SAMANDIRA’da yapılan ilk antrenmanda oldukça neşeli görünen Mateja Kezman, Semih’in dünyanın en iyi jokeri olduğunu söyledi. Sırp yıldız, “Semih kalitesini Milli takım forması altında da bir kez daha kanıtladı. Onunla birlikte forma giymek beni gerçekten çok gururlandırıyor” dedi.
01-07-2008, 11:24
sarıkanarya_41
Kürekçiler coştu
KÜREK branşında TMOK 100. yık kupaları sahiplerini buldu. Sapanca’da yapılan kürek yarışlarında Fenerbahçe kürek takımı 8 birincilik aldı. Sarı-lacivertli sporcuların müthiş performansı beğeni kazandı. Aynı organizasyonda Galatasaray ise sadece 4 birincilik elde edebildi...
01-07-2008, 11:24
sarıkanarya_41
Samandıra kapandı
TEKNİK direktör Aragones F.Bahçe’nin başına geçmeden emir yağdırmaya başladı. Tecrübeli hocanın sağlık kontrollerini basına kapatmasının ardından, antrenmanların görüntülenmesini de engellediği ortaya çıktı. Lig başlayana kadar Samandıra ve Avusturya’daki idmanlar basına kapatıldı.
01-07-2008, 11:25
sarıkanarya_41
Carlos’tan tam not
SARI-LACİVERTLİ takımın Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Fenerbahçe’nin yeni sezonda çok başarılı olacağını ileri sürdü. Sambacı, “Aragones Avrupa Şampiyonası’nda İspanya’ya kupayı getirdi. Bu zaferin mimarı, Fenerbahçe’nin başında da coşacaktır” ifadesini kullandı.
sarıkanarya_41
Volkan hala şokta
MİLLİ takımın Çek Cumhuriyeti ile yaptığı maçta kırmızı kart gören Volkan, hala bu şoku üzerinden atamadığını söyledi. Başarılı file bekçisi, “O maçta kart görmesem belki de Almanya’yı eleyecektik. Ancak futbolda böyle şanssızlıklar yaşanabiliyor. Tüm Türkiye’den özür diliyorum” dedi.
sarıkanarya_41
Fener bunaldı!..
Sarı-lacivertli takım dünü iki antrenmanla sürdürürken, futbolcuların sıcaktan oldukça yakınması dikkat çekti
FENERBAHÇE yeni sezon hazırlıklarını dün basına yaptığı idmanla sürdürdü. Antrenör Önder Özen yönetiminde gerçekleştirilen günün ilk çalışması yaklaşık iki saat sürdü. Antrenmana, Volkan Demirel, Uğur, Kazım, Aurelio, Emre ve Semih’in yanısıra Gökhan, Edu ve Roberto Carlos katılmadı. Bu arada Vederson ve Yasin ısınma hareketlerinin ardından top çalışması yaptılar. Fenerbahçe bugün yapacağı iki idmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek. Çalışmaya Milli Takım forması giyen futbolcular katılmayacak.
01-07-2008, 11:26
sarıkanarya_41
KAZIM: Bir yere gitmem
Genç yıldız, “Fener’den ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum” ifadesini kullandı
AVRUPA Futbol Şampiyonası’nda sergilediği başarılı futbolla Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Colin Kazım, transfer teklifi beklemediğini, gelmesi durumunda ise düşünmeden geri çevireceğini söyledi. Kazım, “Fenerbahçe’da çok mutluyum ve kesinlikle buradan ayrılmayacağım. Milli Takım’da bana verilen görevi yerine getirmeye çalıştım ve başarılı olduğuma inanıyorum. Fenerbahçe için de canla başla çalışacağım. Bundan kimsenin bir şüphesi olmasın” diye görüş bildirdi.
04-07-2008, 14:35
sarıkanarya_41
4.7.2008
Aurelio gidiyor mu? Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
İspanya'nın önemli spor gazeteleriden Marca, Mehmet Aurelio'nun Fenerbahçe'den ayrılacağını ve Betis kulübü ile her konuda anlaştığını iddia etti.
4.7.2008
Marca'nın haberine göre Mehmet Aurelio ile Betis arasında kesin anlaşma sağlandı ve yıldız futbolcu yeni sezonda La Liga ekibinde forma giyecek.
