Galatasaray günlüğü Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Sezonu şampiyon tamamlayan Sarı-Kırmızılılar, 25 Haziran'da Florya'da topbaşı yapacak.
19.5.2008
Tesadüfün böylesi
İtalya Milli Takımı, 2006 Dünya Kupası’na hazırlanırken, turnuvanın yapılacağı Almanya’nın Duisburg kentinde, Landhaus Misler Hotel’de kalmıştı. O yıl kupayı müzesine götüren İtalya’nın kaldığı otelde, geçtiğimiz sezon başında Galatasaray konakladı. Ne tesadüftür ki, iki takımın kaderi de aynı oldu ve Cim Bom da mutlu sona ulaştı. Program belli
Sezonu şampiyon tamamlayan Sarı-Kırmızılılar, 25 Haziran’da Florya’da topbaşı yapacak. Yaz kampının ise 10-26 Temmuz tarihleri arasında Almanya’da yapılacağı açıklandı. Ayrıca ikinci bir turnuvaya katılma olasılığı da gündemde bulunuyor. ‘O maç unutulmaz’
Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, ligin ikinci yarısında deplasmanda 4-0 kazandıkları Ankaragücü maçını unutamadığını söyledi. Sezgin, “O maça 11 oyuncumuzu İstanbul’da bırakarak gitmiştik. PAF takımdan iki oyuncu almıştık. Çok kritik maçtı. Hedeften bile uzaklaşabilirdik. Ama o gün futbolcularımız çok özel ve anlamlı bir mesaj verdi” dedi. Coşku bitmiyor
Kastamonu’nun Bozkurt ilçesindeki Galatasaray taraftarları, takımlarının 17. şampiyonluğunu kutladı. Türk Tarih Meydanı’ndaki kutlamalara saygı duruşu ile başlayan Sarı-Kırmızılılar, daha sonra şampiyonluk pastası kesip, ikram edilen etli pilavı yediler. Şükür’e yoğun ilgi
Şampiyonluk kutlamalarının gerçekleştiği bir başka yer, Fethiye oldu. Fethiyeli Galatasaraylılar, düzenledikleri geceye katılan Hakan Şükür’e yoğun ilgi gösterirken, Kral’ın eşi Beyda Şükür’e plaket verdiler. Galatasaray’ın eski başkanlarından Alp Yalman’ın da katıldığı gecede lazer gösterileri arasında, şampiyonluk şarkıları doyasıya söylendi.
19-05-2008, 13:00
sarıkanarya_41
'Esir ticareti yapmıyoruz' Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Galatasaray Kulübü Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, sözleşmesi biten futbolcularla görüşmeye başladıklarını belirtti.
19.5.2008
Galatasaray Kulübü Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, sözleşmesi biten futbolcularla görüşmeye başladıklarını belirtti. Sarı-Kırmızılı ekibin ekonomik şartlarının belli olduğunu kaydeden Sezgin, “Song ile konuştuk. Şartlarımızı kabul ederse takımda bir yıl daha kalacak” dedi. Sezgin ayrıca, herhangi bir futbolcuları için Avrupa’dan gelen bir teklif olmadığını belirterek, “Eğer futbolcunun Avrupa’da oynama zamanı geldiyse, ona yardımcı oluruz. Futbolcu transferini esir ticareti olarak görmemek lazım. Futbolcunun düşüncelerine saygı göstermek lazım” ifadesini kullandı.
19-05-2008, 13:01
sarıkanarya_41
'Beni Ribery hasta etti' Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
"Ribery´nin transferiyle, kulübümüzün bir komplonun içinde olduğunu öğrendim. Bu konuya o kadar çok üzüldüm ki, hastalığımın en büyük nedeni olarak görüyorum."
