Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Resim netleşiyor
G.SARAY Yönetim Kurulu, çarşamba akşamı bir araya geliyor. Adnan Polat başkanlığında toplanacak olan sarı-kırmızılı yönetim, teknik direktör konusu başta olmak üzere, gidecek ve kalacak futbolcuları bu toplantıda belirleyecek. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
19-05-2008, 13:06
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Hoca bolluğu
MENAJERLER, hoca arayan Galatasaray'ı yalnız bırakmıyor. Bugüne kadar Cimbom'a 10'a yakın teknik direktör ismi önerildiği ifade edilirken, önceliği Laudrup'a veren Galatasaray'ın diğer adayları şimdilik beklemede tuttuğu bildirildi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sarıkanarya_41
Gözünüz Aydın
GEÇEN sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da kiralık olarak forma giyen Aydın, yuvaya dönüyor. Genç futbolcunun gerekli tecrübeyi kazandığını düşünen sarı-kırmızılı ekip, Aydın'dan hazırlık kampında takımdaki yerini almasını istedi. Galatasaray, daha önce kiralık gidip, döndüğünde büyük işler yapan Arda Turan ve Uğur Uçar gibi Aydın'dan da yeni sezonda Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
patlama bekliyor.
sarıkanarya_41
Kiralık verilecek
BÜYÜK umutlarla transfer edilmesine karşın geldiğinden bu yana beklenen performansı sergileyemeyen Carrusca ile Galatasaray'ın yollarının ayrılması bu sezon da zor gibi görünüyor. Bu transferin gerçekleşmesi için maddi destek sağlayan Ülker'in Carrusca'nın satışına karşı çıktığı belirtilirken, sarı- kırmızılı ekibin bu nedenle Arjantinli oyuncuyu kiralık Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
vermeyi düşündüğü ifade ediliyor.
19-05-2008, 13:07
sarıkanarya_41
G.Saray günlüğü
Aslan'da o ruh hep var Ümit Milli Takım'ın teknik direktörlüğünü yapan G.Saray'ın eski futbolcusu Ümit Davala, "Takım ruhunu son finale taşımak, G.Saray'ın alışılagelmiş bir halidir" dedi. Davala, "Cevat hoca ve ekibi, başkan, yönetim hepsi birlik olunca şampiyonluk geldi. Ancak seneye de hocasız başlarlarsa sıkıntı yaşarlar" ifadesini kullandı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Yalman'dan gönderme! G.Saray'ın eski başkanı Alp Yalman, şampiyonluklarının tesadüf olmadığını söyledi. Başarının inanç ve becerinin birleşmesi sonrası teknik heyet, yönetim ve futbolcuların alın teri ile kazanıldığını vurgulayan Yalman, "Bu ruh olduğu müddetçe G.Saray'ın şampiyonluğundan şüphe etmek mümkün değil" diye konuştu.
Kutlamalar tam gaz! G.Saray'ın 17. şampiyonluğu Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde de taraftarlar tarafından kutlandı. Türk Tarih Meydanı'ndaki kutlamalar saygı duruşu ile başlarken, daha sonra şampiyonluk pastası kesildi ve slayt gösterileri yapıldı. G.Saraylı olan kaymakam Abduluttalip Aksoy da kutlamalara iştirak etti.
Necati çağrı bekliyor Yeni sezonda takıma dönmesi beklenen Necati Ateş, yönetimden görüşmek için davet bekliyor. Bu hafta masaya oturulması beklenen golcü oyuncu, "G.Saray'a yeniden hizmet etmek bana büyük bir gurur verir. Yöneticilerimizin alacağı her karara saygılıyım. Ancak tekrar G.Saray'da oynamak isterim" dedi.
'Gelecek benim' A Milli Takım'a davet edilmeyen Aykut Erçetin, karara saygı duyduğunu söyledi. Genç eldiven, "Önümün açık olduğunu düşünüyorum. G.Saray'da bu yıl oynamaya başladım. Performansımı artırdığımda elbette o forma bana da nasip olacaktır" dedi. Aykut, yabancı kaleci alınmasına gerek olmadığını da belirtti.
