Sırrımız motivasyon
Hayatta daima başarılarının devamını isteyeceğim bir insan var ki, o da Fatih Terim. Bana bugünleri sağlayan imkanları oluşturmasaydı, belki de şampiyonlukları yaşayamazdım
Evet herkes idmanda ve bir mekanda söyleşi yapmayı tercih ederken, biz onun ile sıcak yuvasında CİM-BOM sesleri arasında söyleşimizi yaptık.. Sözü daha fazla uzatmadan Nezihi Hoca’ya mikrofonu uzatıyor ve kaç yıldan beri Galatasaray’da olduğunu soruyoruz... “1990 senesinde Gençlerbirliği’nden futbolcu olarak transfer oldum. 1996 senesine kadar Galatasaray’da kaldım. Ve 90-96 seneleri arasında iki Lig Şampiyonluğu, iki tane Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı , Başbakanlık Türkiye Spor Yazarları Kupası’nı aldık. Ondan sonra Galatasaray’daki oyunculuk dönemim bitti. Önce Fatih Hoca ile daha sonra da Hagi’nin Hocalık yaptığı zamanda birlikte çalıştık.” Peki bu kadar şampiyonluk yaşamış olan bir kişi olarak bu yılki şampiyonluk için ne diyeceksin? “Bu sene kazanılan şampiyonluk hakikaten çok özel oldu. Çünkü sorumluluk arttı. Feldkamp’ın istifasından sonra yönetimin idareyi bizim üstümüze vermesi üç hoca artı Adnan Sezgin Bey’in katkıları ile bugünlere geldik. Fakat bu zor ve özel dönemi başarı ile bitirdik. Ve benim için hatıralarımda çok özel bir yer taşıyacak.” Nasıl şampiyon oldunuz? “Şampiyonluk o kadar kolay bir olay değildir. Çünkü 34 haftalık bir maraton yaşadık. Nitekim diğer şampiyonluklardan hiçbir farkı yok. Her şampiyonluk zor kazanılır. Maçın asla küçüğü büyüğü olmaz. Biz her hafta her maça çıkarken “ OYNAYACAĞIMIZ BU MAÇ ÇOK ÖNEMLİ” diye birbirimizi motive ediyorduk. Böylece de korkusuz birliktelikle şampiyonluk da geldi..” Milli Takım ile ilgili yorumların ne olacak? “Şimdi Milli Takım’ın başındaki insan benim hayatımın değişmesinde rol oynayan kişi. Çünkü seneler önce elimden tutup beni bugünlere getiren çok saygı duyduğum, başarılarının daima devam etmesini isteyeceğim bir insan FATİH TERİM.. Avrupa Şampiyonası’nda Allah’tan ona yardımcı olmasını diliyorum. Çünkü başarılar gerçekten de onun hakkı. Çünkü hocamız iyi bir araştırmacı ve ileriye dönük olarak gençlere şans tanıyan ve gençlerin yetişmesi için imkanlar yaratan bir insan.” Sevgili Nezihi Boloğlu’na bir nefes aldırıyor ve bu arada eşi Çiğdem Boloğlu’na ONU soruyoruz.. Öncelikle bir futbolcu ardından da bir antrenör eşi olmak nasıl bir duygu?.. “Antrenörlük gerçek anlamda zorlukları olan bir meslek. Ama ben daima eşimin arkasında durmasını biliyorum. Belki çok zorluklar yaşadık, ama zevkli tarafları da vardı. Mesela galip gelmesi için tüm kalbimle dua ederdim. Çünkü mağlup olduğu zaman tanışmayalım, görüşmeyelim durumları oluşuyordu. Ama aile gaileleri ile zaman zaman bu durumlar da unutulabiliyor” Bu arada bizleri dikkatle dinleyen bir genç kız adayımız var idi. O da Sevgili Nezihi Boloğlu’nun kızı Ezgi’ydi. Ve tabii mikrofonu bu defa da Ezgi Boloğlu’na uzattık ve babasını bir de ondan dinledik.. “Evet, bu