donma çok var gidip geliyor
Printable View
y6 ya takılan rs232 kablasunun bır ucu jag lı olucak dıger ucu rs232 olacak jag lı olan tarafı y6 ya takacaksın.arka tarafında jag ın gırcegı bır delık olmalı.dıger ucuda pc nın rs232 cıkısına baglıyorsun.bu kadar.
arkadaşlar daha yeni başlıycak y6 efsanesi siz sabredin y6,nın orjinal sitesinden kontrol ettim neler ve hangi uyduları açtığını ve paylaşıma vercekleri uyduları listelemişler bir bir?
y6 deyip geçmeyin şu an bunu açtığı kanalları listeliyorum redliht 11411.sct 11727 sd ve hd absat .11682 12692 ve novalar 11938 skyitaly full hd 11785h
ve astrada hd sd bir çok yayın açıyor eutelsat w2.16 derece x1 x2 paketi yani tring paketinin yarısından fazlasını açıyor dahada gelecek
ve bu sistem internetteki aldığın servere nasıl yayın ekleniyorsa birşey yapmadan bu nlarda o şekilde yazılım çıkarmadan yayın ekleyebiliyorlar ve yazılımlada yapıyorlar yani heriki taraftan destekli bir cihaz? kanalları kontrol edin hemen gitti demeyin ..
arkadaşlar bu yayınları hangi uydudan data ile alıyor bilgilendirme için şimdiden teşekkürler
arkadaşlar y6 dongle çalışacağı recaiver ayrıca yazılım istermi ?
HD olarak yumatudan başka hangi recaiverle başarılı çalışıyor?
digital recaiver olarak hangisini önerirsiniz?
cevaplar için şimdiden teşekkürlerimi sunarım...
twın protokolu olan tüm cihazlarda
suan 3.28 yaziliminda paylasim yok sizdede oylemi
arkadaşlar w3 de hangi yazılımla paylaşım var yardım.teşakürler
yeni yazılım
deneyen varmı arkadaslar yazılımı.sonucları yazabılır mı acaba.tesekkur.
ınsallah showtıme lar gelmıstır dıye umut edıyorum!!!!!
evet gelcek arkadaşlar beklemede kalalım w3 sorunlu
3,28 ile w3 datada yayın varmı?
3.25 te vardı enson şimdi bakmadım dostum ama 3.28 gelcek bütün datalar sorunlu galiba
sağol komutanım 3,28 w3 data ile yayınlar yok şuan gelince bilgi veren olursa sevinirim tşkler
Arkadaşlar w3 data var lakin y6 ile görüntü yok......
Üstad'lar nerde........yardım , bilgi , paylaşım rica ile istenir........
Teşekürlerrrrr...........:present:
buyur dostum sor söyleyelim..nasıl w3 data var y6 görüntü yok..)) sadece ses mi var? datadan bazen kesilmeler olabilmektedir
arkadaşlar şu an w3 de 3.28 ile 13/19/16/ nilsatta yayınlar devam ediyor bilgilerinize.
baglantı kablolarını kontrol et rs232 kablosunu kontrol et...cihazda ki twin prokolu kontrol et.emu acıkmı onu kontrol et
receiverden twin protokol veya sssp sectinmi? önce eşleştirmen lasım receiver ile dongle..emunun acık olması sadece yetmez
Alıntı:umut abii next 2000 usb plus serisinde gri kasalarda malesef twin yoktur yeni cıkan siyah kasalarda vardır twinAlıntı:
birde yumatu ve baff olanlarda twin degilde sadeçe onda sssp cıkar.
istegen arkadaşlar varsa elimde y6 yı çalıştıraçak cıyaz var baff tabanlı rısıvır.
bende biliyorumda arkadas eslesmeleri yapmadan calışmıyor diyor.onun için sorunu bulmaya calıştık
son yazılımdır...
yazılımları deneyen arkadaslar yazabılırmı bır degısıklık varmı.bu arada tesekkurler selım ustam.
selim usta tşkler yazılım için
sağol toprağım
açılan kanal yok
on 2011/1/21 Y6 Aldngel bir dizi w3-w6
جديد اليوم 21-1-2011 الدنجل y6 عاى القمر w3 القمر w6 ويفتح بسرعة ويفتح النيلسات jsc كاملة + orbit+art ويفتح في بعض الاقمار بعضى الباقات اكتشفو انتم الجديد Bugün 2011/01/21 Aldngel bir dizi Y6 Moon Moon w3 w6 ve hızlı bir şekilde açılır ve sanat açılır Alnielsat JSC full + yörünge + ve uydu bazı açılır yeni paketler Bedei Akchwo sen
اللودر Yükleyici
سوفت w3 Yumuşak w3
سوفت w6 Yumuşak w6
deneyenler sonucu bildirsin yeni bişeyler varmı yada novalardaki takılmalar giderildimi?
umut55 muslum-baba üstadlar bilgi paylaşımlarınz için teşekkür eder saygılarımı sunarım
üstadım receiver YE-2000 DPCIS SUPER PLUS emu açık baud hızı 9600 (gri kasa)
129 a yazılım var comport da SSSP bölümü var ayrıca xbox ile free pozisyonunda çalışıyor
birde y6 aparatın yazılım bilgisini nasıl okuyabiliriz yardımlarınız için teşekkür ederim
3,28 w3 te yayınlar varmı?
tşkler bilgi için
son yazılımda hangi paketler açıldı ben deneyemedim arkadaşlar
hayırlı olsun
arkadaşlar yeni yazılımı yükledim w3 de eutelsat 16 yı açmadı 19 daki ispan yollarıda açmadı ötekiler açık ben tekrar 3.28 e döndüm bilgilerinize.
yeni yazılım test edenler yazsın
23 tarihli yazılımı deneyen oldumu arkadaşlar
arkadaşlar 3.24 thor data ile animaux açık.tabi nova sky ve cyfralarda açık
3.24 thor yazılımı
arkadaslar yazımlımları test eden arkadaslar yokmu.bır gelısme var mı acaba.dıger yazılımlara gore.????
birzdn data thoru test edip bilgi vercem
3.24 thor data test ettim doktor duman dostumun dedği gibi açık kanllar:animax :nod: sky:nod:cyrf:nod:nova:nod:jsc sport:nod: nilsat:nod:
w3 data yazılımları ne alemde deneyen arkadas var mı acaba????
w3 3.28 ve 23 tarihli yazılım data animax:nod: cyrf+:nod: novalr donmalı:stop: jsc sport:nod: 18+:stop::nono:nilsat100%85:tsk:
y6 yeni yazılım 25.01.2011 birinci mesaja eklenmiştir..