Ya birakalim nbu laflari ne zaman paylaşim gitse hep ayni teraneler.sonunda bir şekilde geliyor
Printable View
Ya birakalim nbu laflari ne zaman paylaşim gitse hep ayni teraneler.sonunda bir şekilde geliyor
selim ustam yakında bulur bunun çaresinide kimse umutsuzluğa düşmesin
53 deece umarız düzelir yakında
karşıdan server olmayınca yayın verilmeyince yazılım hiç bir işe yaramaz bir donemdi bitti kapanıyor bu bir sektördür firmalar cihaz üretti sattı fakat artık bitti 1 ila 2 ay içerisinde hepsi biter server olayını araplar veriyor firmalar belli
bir bedel dahilinde alıyor baff firması 3 yıldan fazla bu hizmeti verdiler 3 modeline şimdi servisteki arkadaşlar bitti diyor bir daha yok diyor inanmak inanmamak size kalmış selamlar
aynen müslüm abi ama iş biraz karışık sen anlarsın yaaa:D
ellerindeki dangıl cihazları verinceye kadar devam derler sonra süpriz yaparlar hepberaber takip edelim ne demek istediğimi anlarsınız arkadaşlar bitti selamlar ben twin cihaz satışını kestim milletin parasına yazık paralar kolay kazanılmıyor
seremir anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az anla biraz anla biraz o*** twin bitti artık yok
arkadaşlar hangi konudan bahsediyorsunuz anlamadım.bende 53 derece gösteriyor. tüm kananlarda açık .hatta bazı müşterilerimde dahafazla kanallar geldimidiyede soruyor.
multiboxlar 53 data alıyormu yoksan öldü