'Polat futbolu yönetemez mi!' Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Menacer Bayram Tutumlu, Galatasaray Başkanı Adnan Polat için, "Koskoca holdingi yönetiyor, futbolu mu yönetemeyecek!" ifadesini kullandı.
16.5.2008
Menacer Bayram Tutumlu, Galatasaray Başkanı Adnan Polat için, “Koskoca holdingi yönetiyor, futbolu mu yönetemeyecek!” ifadesini kullandı. Tutumlu’ya bu sözleri sarfettiren ise, Getafe Teknik Direktörü Michael Laudrup ile yapılan temaslar. FIFA menaceri, konuyla ilgili şunları söyledi: “Sayın Polat, Laudrup için aracı kullanmasın. Laudrup bu tip olaylara sıcak bakmıyor. Galatasaray’a gelme isteği var, ama ona farklı yerlerden ulaşılmak istenmesi, onu biraz geriye itiyor. Polat, Adnan Sezgin’le bu işe soyunduğu sürece Laudrup gelmez. Polat’la her türlü görüşmeyi yapar Laudrup. Ama Adnan Sezgin’in bulunduğu bir ortamda 100 milyon Euro da verseler, Galatasaray’a gelmez.” Yalçın TÜRK
16-05-2008, 20:04
sarıkanarya_41
Şampiyonlar Ligi'ne özel Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Ali Sami Yen Stadı'nı UEFA kriterlerine uygun hale getirmek isteyen Galatasaray Yönetimi kolları sıvadı, özel tribün tadilatı önümüzdeki hafta başlıyor.
16.5.2008
Önce Kapalı Alt
Başkan Adnan Polat bir süre önce, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi maçlarını Ali Sami Yen Stadı’nda oynayacaklarını açıklamıştı. Sarı-Kırmızılı yönetim, işte bu doğrultuda statta bir dizi değişikliğe gidiyor. Bunlardan ilki, Kapalı Alt tribüne yapılacak olan VIP salonu. Taraftarların derbiler dışında çok fazla rağbet göstermediği bu bölüm, yeniden inşaa edilip, modern hale getirilerek UEFA’nın isteği çerçevesinde organizasyon sponsorlarına tahsis edilecek. Sonra Numaralı...
Kapalı Alt tribündeki bu değişikliğin yanı sıra Numaralı Tribün de elden geçirilecek. Burada mevcut kombine sahiplerinin 14 Mayıs’a kadar yeni kart satın almada öncelik hakkı bulunmasına rağmen, 150 kişilik yer muaf tutuldu. Kombine sahipleri bu tutum karşısında, “Seyrantepe’de en güzel yerlerin önceliği sizin olacak” vaadiyle ikna edildi. Bu bölümde de UEFA’nın talimatına göre modernizasyon yapılıp, Şampiyonlar Ligi’ne özel tribün hazırlanacak. Raşit ALTUN
16-05-2008, 20:04
sarıkanarya_41
'Bizi tahrik etmesinler!' Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Galatasaray'ın basketbol yöneticisi Ahmet Dedehayır, Aziz Yıldırım'a tepkili.
16.5.2008
Galatasaray’ın basketboldan sorumlu yöneticisi Ahmet Dedehayır, Aziz Yıldırım’ın Bayan Basketbol Ligi final maçında kendilerine gösterdiği tavırdan dolayı tepkili. Dedehayır, “Murat Özaydınlı’ya küfür edilirken ben gidip tribünleri susturdum, bir de bizzat Özaydınlı’dan özür diledim. Oysa benim adıma açılan küfürlü pankartlar vardı, kimse sesini çıkartmadı. Bir de gelip Aziz Yıldırım bize tavır yapıyor. Bizi tahrik etmesinler, sporda böyle şeyler görmek istemiyoruz” dedi. Cüneyt KARAKAYA
16-05-2008, 20:05
sarıkanarya_41
Cevat hocayla devam iddiası Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Cevat Güler'in, Galatasaray'ın teknik direktörü olarak çalışmaya devam edeceği öne sürüldü.
16.5.2008
Kalli’nin istifasıyla göreve gelen ve ligde 6’da 6 yaparak Galatasaray’ı şampiyonluğa taşıyan Cevat Güler’in, Sarı-Kırmızılı kulüpte teknik direktör olarak çalışmaya devam edeceği öne sürüldü. Özellikle futbolcuların tecrübeli hocayla çalışmayı çok sevmeleri ve Güler’le birlikte performanslarının artması, yönetimi bu konuda değerlendirme yapmaya yöneltti. İlk Yönetim Kurulu toplantısında bu fikir masaya yatırılacak. Yalçın DÜMER
16-05-2008, 20:05
sarıkanarya_41
'İş başa düştü' Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Galatasaray'da, son 6 haftada teknik sorumlu olarak görev yapan Cevat Güler, teknik direktör Feldkamp'ın ayrılmasının ardından sorumluluğun 3 antrenöre kaldığını, ellerinden geleni yaparak şampiyonluğa ulaştıklarını söyledi.
15.5.2008
Fazla mesai...
