...............
Printable View
...............
lütfen bu gibi konuları burdan paylaşmayalım lütfen digital işi bu işler savaş işi deyildir
Alıntı:bizim bu konumuzla ne alahkası var. ! bırak mıllet yesin kafasını, bize dokunmayan yılan bin yaşasın. dunya biliyor doğugu ne olduyunu bunların hepsini açılım yapan kişi düşünsun... !Alıntı:
konuyu sapıtıp böyle konular yazmayın. yazılaçak yeri var.
arkadaslar dataların kesilmesi ile ilgili yorum yapmışlar bu normaldir..tartışma ortamıda yok sadece fikir belirtilmiş.
data normale dönmüş gökhan ve murat abiler burası türkiye heren herşey olabilir 1980 darbesi ansızın gelmişti seçime kadar çok şey olur ama burası uydu flartfomu olduğundan siyasi ve askeri konuşmaycam bana destek olan var olmayan var .herkese selamm olsun mekan erciş memleket kayseri buyrun...
haklısın sayın erçişsat....bilgilendirme içinde ayrıca teşşekkürler....
ya arkadaslar bu w3 ıcın hangı yazılım su an en ıyısı.hem jsc lerın oldugu hemde dıger kanalların oldugu yazılım??cunku bır yazılımda jsc ler var dıgerınde yok bırınde sky lar dıgerınde yok bırınde polsatlar var dıgerınde yok.nasıl ıs anlamadım.hangı yazılımı kullanıcaz arkadaslar.???
Sayın AYFLY polsatlar ve novaları rahat izleyeyemi diyorsan 3.25 novalarda bazıları donmalı olsun hd kanal çok açsın astra izlemek istiyorsan 3.28 daha iyi.
sağol by alemdar...sky yazılımLAR iyi seyirler...
eyvallah unlu51 arkadasım 3 28 yukleyeyım ben.astra var bende cunku.novalar o kadar önemlı degıl.tesekkurler.