19.5.2008
Özhan Canaydın’ın tarihi açıklamalarına kaldığımız yerden devam ediyoruz... Röportaj sırasında Başkan’a gelen bir telefon, Galatasaray’ın Canaydın için ne ifade ettiğini çok güzel özetliyor aslında. Telefona şöyle cevap veriyor Başkan, “Dün gece Ada’daki kutlama nasıl geçti? Kaç bilet satıldı?” Hâlâ en ince detaylarla bile ilgilenmesi dikkatimizi çekince, ekliyor Başkan: “Son 24 saatte konuştuğum insan sayısı 64. Cevapsız arama sayısı 14. Kendi aradıklarım 20. Yürekten söylüyorum, bu saydıklarımın tamamı, Galatasaray ile ilgili...” Ve söz yine Canaydın’da:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Engellemeye çalışsalar da...
* Seyrantepe’de plan tadili nedeniyle bir aylık bir gecikme var, ama müteahit bu açığı kapatabilir. Plan tadilinin de sebebi stadın bir bölümünün sütunlar üzerine inşaa edilecek olması, çünkü zemin etütleri bizi buna mecbur etti. Aslantepe’deki stadın tamamlanmasıyla stat gelirimiz 4-5 kat artacak. Şu anda Ali Sami Yen’in geliri yıllık 10-12 milyon Dolar civarı, Aslantepe ile beraber bu gelir 50 milyon Dolar seviyesine yükselecek. Şampiyonluktaki rakiplerimiz, Anadolu kulüplerini de yanlarına alarak bu projemizi geciktirmeye ve engellemeye çalıştılar. Ama çok mücadele verdim ve bu proje hayata geçti. Tabi onların endişesi stat gelirimizin 40 milyon Dolar civarı artacağı ve bu parayı futbol takımımıza kullanacak olmamızı bilmeleriydi.
* 6 sene içinde beni en çok üzen şey Ribery olayıdır. Onun takımdan ayrılışında bizim de bazı hatalarımız olmuştur, ancak Ribery’nin Galatasaray’a transferinden itibaren kulübümüzün bir komplonun içinde olduğunu ve suçlularını öğrenmek beni hayal kırıklığına uğratmıştır. Bu konuya o kadar çok üzüldüm ki, hastalığımın en büyük nedeni olarak görüyorum.
Frekansımız çok tutmadı
* Taraftarla frekansım çok tutmadı. Ancak çok provoke edildim. Taraftar sitelerinde aleyhime çok propaganda yapıldı. Fakat biz Galatasaray Yönetimi’ni asla sokağa bırakmadık. Eski başkanlardan ne gördüysek onu yaptık. Şu an için kulüp üyeliği prosedürü asla değişemez. Ancak Futbol A.Ş ile Sportif A.Ş birleştikten sonra halka açılır, 100 bin yerine 1 milyon sembolik hisse sahibi hiçbir kazanç gözetmeksizin aynı Barcelona’da olduğu gibi oy sahibi olmak isterler. Noter huzurunda belirlenecek bin 500 kişi oy kullanır. Onlar da isterlerse yönetime 2 ya da 3 yönetici yollarlar.
* Taraftarlar için bir kez ‘müşteri’ dedim onu da, ‘müşteri velinimetimizdir, onlar için daha iyi ne yapabiliriz’ manasında söylemiştim, ama çarpıtıldı. Söylemediğim sözler de bana mâl edildi (çapulcu gibi).
Ödülü az daha reddedecektim
* Dünya Fair-Play ödülü benim için en büyük mutluluktu. Ancak az kalsın reddediyordum. Çünkü o sıralarda ülkemizdeki terör odayları nedeniyle bizim Juventus, Beşiktaş’ın ise Chelsea maçı sahamız yerine Avrupa’da tarafsız sahaya alındı. Ben de protestomu bir basın toplantısıyla değil, ödülü gidip yerinde almamakla gösterdim. Sonra ödülü gelip bana İstanbul’da verdiler. Bu durumda Galatasaray’ın zamanı yoktu, maçı dış sahada oynamaya mecburduk, ancak Beşiktaş’ın zamanı vardı. Yani Galatasaray’ın menfaatleri için değil, Türk Futbolu’nun çıkarları için bu protestoyu yaptım. Vilayette Başbakan’ın nezaretinde yapılan toplantıyla maçların dışarıda oynanması kararı alındı.