Cevat Güler, Galatasaray TV’de yaptığı açıklamada, Karl Heinz Feldkamp ile birlikte sezon başında her antrenörün belli sorumluluk ve yetkileri olduğunu belirterek, "Feldkamp ve Ahmet hoca gidince yetki ve sorumluluklar 3’e indi. Biz 3 hoca, Burak Dilmen, Nezih Ali Boloğlu ve ben, yine aynı şekilde rakiplerin analizini, sahaya çıkılacak taktiklerin ne olacağını daha yoğun çalıştık. Daha önce son kararı hocaya bıraktığımız için son aşamada rahattık. Hafta içinde daha yoğun çalışıyorduk. Sonra hafta sonunu da biz yüklenmiş olduk" dedi.
Kalli'ye teşekkür
Feldkamp’ın, üzerlerindeki emeğin çok olduğunu belirterek Alman teknik adama teşekkür eden Güler, "Ciddi olarak mesai verdi. Almanya’dan gelip, yardımcı hocaları kabul ettiği için, Almanya’dan birilerini getirmediği için, bizi çalışma arkadaşı olarak kabul ettiği için kendisine teşekkür etmiştim. Bizimle birlikte mesaisini verdi" diye konuştu.
Cevat Hoca'ya benziyorsun!
6 Nisan itibariyle yaşamının da değiştiğini ifade eden Güler, "Dışarıda rahat gezebiliyordum, şimdi o biraz zorlaştı. ’Sen Galatasaray Teknik Direktörü’ne benziyorsun’ diyorlar. Ben de ’Çok benzetiyorlar, aslında ben benzemiyorum, bu beyaz saçlar herkese benziyor’ diye takılıyorum. Bu yönüyle hayatım çok değişti" ifadelerini kullandı.
19-05-2008, 12:57
sarıkanarya_41
19.05.2008
'Hoca işini hemen bitirin' Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Adnan Polat, teknik direktör arayışlarını devam ettiren kurmaylarına talimat verdi... Başkanın bu direktifi üzerine yöneticiler Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ ile Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin; Laudrup, Deschamps ve Magath'tan birini bitirmek için düğmeye bastı.
19.5.2008
Devler Ligi için...
Galatasaray'da teknik direktör transferini bir an önce halletmek için seferberlik ilan edildi. 13 Ağustos’ta büyük ihtimalle ciddi bir rakiple oynanacak Şampiyonlar Ligi ön elemesini düşünen Başkan Adnan Polat, hoca arayışlarını sürdüren kurmaylarından operasyonu olabildiğince hızlandırmalarını istedi. Bu gelişme üzerine harekete geçen yöneticiler Haldun Üstünel ile Murat Yalçındağ ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin’in gündemde yer alan üç teknik adam Laudrup, Deschamps ve Magath’tan birini bitirecekleri belirtildi. Öncelik Laudrup’ta
Polat'ın istediği ilk isim Getafe ile bu sezon Avrupa’da büyük işler yapan Michael Laudrup... Ancak Danimarkalı çalıştırıcıya Cim Bom’un dışında Sevilla ve CSKA Moskova da talip. Eğer Laudrup olmazsa Galatasaray daha önce de gündemine gelen Deschamps’a yönelecek. 40 milyon Euro’luk transfer bütçesi ve tüm yabancıların gönderilmesini talep eden Fransız teknik adam ikna edilemezse rota Magath’a çevrilecek. Alman ekolünün devamı için düşünülen ve Polat’ın “Hem eğitici hem yarışmacı” tanımına uyan deneyimli hocaya son çare olarak bakılıyor. Raşit ALTUN
19-05-2008, 12:58
sarıkanarya_41
Arda'ya rekor teklif Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Newcastle'ın Arda için 11 milyon Pound'u gözden çıkardığını öne süren İngilizler, tarafların anlaşma sağladığını iddia etti...
19.5.2008
News Of The World yazdı
İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden News Of the World, Cim Bom’un genç yıldızı Arda Turan’ın yeni sezon için Newcastle United’la anlaşma sağladığını öne sürdü. Haberde, Premier Lig temsilcisinin Arda’ya karşılık olarak Galatasaray’a tam 11 milyon Pound (26,4 milyon YTL) önerdiği belirtilirken, bir süredir devam eden görüşmelerin imza aşamasına geldiği, resmi sözleşmenin ise mutabakat gereği 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın ardından yapılacağı iddia edildi. ‘Kevin Keegan onayladı’
Newcastle United’ın futbolcu izleme komitesinden birkaç yetkili, sezon içerisinde sık sık Ali Sami Yen Stadı’ndaki maçlara gelerek Arda’yı yakın takibe almıştı. Bu doğrultuda hazırlanan raporları inceleyen Newcastle’ın hocası Kevin Keegan 21 yaşındaki oyuncuya onay verince, transfer için hemen düğmeye basıldığı ifade edildi. Galatasaray’ın eski yıldızı Emre Belözoğlu’nun formasını giydiği Newcastle, bu sezon çok sık şans bulamayan milli futbolcuyu bırakmama kararı almıştı. Arda ne demişti?