mesleğin zor tarafları var. Bazen kampta kaldığında ondan uzak oluyoruz. Ama zevkli, çünkü ben de annemle birlikte maçlara gitmeyi çok seviyorum. Fanatik bir CİM-BOM’ luyum. Şampiyonluğu zaten hak ediyorduk. Ve bunu da yaşadık.” Sözü tekrar Nezihi Hoca’ya veriyoruz ve bu sene yapılan transferler ile ilgili görüşlerini istiyoruz.. “Şimdi düşünün yaptığınız transfer mutlaka başarılı olacak diye bir kaide yok. Bunun da sebebi , bakıyorsunuz adamın kariyeri olağan üstü, daima olmasa da çoğunlukta ilk 11 de yer alıyor, ama adamı transfer ediyorsunuz, TIK yok.. Aman nasıl olur falan , bir araştırıyorsunuz, adamın ül***e uyumu olmamış ve sonucu da futboluna kadar yansıyor. Hani kavun alınırken, koklayıp da alırsınız. Çoğunlukta hata olmaz. Ama, futbolcu da bir insan istediği kadar iyi niyetli olsun, ülke değişiminin fiziksel bakıma bile etkisi var. Yani olay kişinin sadece iyi niyeti ile sonuçlanmıyor.” Galatasaray çok zor günler yaşayarak bugünlere geldi. Nitekim TMSF durumları bile oluştu. Peki sizler kulüpte bu konularla ilgili her hangi bir girişimde bulundunuz mu? “Asla.. Çünkü bizim camiamızda kulübün problemleri asla takıma yani idareci ve oyunculara yansıtılmaz. Daima kulüp bazında bu tip olaylar en aza indirgeniz ve hissettirilmemeye çalışılır. Ve ben burdan tekrardan Adnan Beylere şükranlarımı bir kere daha arz etmek istiyorum.” Galatasaray şampiyon oldu. Siz kadronuzdan memnun musunuz? “Futbol artık bir endüstri oldu. Seyirci tabii ki biraz da görselliğe önem veriyor ve de yeni yüzler arıyor. Yöneticilerimiz ekonomik yapıları göz önünde tutarak tabii ki yeni yüzleri kadromuza almak isteyecektir.” Halen Türkiye’de top oynayan beğendiğiniz bir oyuncu var mı? “Benim için kıstas mutlaka gelen yabancının kaliteli olmasından yanayım. Yani ben diyorum ki, gelen futbolcu kaliteli olursa, gençlere örnek teşkil eder. Kalitesiz futbolcuya hayır.” Dünyada beğendiğiniz bir futbolcu var mı? “Kaleci Che’yi çok beğeniyorum. Çünkü kalecilerin açıklarını iyi biliyor ve bizlerinde istediği gibi açıklarını da iyi kapatabiliyor” Fenerbahçe Güney Amerikalılardan oluşan bir takım kurdu. Bütün ünlülere rağmen Galatasaray şampiyon oldu. Nasıl? “Onlar birbirlerini tanıyan futbolculardan oluşmuştu. Ama biz de gençlik ve dinamizm çünkü ağabeylerle küçükler çok iyi kaynaştı. Şimdi en önemli husus gençlere şans tanımak. Çünkü gençler geleceğin Milli Takımını oluşturacaklar.” Galatasaray’da bir zamanlar oynayıp da, sonradan Galatasaray’da antrenör olmak nasıl bir duygu? “Bir kere camiayı biliyorsunuz, benimsediğiniz bir camia..Onun için her zaman bu avantajları yaşayabiliyorsunuz. İyi ki Galatasaray’ı seçmişim. Hayatımda asla pişman olmadım.” Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
16-05-2008, 19:53
sarıkanarya_41
Kellemi koydum
Futbol A.Ş Genel Müdürü, “ Tarihi başarıdaki pay bu satırlara sığmaz. Herkesin emeği var. Teknik adam yabancı olacak. 8 futbolcu gidecek, 6 oyuncu gelecek” diye konuştu...
