"eğer şartlanmamışsanız....siz de "evet" dersiniz........."
ediz hun...
Printable View
"eğer şartlanmamışsanız....siz de "evet" dersiniz........."
ediz hun...
EVET....
Faşist 12 eylül cuntasının anayasasının değiştirilmesine EVET.
evet evet
Vur 'evet'e
cehalet düşünsün!
Vur 'evet'e
memleketimiz için!
:45:evet
Bakalım sonuç ne olacak.
ben sonucu geniş kamu oyu arastır malarına dayanarak tarafsiz olarak tahmin edebiliyorum, ama açıklamayacam büyük süprizlere hazırlıklı olun
daha iyi bir türkiye için evet
evet cikarsa sanki 12 eylul yapanlar yargilanacak kendileri için yapiyorlar
ben oyumu hayir olarak kullandim
12eylülü yargılayacaklarmış kendi yarGısıyla 12 eylülü değil kendine karşı olanları yargılayacaklar bakın yeni düzenlemeyle arık idari yrgı yolu kapanıyor. Yani artık kamu görevlisi devlete karşı hiçbir yargı yolu kalmıyor. Bunalrın getirdiği sadece biz yaparız biz yargılarız bumu demokrasi siyasi iradenin ne işi yargınıniçinde bu yasayla hiçkimse devlete karşı hak arayamayacak arada uyku apı olarak 12 eylüklüde yargıyacağız diyorlar o zman ayrı maddeler olark getirselerdi önümüze bize evet derdik 12 eylül için ama maç başka yargıyı ele geçirecekler bakın ondan sonra dokunulmazlıklar kalkar çünkü herkesi kendi adamları yargılayacak ve anaya mahkemesi kurul kararı değişmez iaterseniz avrupa hakları mahkemesine başvurun mahkeme kararı kesindir HAYIR
bu anayasa degisikligi akp nin isine yarayacagi icin... hayir ....diyoruz
kısaca şöyle birşey söyleyeyim, bu anayasadaki maddeler sanki yeniymiş gibi süslenip püslenerek sunulmuş, tek yeni olan anayasa mahkemesiyle ilgili olan madde, diğerleri için anayasa değişikliği gerekmiyor bir kanunla bile düzenlenecek maddeler onalr , anayasa mahkemesiyle ilgili olanı birtek yeni,oda AKP nin kendisini kurtarması için tasarlanmış, arkadaşlar okumadan tamamen ideolojik olarak türkiye için , 12 eylül darbecileri yargılanması için evet diyenlere söylüyorum kararınıza saygılıyım , ama şunuda bilmenizi isterim, accık araştırsaydınız yada bir bilene danışsaydınız , anayasa mahkemesi dışında olan maddeler için anayasa değişikliğine ihtiyaç yoktur, o maddeler zaten mevcut anayasada var akp nin sadece göz boyaması, o madeler bir kanunla değiştirilebilecek maddeler , zaten coğu değiştirilmiş, bundan önceki hükümetler zamanında düzenlenmiş ab ile müzakerelerde imzalanmış, yok eşitlikmiş, yok kadınlar hakkıymış, yok çocukları koruma hakıymış, zaten hepsi yasallaşmış , avrupa birliğine girecek bir türkiye bunları değiştirmeyi yenimi akılılık ettmiş, acık okuyun yav , ön yargılı olmayın tarafsız olun gercekleri görün
Anketin süresi doldu arkadaşlar....
Konu kilitlensin...
evet dersen akp yi kurtarırsın hayır dersen ül***i kurtarırsınhayır diyelim hayır olsun cogu yasa kendi çıkarları için onun için hayır
Terörün bitmesi için ...EVET
Ülkede %98 in sözünün geçebilmesi için ...EVET
Yıllardır ülk eyi yöneten %2 ye ders vermek için ...EVET
Menderesi asanların cezalandırılabilmesi için ...EVET
Özal ı zehirleyenlerin bulunabilmesi ve cezalandırılması için ...EVET
Uğur Mumcuyu katledenlerin bulunabilmesi için ...EVET
Eşref paşanın katillerinin bulunabilmesi için ...EVET
Gaffar okanın katillerinin bulunabilmesi için ...EVET
Muhsin yazıcığolunun katillerinin bulunabilmesi için ...EVET
Şehit cenazelerine son vermek için ...EVET
Akan kan ın durması için.. EVET
İnsanca yaşamak için ...EVET
Doğu ve batı arasındaki kalınmışlığın eşit hale getirilebilmesi için ...EVET
Ağrının fakirlikten kurtarılabilmesi için ...EVET
Darbe anayasasına son vermek için ...EVET
Suç işleyen her kim olursa olsun tarafsız yargıca yargılanması için ...EVET
Eşitlik için ...EVET
Özgürlük için ...EVET
Başörtüsüne özgürlük için ...EVET
Askerin nizamiyesinden başörtülülerinde içeri girebilmesi için ...EVET
Üniversitelerde başörtülü lerinde okuyabilmesi için ...EVET
Heronların bizim askerleri koruyabilmesi için ...EVET
Artık kimsenin fişlenmemesi için ...EVET
İsteğe bağlı değil gerçekten suçluysa yurt dışı yasağı konulması İçin ...EVET
Yaşı küçük çocukları artık sömürmemek için ...EVET
Memurlarda artık işçiler gibi toplu sözleşmeli olması için ...EVET
Askerler yandaşlarını bırakıp karşı düşüncede olanları ordudan atmaması için ...EVET
Artık ailesi başörtülü olduğu için kimseyi ordudan atmamak için ...EVET
Hakim savcı lar artık hsyk nın emrinde değil adil bir yargı sistemi için ...EVET
Askerler diledikleri sivilleri askeri mahkemede yargılanmamısı için ...EVET
Heronları düşürün veya kordinatları yanlış verin diyen subayların yargılanması için ...EVET
ANAYASA mahkemesinin belli güçlerin kontrolünden çıkarılması için ...EVET
ANAYASA mahkemesinin üye lerinin bir kısmıda halkın içinden olması için ...EVET
Darbecilerin yargılanması için ...EVET
BU değişiklikle anayasanın halkın faydasına olan ve değişmesi mecburi diğer maddelerin
Değişimine yol açması için diğer maddelerinde değişimine yol açması için ...EVET
ASKERİN artık başörtülü annelerin çocuklarını alıp peygamber ocağı denilen ocağa
Peygamberin emrini yerine getiren anneleri kışlanın kapısından içeri alması için ...EVET
Namaz kıldığı için kimsenin dışlanmaması için ...EVET
isteyenin istediği gibi düşünmesi için ...EVET
sivil olmak ve sivil kalmak için ...EVET
bu ülke insanına fildişi kulelerinden bakanların...tahtının sarsılması için ...EVET
ve bu ülkede...ezber bozmak için ...EVET
bu sitede bu sonuç bence sonucun 55 civarı evet 40 civarı hayır çıkacağını düşündürüyor
konu artik kilitlense nasil olur...
ben hayır dıyorum ama neye bır daha forumda Refarandum anketi yapılmasına HAYIR diyorum. Herkez cok biliyoruz diye ağzına iki kelimeyi sakız yapmış gidiyor.
Neyse anket kapanmıştır.