardın hdmi için çözüm ne önerirsiniz
hdmı e yapılacak bir şey yok maalesef.8. ay yazılımı ile devam edilecek.normal boardlarda 115200 ile yüklenir,HDMİ yazılımını yüklerken, yükleme loaderinde 115200 seçeneğini, en düşük seviyeye almalısınız. yani yükleme hızı 9600 olacak.diğer twinlere göre 2 kat zamanda yükleniyor.bu bilgide aklınızda bulunsun...
bu jsc lerin wiacces3.0 a geçmesi olayı dreambox kullanıcılarınıu etkilemez değil mi??
etkilenmez...
Iyidir o zaman
arkadaşlar ben taplin 19000 cı kullanıyorum twin li cihaz yayınlar özellikle gündüzleri gidip geliyor bazen hiç gelmiyor. sizdede aynı problem varmı.yayınlar gelincede full çalışıyor örnek. anımaux-s1-s2-s3-s4-s5-s6-s7-stc freex-freex2-xdream-freclover-jsc spor paketi-themeler bile açıyor.sizdede yayınlar gidip geliyormu yoksa benim sistemdemi bir hata var. saygılar.:nod::warn:
bende s ler de acmıyor nolucak bu themelerde yok
Uydudan paylaşım serverlerinin hepsinde sorunlar var.1 hafta falan gidip gelmeler olacakmış...
mokur ustam gunaydın birshey soracagim size sanırım burdaydı yanlış görmedıysem baff 6000 gold cıhazlada netten paylaşim alabilirmiyiz yanı drambox gibi onu merak ediyorum artık uydu paylaşimin suyu cıktı sürekli gidip gelmeler tskler...
53 paylaşımı kesik olduğu için,yayınlar açılmamamktadır.cihazlarınızla vede çanak ayarlarınıza dokunmayınız.1 kaçgün beklemede kalınız...
mokur33 usta şu dakkika itibari ile baff twin gold cihazına hangi yazılımı yükleyelim hangisi açıyor elimdeki cihazın yazılımı baya bi eski 1 kaç gün beklemede kalın demişşiniz ama hangi yazılımı atıpta bekleyelim teşekkürler
selam aleyküm üstatlarım 53 dereceden multiboxlar için paylaşım gelcekmi:frown:
11. ay yazılımı ile beklemede kalınız.bikaç gün sabredin.herşey belli olur...
sağol üstad
seni seviyorum mokur ustaa
konuyu geçici olarak kapatıyorum.
büyük ihtimal,akşam bilgi gelecek. sizlere haberdar ederim inşallah..
cumartesi akşam bilgi alacaktım.işlerimden dolayı görüşemedim. akşama doğru görüşmeye çalışacağım.inşallah olumlu bir sonuç alırız...
sağol üstad
üstad bu gün bilgi verir inşallah
saygıdeğer selim hocam (namıdeğer mokur hoca) bu işe son noktayı yine siz koyacaksınız sanırım şu anda her kafadan bir ses çıkıyor.hiç birisininde aslı yok.lütfen bu işe bir el atında bu kargaşa sona ersin.sizin mutlaka bir bildiğiniz vardır.bitmişse bitmiştir ne sizin ne de biz kullanıcıların bu konuda yapabileceği bir şey yok maalesef.sizden ricam bu konuya bir açık getirirseniz tüm arkadaşlar rahatlayacaktır.saygılarımla.
paylaşımı yapan arkadaşa birtürlü ulaşamıyorum.telefonu sürekli kapalı. başka hattı varmı onuda bilemiyorum.Alıntı:
bu işi baff a veya başka birine sormayın,gelecekmi gidecekmi diye.bu gidiş,serverde kaynaklanan arızadan veya datayı engelledikleri için kesilmiştir.bu işin çaresi başka dat,yeni server veya cihazlara yeni yazılım yapılması gerekiyor.yeni yazılım yapılması çok ama çok zahmetli iştir.
biliyorum satıcılar vede kullanıcılar paylaşımın kesilmesinden madur ve muzdarip oldular.
tek apmamız gereken sabırla beklemektir.
herkese kolay gelsin...
bilgin için çok teşekkür ederim üstad dediğin gibi her işin başı sabır.
mokur üstadım bi forumda taplinin 18000 modelinin yazılımı bunlara uyuyomuş oda 53 dereceden paylaşım alıyom o makinalarda şuan paylaşım var mı bilemiyom
cıhazından uydu bolumune bu frekansı gır 11044 V 44950 turksata ayarlı bı canaktan yola cıkalım 3 4 santım asagı ındır arkasındayken canagın sol tarafa dogru yavas yavas cevır sınyalı yakaladıgında ınce ayarını yap sık bu frekansta 50 lının uzerınde sınyal alman lazım tarattıgında (GROZNIY) dıye kanal cıkarsa dogru uydudur kolay gelsın