* Kalamış Tesisleri geldiğimiz dönemde yerle birdi. Şimdi Bodrum, Çeşme gibi. Ada (20+10) seneliğine kiralanmıştı. Onu çözdük ve dünyada eşi olmayan bir tesis haline getirdik, üyemiz olan işletmeci Mehmet Koçarslan’ın yaptığı yatırımla.
* Sayın Başkanımız Adnan Polat ve Yönetim Kurulumuza başarılar diliyor, bu görevi en iyi şekilde yapacaklarına inanıyorum. İhtiyaç durumunda göreve her zaman hazırım. Galatasaray benim yaşam tarzım, görevi bıraktığım Sayın Başkan ve Yönetim Kurulu ile beraber Galatasaray emin ellerdedir.
ÖZHAN BAŞKAN’DAN İNCİLER...
Juninho bizi kullandı
Juninho transferi bitmek üzereydi. Bir gazetede haberi çıkınca kulübü uyandı. Hemen bizi faksla uyardılar, Türkiye’deki haberleri referans göstererek UEFA’ya, mukaveleli bir futbolcuyu ayartmakla şikayet edeceklerini söylediler. Juninho da açıkca söylemem gerekirse hem 28 yaş üstü avantajını hem de bizi kulllandı.
Lincoln bir sanatkâr
Lincoln’ün topu ayağına aldığında ne kadar klas bir oyuncu olduğu ortada. Ben onun ilk yılının aynı Alex gibi adaptasyonla geçtiğine inanıyorum. Bu sezon inanılmaz tekmeler yedi. Bir maçtan sonra mos mor olmuş bacaklarını kendi gözlerimle gördüm. İdmanlardan sonra 18 üzerinde üst direğe topu nişanlıyor. 10’da 7 başarı sağlıyor. İnce sanatkâr, narin ve zarif bir futbol stiline sahip. Çok da sempatik. Kısa sürede kendisini taraftarlara sevdirmeyi başardı.
Vefasızlık yapmadık
Arif, Hakan Ünsal ve Bülent Korkmaz’la, mukaveleleri bitince teknik heyetin isteği üzerine yenilememe kararı aldık. Arif olgunlukla karşıladı. Küçük Hakan oynayacağını söyledi ve Rizespor’a gitti, orada da yarım bıraktı. Bülent gelmedi ve kendisini bir türlü bulamıyorduk. Başkan olarak 3 kaptanı (Hakan Şükür, Hasan Şaş ve Ergün) çağırarak kendisini bulamadığımı söyledim. Muhakkak özel numarasının onlarda olduğunu ifade ettim. “Peki Başkanım” dediler. Ertesi gün kendilerine ‘Konuştunuz, söylediniz mi’ dedim. ‘Evet’ dediler. Ama Bülent, Galatasaray Başkanı’nı aramadı bile. Ben ki kendisini Sayın Bülent Ünder’e yöneticilik zamanımda olduğu gibi, bütün masraflarını karşılayarak İngiltere’ye teknik direktörlük ve antrenörlük kursu için göndermek istiyordum. Daha sonra da teknik direktörlük konusunda kendisine çok yardımlarım oldu. Vefasızlık söz konusu bile değil.
Hakan yanlış biliyor
Hakan Ünsal, ‘Kulüpten 200 bin Dolar alacağım var’ demiş. Yaptığım inceleme sonucunda Rizespor’a gidebilmek için kulübümüzde, bu alacağından vazgeçtiğine dair imzası ve ibrası vardır. Kendisinin kulübe üye olma isteği vardır, fakat statümüz gereği futbolu bizde bırakmadığı için eski sporcu statüsünden değil, C grubu üyelerin ödemesi gereken ücret talep edilmiştir. Bunlar hep kulübün yetkili birimlerinden aldığım bilgilerdir.
Fenerli’den çiçek var
Röportajımız sona ererken Başkan’ın yanına 40 yıl Koç Grubu’nda çalışmış Abdullah Talayhan, elinde bir buket kırmızı gülle gelerek, “Başkanım ben Fenerbahçeliyim, şampiyonluğunuzu kutlarım, lütfen bu çiçekleri kabul edin” dedi.