İŞİ öyle yoğundu ki... Telefon trafiği bitmek bilmiyordu... Yorgunluk, gözlerinin altındaki morluklarla açığa çıkıyordu... Galatasaray’ın şampiyonluğunda pay sahibi olan Adnan Sezgin, bu yorgunluk ve trafiğin arasında bize Florya’nın kapılarını açtı. Zaten şampiyonlukla ilgili her şeyi mikrofonlara geniş bir biçimde açıklamıştı Adnan Sezgin. Bize ise merak edilenleri anlattı. HAFTALARCA UYUMADIM SEZGİN, öncelikle medyaya sitemle sözlerine başladı. Çok acıdır ki, bazı yazılı ve görsel basındaki zat-ı muhteremlerin, şampiyon olmamaları halinde kendisini Florya’da asacaklarını iddia etti. Ancak her türlü darbeye karşı hazırlıklı olduğunu da üstünü basa basa söyledi. Sezgin, şu anda geçmişin değil geleceğin planlarını yaptığını vurgulayarak, sazı eline aldı: KADROYU EKİP YAPTI -“Şampiyonluğun tadını yeni yeni çıkarmaya başladım. Çünkü kellemi koymuştum bu işe. Çok şükür ki olduk. Artık asanları kesenleri unuttum. Şimdi methiyeler düzülüyor bana ve teknik ekibe. Neyse sadede geleyim. Kalli biz istemesek de, kalması için ısrar etsek de istifa etti. Yönetim de 7 Nisan’da bize (Ben, Cevat Güler, Nezihi Boloğlu, Burak Dilmen) görevi tevdi etti. İnan o geçen zamanda haftalarca uyuyamadım. Bu işin üstesinden gelemeyeceğimiz söyleniyordu. Tabii ki hak veriyorduk. Futbol etiğine aykırı bir şeydi. Ama biz idari kadro, teknik ekip ve futbolcular tek yürek olmuştuk. Takım ruhu geri gelmişti. Teknik heyet sahada, bizler dışarıda, şampiyonluk inancını tüm camiaya aşıladık. Onlar da inanınca başarı geldi. Evet takım kadrosunu tek kişi yapmadı, üstte belirttiğim ekip yaptı. Futbolcular da olağanüstü özveri gösterdi. Sonunda da şampiyonluk geldi. Bizi eleştirenler haklı olabilir. Ama yönetimin bize verdiği görevi geri çeviremezdik. Umarım bir daha böyle durumla karşı karşıya gelmeyiz. Ve eleştiri okları havada uçuşmaz.” TRANSFERDE ACELECİYİZ Şu an itibariyle gelecek sezonu düşünmeye başladıklarını vurgulayan Adnan Adnan Sezgin’in, dilinden bakın transferler, bütçe ve futbolcularla ilişkili neler döküldü: - “Hemen şunu belirtmeliyim. Önceki yıl sanıldığı kadar transfere çok para harcamadık. Abartısız söylüyorum, önceki seneye göre 1.5 milyon euro daha fazla para çıkmıştır kasamızdan.Bu yıl da paramızı sokağa atmayacağız. Gidecek oyuncuların bir kısmını açıkladım. Ancak isim vermeden söyleyeyim toplam 8 oyuncuyla yollarımızı ayıracağız. Bünyemize katacağımız sayı da en fazla 6 olacak. HAGI İLE İLGİLENMİYORUZ Gelecek sene G.Saray’ı kesinlikle yabancı teknik direktör çalıştıracak. Ama Hagi bu isimlerin arasında yok. Medyada yazılanların çoğu ile ilgileniyoruz. Ofansif futbolu seven hocayı benimsiyoruz. Bu kadar tüyo yeter sanırım. Oyuncu profilleri için ise bizim takımdakilerle eş değerde olmalı. Mevkileri de siz biliyorsunuz” diyerek konuşmasını noktalayan Adnan Sezgin, Haziran’ın 25’inde tekrar buluşmak üzere dileğiyle bizi gülücüklerle uğurladı. Ne diyelim bir kez daha tebrikler. Ama sana bir dost önerisi Sezgin, medya ile küskünleri oynama... Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
16-05-2008, 19:54
sarıkanarya_41
Isaksson: Beni bekleyin
Galatasaray’ın uzun süredir kadrosunda görmek için çaba gösterdiği Isaksson’dan sarı-kırmızılı kulübe olumlu sinyaller geldi. İngiliz Premier Ligi ekiplerinden Manchester City’nin İsveçli kalecisi Anderas Isaksson’un menajerine sunulan teklifi kabul ettiği öğrenildi. İsveç milli Takımı’nın kadrosunda bulunan 27 yaşındaki kalecinin son anda başka bir pürüz çıkmazsa ve 2008 Avrupa Şampiyonası’ndan sonra sözleşme imzalamak için İstanbul’a geleceği belirtildi. Isaksson’un Manchester City’ye de ayrılacağını bildirdiği öğrenildi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sarıkanarya_41
Feldkamp’tan ilginç soru?