Aslan’ın genç yeteneği Arda, geçtiğimiz günlerde FANATİK’e verdiği röportajda, hedefinin bir gün Avrupa’da forma giymek olduğunu belirtmiş, “Acelem yok. Hatta gündemimde transferin ‘t’si bile yok. Ben bilmem, Başkanımız Adnan Polat ve Futbol Şube Sorumlumuz Haldun Üstünel bilir. Onlar, “Git” derse giderim, “Kal” derse kalırım” ifadesini kullanmıştı. Arda’nın lig performansı
Maç: 30
Süre: 2420 dk.
Gol: 7
Asist: 9
Sarı: 5
Penaltı: 1/1
19-05-2008, 12:58
sarıkanarya_41
İsaksson'da geri sayım Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Uzun süredir Galatasaray'ın gündeminden düşmeyen İsveçli kalecinin transferi bu kez bitmek üzere.
19.5.2008
Yaser’in ardından
Teknik direktör belirsizliği nedeniyle transferi ağırdan alan, ama nokta atışı yapmaya devam eden Galatasaray Yönetimi, Kartalsporlu forvet Yaser Yıldız’ın ardından, Manchester City kalecisi Andreas Isaksson’un da işini bitirmek üzere. Sezon başında transfer listesine giren, devre arası da dahil olmak üzere uzun süre gündemden düşmeyen İsveçli file bekçisini daha önce ikna etmeyi başaramayan Sarı-Kırmızılılar’ın, bu kez 1.5 milyon Euro’yu gözden çıkardığı belirtildi. EURO 2008 öncesi
İsaksson'un, 3. kaleci konumunda olmayı kendisine yediremediğini defalarca dile getirmesi, İngiliz kulübünün bu teklife olumlu bakmasını sağlayan en önemli faktör. Daha önce anlaşma sağlanamamasının sebebi ise 27 yaşındaki kaleciyi 3 milyon Euro’ya transfer eden City’nin, daha düşük bir bedelle oyuncusunu bırakmaya yanaşmamasıydı. Kiralık gitme fikrine de Isaksson sıcak bakmıyordu. Aradaki pürüzler giderildiğinde, EURO 2008 başlamadan önce sözleşme imzalanması hedefleniyor. ISAKSSON KİMDİR?
Mevkii: Kaleci
Yaşı: 27
Boyu: 1.99
Ülkesi: İsveç (52 maç)
Kulübü: Manchester City (19 maç)
Önceki kulüpleri: Trelleborg (11 maç), Juventus (0), Djugarden (75 maç), Rennes (62 maç)
19-05-2008, 12:59
sarıkanarya_41
Gökhan Ünal gerilimi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Recep Mamur, Adnan Polat'ın Gökhan Ünal'la gizli anlaşma imzaladığını iddia etti.
19.5.2008
Adnan Polat’ın 24 Mart’ta Gökhan Ünal’la gizli bir anlaşma imzaladığını iddia eden Recep Mamur, zehir zemberek açıklamalar yaptı. Bu kavga bitmez!Kayserispor Yönetimi’nin Galatasaray’a karşı takındığı olumsuz tavır bitmek bilmiyor. Bu kez de Sarı-Kırmızılı kulübün başkanı Recep Mamur, zehir zemberek açıklamalar yaptı. Adnan Polat’ın 24 Mart’ta Gökhan Ünal’la gizli bir anlaşma imzaladığını iddia eden Mamur, “Biz Polat’ın neler yaptığını iyi biliyoruz. Kendisini önce Futbol Federasyonu’na sonra da FIFA’ya şikayet edeceğiz. Kendisine yakışmayan işler yapan Polat, Gökhan Ünal konusunda çok pişman olacak” dedi. ‘Ölsek de vermeyiz’
Konuşmasına devam ettikçe ifadeleri daha da ilginçleşen Mamur, sözlerini şöyle tamamladı: “İster Gökhan Ünal futbolu bıraksın, ister bir sezon oynamadan beklesin ya da kendisini boşa çıkartmaya çalışsın. Bunu zaman gösterecek. Biz sabırlıyız. Galatasaray, Gökhan Ünal’ın adını unutsun. Zira ne pahasına olursa olsun, ölsek de Gökhan’ı kendilerine vermeyeceğiz. Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal konusunda, Galatasaray hariç tüm kulüplere kapımız açık.” Oktay ENSARİ/DHA
19-05-2008, 12:59
sarıkanarya_41
Lincoln'e özel program Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Sarı-Kırmızılı teknik heyetin, ülkesine giden Cassio Lincoln için özel bir çalışma programı hazırladığı öğrenildi.
19.5.2008
Sarı-Kırmızılı teknik heyetin, şampiyonluk kutlamalarının hemen ardından ülkesine giden Cassio Lincoln için özel bir çalışma programı hazırladığı öğrenildi. Brezilyalı yıldızın bu doğrultuda Rio sahillerinde hem tatil hem de idman yaptığı ifade edilirken, Başkan Adnan Polat’ın, “Lincoln’ü kesinlikle satmayı düşünmüyoruz. Yeni sezonda bize çok faydası olacak” sözlerinin, Sambacı’yı bir hayli memnun ettiği dile getirildi.