Röportaj: Serdar DİNÇBAYLI
19-05-2008, 13:02
sarıkanarya_41
Bulunmaz Servet Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Nefes kesen bir sezonu geride bırakan Servet Çetin, sakatlıklarına rağmen 61 maçın 59´unda forma giyerek büyük bir başarıya imza attı.
19.5.2008
Sadece 2 mücadele kaçırdı
Sezon başında Sivasspor’dan transfer edildiğinde, Song ve Tomas ikilisine alternatif bile olamayacağı konuşuluyordu Servet Çetin’in. Ancak o, kulüpten gönderilen Hırvat savunmacının yerini doldurduğu gibi, takımına birçok kez maç kazandırmasını da bildi. Üstüne üstlük, dilinden, belinden, dizinden ve vücudunun birçok bölgesinden sakat ya da yaralı olmasına rağmen, toplamda forma giyebileceği 61 maçın 59’unda sahada yer alarak müthiş bir iş başardı.
‘Kupayla resmim bile yok’
Sadece 1 kez ligde, 1 kez de milli takımda sakatlığından dolayı görev yapamayan Servet Çetin, şampiyonluk seremonisine katılamadığı için de hayli üzgün: “Bütün sezon o kupanın hayalini kurmuştum. Ama beni unuttular, hevesim kursağımda kaldı. Sadece ucundan dokunmak nasip oldu, kupayla resmim bile yok.” Servet ayrıca İngiltere ve Almanya’daki kulüplerden transfer teklifi aldığını, hedeflerinden birinin Avrupa’da oynamak olduğunu sözlerine ekledi.
Servet’in gurur tablosu
TÜRMAÇSÜRESüper Lig:33 (34)2966UEFA:10 (10)900Türkiye Kupası:8 (8)560A Milli Takım:8 (9)720Toplam:59 (61)5146Not: Parantez içindeki sayılar, oynanabilir maksimum maç sayısını gösterir.
Kısa...Kısa...
Lise’den tepki var
Başkan Adnan Polat’ın, kulübe üyelik şartlarında Galatasaray Lisesi’ne gösterilen kolaylığın Galatasaray Üniversitesi için de uygulanması gerektiğini söylemesi, liselilerin tepkisini çekti. Çeşitli internet siteleri ve forumlarda, bu tutumun kesinlikle kabul edilemeyeceği yönünde görüş belirtilirken, Divan üyelerinin de konuya sıcak bakmadığı kaydedildi.
Satışlar durduruldu
Galatasaray Yönetimi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tatili nedeniyle, kombine satış ofisinin 21 Mayıs’a kadar kapalı olacağını açıkladı. Yetkililer, kombine kartlara daha önce hiç olmadığı kadar büyük bir ilgi gösterildiğini bildirirken, mevcut kart sahiplerine öncelik hakkının bitmesinden sonra, talep patlaması yaşandığı dile getirildi.
Emre Ada’da kalıyor
Cim Bom’a dönüp dönmeyeceği merak konusu olan Emre Belözoğlu’nun menaceri Ahmet Bulut, tecrübeli futbolcunun Newcastle United’da kalacağını açıkladı. Bulut, Emre’nin kontratının 2 yıl daha devam ettiğini ve gündemlerinde transfer olmadığını ifade etti. Arda’nın da menaceri olan Bulut, genç yıldızı isteyenlerin Galatasaray’la anlaşması gerektiğini söyledi.
19-05-2008, 13:03
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Konuşursam ortalık karışır
"Futbol oynamaya devam edeceğim. Emeği olmayanlar şampiyonluğu sahipleniyor, konuşursam çok şeyler olur! İnançlara saygı gösterilmeli".
G.Saray'la sözleşmesi sona eren Hakan Şükür, sarı-kırmızılı takımda olmasa da futbol oynamaya devam edeceğini söyledi. Fethiye'deki şampiyonluk kutlamasına katılan Kral'ın bomba açıklamaları şöyle: "Devre arasında bırakacağımı açıklamıştım ama yeni bir karar verdim. Futbol oynamaya devam edeceğim. Ancak bu nerede olacak daha sonra açıklayacağım."