ZAMAN Gazetesi’ndeki köşesinde Galatasaray’ın şampiyonluğunda teknik adamların payı olmadığı yolundaki yorumları eleştiren sarı-kırmızılı takımın eski çalıştırıcısı Karl Heinz Feldkamp, “Eğer teknik adam lazım değilse yöneticiler niye arayışa girdiler” diye sordu. FELDKAMP, “Ocak ayında yapmak istediğimiz bazı transferleri ekonomik nedenlerle gerçekleştiremedik. Takım şimdi Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak. Şampiyonlar Ligi’nden para gelecek. Bu paranın takımı güçlendirmek için yeterli olup olmayacağını göreceğiz” dedi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sarıkanarya_41
Song’a bir yıllık sözleşme
Galatasaray’da sözleşmesi sona eren Rigobert Song’a 1 yıllık sözleşme teklif edilecek. Song’la son bir defa daha görüşecek olan yönetim kafasında belirlediği 1 yıllık ücreti Kamerunlu futbolcuya sunacak ve kabul ederse 1 yıl daha sözleşme imzalayacak. Song bu teklifi kabul etmezse ısrar edilmeyecek ve kendisiyle yollar ayrılacak.
16-05-2008, 19:55
sarıkanarya_41
Lincoln’e salvo atışı
ASLAN’IN eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, “Ben Lincoln’ü almazdım. Lıncoln gibi defalarca yüzlerce binlerce kere Servet sakatlandı. Servet hiçbir zaman “sakatım” demedi çıktı aslanlar gibi oynadı. İşte G.Saray’a böyle futbolcular lazım” açıklamasında bulundu.
16-05-2008, 19:55
sarıkanarya_41
Alternatif Kuranyi
ASLAN’IN golcü listesinde önemli isimler var. Başta Crouch olmak üzere Aroune Kone ve Alman Podolski listedeki isimlerden... Bu isimlerin arasına Schalke 04’deki yakın arkadaşı ve vatandaşı Lincoln’ün ısrarı ile giren Kuranyi alternatif isim olarak hazır tutuluyor. Galatasaraylı yöneticiler eğer birinci tercihleri olarak gördükleri kişilerden sonuç alamazsa Kuranyi’yi transfer edecek.
16-05-2008, 19:56
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Zafer Polat'ın oldu
'Liseli' üyelerin yeni adayı Adnan Öztürk'tü ancak o da çekilince Adnan Polat seçimi kazandı.
Lisenin sonu
Liseliler, Canaydın'a "artık yeter" dedi. Yeni adayları Adnan Öztürk'tü Ancak o da çekilince liseli olmayan Polat seçimi kazanıp, koltuğu kaptı!.. Takım 2. devreye 5'te 5'le başladı. Ancak üst üste Bayer, Kasımpaşa ve Beşiktaş yenilgileri ümitleri sarstı. Fener'in kupadan elenmesi ilaç oldu.