19-05-2008, 13:07
sarıkanarya_41
İşbaşı 25 Haziran
SÜPER Lig'i şampiyon tamamlayarak büyük bir başarının altına imza atan Galatasaray'ın yeni sezondaki programı da yavaş yavaş şekillenmeye başladı. 25 Haziran'da topbaşı yapması beklenilen sarı-kırmızılı kulüp, 10-26 Temmuz arasında da hazırlık kampı için Almanya'ya uçacak. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
19-05-2008, 13:08
sarıkanarya_41
Aslan’a geliyorum
Roma’da birlikte oynadığı Giuly’ye şampiyonluk videosunu gönderen Barusso bu transferde baş rolü üstlendi
TRANSFERLERDE önemli gelişmeler oluyor. Arkadaşlıklar, karşılıklı güvenler , aramalar, sormalar son kararı vermekte etkili oluyor. İşte bakınız İtalya’nın Roma takımında forma giyen Giuly konusundaki gelişmeler bunun kanıtı. Galatasaray’a Roma’dan kiralık gelen Barusso’yu arayan Giuly’nin “Galatasaray beni istiyor. Ne tavsiye edersin? Nasıl karar vereyim?” diye sorduğu öğrenildi. Barusso’nun “Bunu sana telefonda anlatmak kolay değil. Buraya gelip yaşaman lazım. Ben sana şampiyonluk kutlamalarımızın videosunu gönderiyorum. O sana iyi bir fikir verebilir” yanıtını vermesinden sonra Roma’daki eski takım arkadaşına uçakla dvd’leri gönderdiği öğrenildi. Bunları izlerken Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamaları karşısında adeta büyülenen Giuly’nin Barusso’yu arayarak duygularını şöyle ifade ettiği bildirildi: “Evet gerçekten dediğin gibi muhteşem bir şey... Galatasaray’a bu durumda gelmek istiyorum. Yöneticilerimizle yapılacak görüşmelerden sonra İstanbul’a imza için gideceğimi sanıyorum.” Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
19-05-2008, 13:09
sarıkanarya_41
Futbolu bırakmıyorum
CİM-BOM’UN kaptanı Hakan Şükür, Galatasaray’ı bırakmak zorunda kalsa da futbol oynamaya devam edeceğini belirtti ve “Ancak nerede olacağını daha sonra söyleyeceğim. Yurt dışında oynayabilirim” dedi. Annesinin rahatsızlığının kendisini etkile- diğini söyleyen Hakan, “Beni ayakta tutan taraftarın sevgisi. Arkamda duran fazla insan olmadı. İnsanın inançlarını kendi ülkesinde de yaşaması lazım” diye konuştu. Bu arada Fethiyeli Galatasaraylılar’ın şampiyonluk gecesine katılan Hakan Şükür ve eşi Beyda’ya plaket verildi. Hakan bol bol imza dağıttı.
19-05-2008, 13:10
sarıkanarya_41
Crouch’u istiyoruz!
SARI-kırmızılı taraftarlar hiç bir futbolcu Liverpool’un 2 metrelik golcüsü Crouch kadar heyecanlandırmadı. Galatasaraylı taraftarlar yöneticilerin Crouch’u mutlaka almalarını istiyorlar. CROUCH haberlerine yakın takip uygulayan sarı-kırmızılı taraftarlar Londra’da Galatasaraylı yöneticilere randevu vermiş olmasını çok olumlu bir gelişme olarak değerlendiriyorlar. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
19-05-2008, 13:10
sarıkanarya_41
Saviola’da indirim istendi
İSPANYOL Real Madrid kulübü yöneticilerin yeni sezondaki kadrolarında görmeyi istemedikleri milli golcü Saviola’nın Galatasaray’a transferinde yüksek maliyetin önemli bir engel olduğu ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı yöneticiler hem bonservis bedeli hem de kendi taleplerinde indirim yapılmasını transfer için şart görüyorlar.