YURTDIŞI Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
OLABİLİR "Çocuklarımın eğitimi için belki başka ülkede de oynayabilirim. Şu an şampiyonluğu kutlamak istiyorum ve buna gölge düşürmek istemiyorum. Çok emek verdim. Emeği olmayanlar bile kupayı sahipleniyor. İçeride yaşananları kimse bilmez. Sevmeyenler farklı senaryolar üretiyor. Ben konuşursam farklı şeyler olur ama G.Saray sevgimden hep sustum."
HEP ELEŞTİRİLDİM "Çok sevdiğim bir takımda oynadım ve üzüntü olarak çok ağır şeyler yaşadım. Kahramanlar öldükten sonra bile çok ağır eleştiriler alırlar. Ben de alacağım herhalde. Sezon içinde istediğimi veremediğim anlar oldu. Annemin rahatsızlığı beni 1 yıl geri attı. Beni ayakta tutan şey taraftarlarımızın sevgisi oldu. İleride G.Saray'a farklı görevlerde faydalı olmak isterim. Kısmet!"
İNANÇLI İNSANIM " İnançlı bir insanım. Bu soru (Kutlu Doğum Haftası) bana o şekilde soruldu ve ben de 'bu haftaya yakışacak bir maç olsun' dedim. İnsan inançlarını yaşayabilmeli. Yurtdışında oynarken bana bu konuda gösterilen saygı gözlerimi yaşarttı. Ülkemde de bu saygıyı görmek isterim. Kariyeri büyük oyuncular duruşları ile örnektir. Ama takım içinde kimseyi etkileme çabam olmadı."
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Konuşursam ortalık karışır
"Futbol oynamaya devam edeceğim. Emeği olmayanlar şampiyonluğu sahipleniyor, konuşursam çok şeyler olur! İnançlara saygı gösterilmeli".
G.Saray'la sözleşmesi sona eren Hakan Şükür, sarı-kırmızılı takımda olmasa da futbol oynamaya devam edeceğini söyledi. Fethiye'deki şampiyonluk kutlamasına katılan Kral'ın bomba açıklamaları şöyle: "Devre arasında bırakacağımı açıklamıştım ama yeni bir karar verdim. Futbol oynamaya devam edeceğim. Ancak bu nerede olacak daha sonra açıklayacağım."
YURTDIŞI Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
OLABİLİR
"Çocuklarımın eğitimi için belki başka ülkede de oynayabilirim. Şu an şampiyonluğu kutlamak istiyorum ve buna gölge düşürmek istemiyorum. Çok emek verdim. Emeği olmayanlar bile kupayı sahipleniyor. İçeride yaşananları kimse bilmez. Sevmeyenler farklı senaryolar üretiyor. Ben konuşursam farklı şeyler olur ama G.Saray sevgimden hep sustum."
HEP ELEŞTİRİLDİM
"Çok sevdiğim bir takımda oynadım ve üzüntü olarak çok ağır şeyler yaşadım. Kahramanlar öldükten sonra bile çok ağır eleştiriler alırlar. Ben de alacağım herhalde. Sezon içinde istediğimi veremediğim anlar oldu. Annemin rahatsızlığı beni 1 yıl geri attı. Beni ayakta tutan şey taraftarlarımızın sevgisi oldu. İleride G.Saray'a farklı görevlerde faydalı olmak isterim. Kısmet!"
İNANÇLI İNSANIM "
İnançlı bir insanım. Bu soru (Kutlu Doğum Haftası) bana o şekilde soruldu ve ben de 'bu haftaya yakışacak bir maç olsun' dedim. İnsan inançlarını yaşayabilmeli. Yurtdışında oynarken bana bu konuda gösterilen saygı gözlerimi yaşarttı. Ülkemde de bu saygıyı görmek isterim. Kariyeri büyük oyuncular duruşları ile örnektir. Ama takım içinde kimseyi etkileme çabam olmadı."
sarıkanarya_41
Lütfen beni oynat!