2007'yi tatsız bitiren Galatasaray için 2008 mutlu başladı. Çaykur Rizespor, Bursaspor, Ankaragücü, Manisaspor ve Konyaspor galibiyetleri sarı-kırmızılıların yüzünü güldürdü. Kupada OFTAŞ karşısında alınan 3-0'lık yenilgi bile tur geçildiği için ***ifleri bozmuyordu. Ancak federasyonun karla kaplı zemini temizletip bir gün sonra oynattığı Konyaspor Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
maçı, skor olarak değil ama mental olarak Galatasaray'a ağır bir darbe vurmuştu. Sarı-kırmızılılar, Konya deplasmanı sonrası hem Avrupa'da hem de Türkiye'de inişe geçti. 5-1'lik Leverkusen mağlubiyeti ile Avrupa defteri kapandı. 21 Şubat, Galatasaray için kum saatinin ters döndüğü tarihti sanki. Galatasaray'da başkan olmasına artık kesin gözüyle bakılan başkan yardımcısı Adnan Polat, Futbol Federasyonu'nu, maçı ertelemediği için ağır şekilde eleştiriyordu. Galatasaray için 21 Şubat'taki Leverkusen yenilgisinin, 29 Eylül'deki Lincoln-Hakan Şükür krizi kadar ağır sonuçları oldu. Sarı-kırmızılılar bu ikinci şoktan aylar sonra çıkabilecekti.
ALBAYRAK'IN KADERİ
Ligde, sonuncu Kasımpaşa ve hemen ardından Beşiktaş karşısında alınan yenilgiler sarı-kırmızılıları ateşe attı. İki hafta içinde Galatasaray'ın 6, Fenerbahçe'nin 5 puan kaybetmesi ise yeni bir lider yarattı: Beşiktaş. Galatasaray açısından ligde alınan darbelerin etkisini gideren faktör ise kupada Fenerbahçe'yi safdışı bırakmaktı. Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki güzel futbol ve Ali Sami Yen'deki galibiyet, Galatasaray'ın özgüvenini yerine getirmişti. En azından uzun süredir yenemediği ezeli rakibinin artık yenilebilir olduğunu kendine kanıtlamıştı... Diğer yandan da seçim hareketliliği yaşıyordu Galatasaray. Seyrantepe'deki stadın inşaatını başlatan Özhan Canaydın'ın tek liste olarak seçime gireceği ve bu kez istediği yönetimi oluşturacağı söyleniyordu. Ancak Canaydın son ana kadar bekledikten, lisenin desteğini arkasına alamayacağını anladıktan sonra sağlık sorunları nedeniyle aday olmayacağını açıkladı, veliaht olarak da şeklen de olsa yardımcısı Adnan Polat'ı gösterdi. Canaydın'ın çekilmesinde İnan Kıraç başrolü üstlenen isimdi. Canaydın'dan açık açık aday olmamasını isteyen Kıraç'ın adayı liseli olması itibarıyla da Adnan Öztürk'tü. Ancak seçim çalışmalarına aylar öncesinden başlayan ve kendi deyimiyle dersini çalışan Öztürk, özel hayatıyla ilgili tehditler aldığını açıklayarak seçimlere 1 hafta kala adaylıktan resmen çekildiğini açıkladı. Böylece bir nevi liseli Öztürk ile liseden olmayan Polat karşı karşıya gelmemiş oldu. Öztürk'ün ardından Polat'ın karşısına çıkan diğer göstermelik adaylar da birer birer çekilecek; Polat seçimde, etkisiz adaylardan Nazım Durak karşısında çok net bir zafer elde edecekti. Bu zafer kulüp üzerindeki 6 yıllık lise hakimiyetinin sona ermesi anlamına geliyordu. Liseli Özhan Canaydın gitmiş, yerine lise dışından Adnan Polat gelmişti. Bu en çok Galatasaray'ın artık halka açılmasını isteyenleri memnun etmişti. Seçim sürecinin ilginç anı ise Abdurrahim Albayrak'ı önce listesine alıp sonra çıkarmasıydı. Mevcut futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel'in vetosuna takılıp listeden son anda çıkarılan Albayrak'ın Radyospor'da Bülent Yüksel'in İmza programına katılıp hüngür hüngür ağlaması da akıllara kazındı. Show TV Spor Müdürü Aybars Hünalp, Albayrak-Üstünel rekabetine farklı bir bakış açısı getiriyordu:
'İMAJ' TARTIŞMASI!