Haberde yen alan ifadelerde Aurelio'nun kısa süre içinde imza atacağı da belirtildi ve yılda 1 milyon Euro alacağı öne sürüldü. Brezilya asıllı Türk futbolcu Mehmet Aurelio hakkında gece geç saatlerde ya da gün içinde Betis'in resmi açıklama yapacağını da öne sürüldü.
04-07-2008, 14:36
sarıkanarya_41
Aragones'e "Efsane" ödülü Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
İspanyol spor gazetesi Marca, Fenerbahçe ile anlaşan teknik direktör Luis Aragones´e İspanya Milli Takımı´na Avrupa Futbol Şampiyonası Kupası´nı kazandırmasından dolayı "efsane" ödülünü verdi.
4.7.2008
Gazetenin 1997 yılından bu yana her türlü spor dalında büyük başarılara imza atmış kişilere verdiği ödül olan "Marca Efsane"nin ilk kez bir teknik direktöre verildiği belirtilirken, aralarında Pele, Maradona, Zidane, Michael Jordan, Alfredo Stefano di Stefano, Michael Schumacher, Sergei Bubkai, Lance Armstrong gibi ünlü spor adamlarının bulunduğu toplam 36 kişi şimdiye kadar bu ödüle layık görüldü.
Ödülünü dün Marca gazetesinde alan Aragones "Ödüle layık görülmek gerçekte beni ürkütüyor, bu kadar ünlü kişiyle aynı yerde olmaya değer birşey yaptım mı bilmiyorum. Arakadaşım Di Stefano ile aynı düzeyde olmayı hissetmek heyecan verici" şeklinde konuştu.
Öte yandan İspanyol basını, Aragones’in Fenerbahçe için İstanbul’a gitmesine geniş yer ayırdı. Aragones’in "kahraman" gibi karşılandığını yazan İspanyol gazeteleri, "Luis, İspanya’yı en üst düzeyde bırakarak Fenerbahçe’ye gitti. Sadece Dünya Kupası kazanılarak onun üzerine geçilebilir" yorumunda bulundu.
04-07-2008, 14:36
sarıkanarya_41
Geldi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
İspanya'yı 44 yıl aradan sonra Avrupa Şampiyonu yapan 'Dede' lakaplı teknik adam, 5 günlük tatilin ardından Fenerbahçe için İstanbul'a geldi. Havalimanında izdiham yaşanırken, İspanyol hoca, Sarı-Lacivertli taraftarlara umut dolu mesajlar gönderdi.
4.7.2008
Medya ordusu karşıladı
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Luis Aragones dün gece İstanbul’a geldi. Bir medya ordusunun takip ettiği İspanyol hocanın gelişi sırasında izdiham yaşandı. Aragones, pasaport kontrolü çıkışından sonra aracına kadar olan mesafeyi güçlükle geçebildi. Taraftarların karşılamaya geldiği İspanyol hoca, tezahüratlar eşliğinde aracına binerek kalacağı otele geçti. Havalimanında bulunan bazı İspanyol turistler de Aragones’e sevgi gösterisinde bulundu. İspanyol hoca, ilk açıklamasında Fenerbahçeliler’e umut dolu mesajlar yolladı:
‘Tek hedef şampiyonluk’
“Bu kadar büyük bir kulüpte beklentiler olması çok doğal. Bütün kulvarlarda şampiyonluk hedefliyorum. Ama öncelikle Şampiyonlar Ligi’ne katılabilmek için ön elemeyi geçmemiz lazım. Daha sonra gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz” dedi. Asbaşkan Mahmut Uslu’nun değerlendirmesi ise ilginçti:?“İyi ki Başkanımız istemiş ve şampiyona öncesi ön protokol imzalamışız!” Aragones’in bugün önce Aziz Yıldırım ve yöneticilerle tanışacağı, sonra tesisleri gezeceği, ardından da imzayı atacağı bildirildi.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Marca: Güiza İstanbul’a
Sarı-Lacivertliler, santrfor konusunda da önemli yol kat etti. Geçen sezon La Liga’da Gol Kralı olan, Euro 2008’de de İspanya’nın hücum hattında görev yapan Daniel Güiza’da son dakikada ortaya çıkan pürüzler giderilmeye başlandı. Güiza için İspanyol basını da kesin ifadeler kullandı. Ülkenin yüksek tirajlı gazetelerinden Marca, İspanyol yıldızın birkaç gün içinde Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacağını, pazartesi günü de İstanbul’a uçacağını yazdı.