Adnan Sezgin sambacıyla ilgili gerçeği anlattı: Maçtan 2 gün önce sakatlandı. Buna rağmen oynamak istedi, riske etmedik.
'EYVAH!' DEDİM Futbol A.Ş. Müdürü Adnan Sezgin, Lincoln'ün F.Bahçe derbisinde sakat olduğu için kadroya alınmadığını açıkladı. Sambacının maçtan 2 gün önce idmanda sakatlandığını belirten Sezgin, "İnşallah korktuğum olmaz dedim. MR'da 5 cm ödem tespit edildi" dedi.
BANA KIRILDI AMA Sezgin, "Buna Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
rağmen maçtan bir gece önce yanıma geldi: 'Ben yüreğimle ve beynimle yüzde 100 hazırım, lütfen oynatın' dedi. Ben de 'doğru ama bizim yüzde 100 bedene de ihtiyacımız var' dedim. O an gözleri doldu, biraz da kırıldı. Kararım doğruydu" diye konuştu.
19-05-2008, 13:04
sarıkanarya_41
Newcastle'dan Arda'ya servet: 27 milyon YTL
İngiltere'nin The News of the World gazetesi, Newcastle'ın, genç yıldız için 11 milyon pound'u (yaklaşık 27 milyon YTL) gözden çıkardığını yazdı. İngiliz kulübü, transferi bitirmeye kararlı.
Arda'ya 27 milyon YTL
Transfer için kesenin ağzını açan İngilizler EURO 2008 öncesi işi bitirmeyi hedefliyor.
ACELE EDİYORLAR Özellikle ligin son bölümündeki performansı ile dikkatleri üzerine çeken Arda'yı İngilizler çok istiyor. The News of the World gazetesi, Newcastle'ın yıldız oyuncu için 11 milyon pound (27 milyon YTL) ödemeye hazır olduğunu ve Avrupa Şampiyonası'nda fiyatının yükseleceğini düşünerek transferi bir an önce bitirmek istediğini Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
yazdı.
3 TAKIM DAHA VAR Emre Belözoğlu'nun forma giydiği Newcastle'ın gelecek hafta içinde Galatasaray'ın kapısını çalacağı belirtiliyor. Öte yandan Avrupa'nın önemli transfer sitelerinden Football365'te de Arda ilgili bir haber yayınlandı. Sitede Tuncay'ın da forma giydiği Middlesbrough ile Tottenham ve Liverpool'un da milli yıldızı izlemeye aldığı belirtildi.
19-05-2008, 13:04
sarıkanarya_41
Megastar
Yıldız futbolcu, 125 bin taraftarın katıldığı ankette oyların yüzde 62.3'ünü alarak açık ara birinci oldu.
RESMİ BİLE YOK Galatasaray taraftarları, rakiple olduğu kadar sakatlıklarla da mücadele ederek altın bir sezon geçiren Servet'in hakkını teslim etti. "Hep kupayı kaldıracağım anı bekledim ama bir fotoğraf bile çektiremedim" diyen ve kalpleri fetheden başarılı futbolcu, webaslan.com'un anketinde açık ara sezonun Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.en iyi futbolcusu seçildi.
ARDA 2. OLDU Servet, oy kullanan 125 bin taraftarın, yüzde 62.3'ünden oy alırken, en yakın takipçisi Arda Turan yüzde 22.1'de kaldı. Taraftarlar kupa ile bir resim bile çektiremeyen Servet Çetin'e sahip çıkmış oldu. Ankette Arda Turan'ı Mehmet Topal (8.3), Hakan Şükür (3.3), kaleci Aykut Erçetin (2.1) ve Shabani Nonda (1.9) takip etti.
19-05-2008, 13:05
sarıkanarya_41
Marsilya'da mutlu
Marsilya'yı Şampiyonlar Ligi'ne taşıyan Galatasaray'ın eski teknik direktörü Erik Gerets, takımdan ayrılmayı kesinlikle düşünmediğini söyledi. 17. sırada aldığı Marsilya'yı 3.'lüğe taşıyarak büyük bir başarının altına imza atan Belçikalı hoca, "Artık Marsilyalı oldum" ifadesini kullandı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.