"Haldun Üstünel'in vetosu lafına katılmayarak Haldun Üstünel'in uyarısı diye düzeltmek istiyorum. Çünkü bizim duyduğumuz Haldun Üstünel, Adnan Polat'a giderek 'Gerekirse beni de alma, Albayrak'ı da. Albayrak bu kulübün çizmeyi düşündüğü yeni imaja uymuyor' dedi. Ayrıca Abdurrahim Albayrak'ın Özhan Canaydın'ın başkan seçildiği ilk gün kulüpten alacağı olan parayı hemşehrisi Başbakan Mesut Yılmaz aracılığıyla istettiği de kulaktan kulağa yayıldı. Galatasaray yönetiminde genellikle verdiği doğru kararlar ile kriz yönetimi konusunda uzmanlaşan Adnan Polat, bu kararıyla da bence doğru adım attı. Tribün üzerinde inanılmaz bir gücü olan Haldun Üstünel bu anlamda Abdurrahim Albayrak'ı veto etmedi tam tersine kendisini feda etmeyi önerdi..."
16-05-2008, 19:57
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
G.Saray'a dört yıldız
Transferde strateji değiştiren Cimbom artık isimsiz oyuncu yerine dünya yıldızları istiyor. Dört yabancı alacak olan G.Saray'ın listesinde Saviola, Giuly, Postiga, Kone gibi isimler var.
Yıldızlar karması
Yabancı transferinde artık sürpriz aramama kararı alan Cimbom; Melberg, Giuly, Postiga, Saviola gibi oyuncularla ilgileniyor.
4 OYUNCU ALINACAK Polat başkanlığında toplanan transfer komitesi kale, stoper, sağ kanat ve forvete takviye yapılması konusunda görüş birliğine varırken, hemen arayışlara başlandı. Teknik direktörün belirlenmesinin ardından kesinlik kazacak listede şu isimler bulunuyor: Kale: Al Hasbi (Bolton), İsaksson (M. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
City). Savunma: Melberg (A. Villa), Marchal (Lorient). Sağ kanat: Giuly. Forvet: Kone (Sevilla), Postiga (P'Naikos), Saviola (R.Madrid).
TAKTİK DEĞİŞTİRDİ Geçen sezon Lincoln hariç maliyeti düşük yabancı oyuncular transfer eden ancak bu isimlerden verim alamayan sarı-kırmızılılar taktik değiştirdi. Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu hedefleyen Galatasaray, bu defa takıma maksimum katkı yapacak ünlü isimleri transfer edecek. Cimbom bu nedenle öncelikle Bouzid, Barusso ve Carrusca'yı gözden çıkardı. Anlaşılamaması halinde Rigobert Song da gönderilecek.
16-05-2008, 19:57
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Yenilgiye alerjisi var
G.Saray, 3 büyükler arasında en az süre yenik oynayan takım oldu.
Süper Lig'de 17. kez mutlu sona ulaşan G.Saray, aynı zamanda üç büyük takım arasında maçlarda en az süre yenik durumda oynayan takım oldu. Cimbom, 3 kez sahadan puansız ayrıldığı sezonda 10 maçta yenik duruma düştü. Bunların 4'ünde beraberliği kurtaran sarı-kırmızılılar, 3'ünde ise galip gelmeyi başardı.
REKOR Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
BEŞİKTAŞ'TA Toplam 370 dakika yenik oynayan Cimbom'a karşılık, F.Bahçe 15 maçta skor olarak geriye düşüp 474 dakika karşılaşmayı yenik götürdü. Kanarya 10 maçta en azından beraberliği kurtardı. Beşiktaş ise 16 maçta toplam 19 kez mağlup duruma düşerken, 7 maçı yitirdi. Toplam 477 dakika rakiplerini geriden takip etti.