Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Serdar Kurtuluş, kendisine yöneltilen "Tigana dönemindeki hırs ve arzuyu sende göremiyoruz?" sorusuna, "Ben sahada hep hırslı çıkarım. Kimi zaman inişliçıkışlı dönemler olacaktır. Bunu yaşadığım sakatlığa bağlıyorum" şeklinde konuştu.
18-02-2009, 03:27
sarıkanarya_41
Orta sahaları müthiş
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş orta sahasına övgüler yağdırdı. Siyah-beyazlıların, çok ciddi ve dinamik bir orta alana sahip olduğunu söyleyen Yanal, "Eğer bu yapıyı sürdürürlerse, bizimle birlikte şampiyonluğun en güçlü adayı olurlar" dedi.
18-02-2009, 03:28
sarıkanarya_41
Beşiktaş yarın uçuyor
Beşiktaş, cuma günü deplasmanda oynayacağı G.Antep karşılaşması için yarın saat 17.30'da tarifeli uçakla bu şehire gidecek. Siyah-beyazlılar, cuma akşamı 22.30'da özel uçakla İstanbul'a dönecek. Dünü dinlenerek geçiren Beşiktaş, bu sabah tek idman yapacak.
23-02-2009, 23:32
sarıkanarya_41
Yanlış anlaşıldım"
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Turkcell Süper Lig'in 26. haftasıyla ilgili yaptığı yorumun yanlış anlaşıldığından yakındı.
Mustafa Denizli, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet etti. Bir basın mensubunun, şampiyonluk yolundaki rakiplerinin puan kaybettiğini ve daha önce 26. haftayla ilgili yaptığı yorumu hatırlatması üzerine, ''Bu konuda rahatsızlığım var. O gün yaptığım basın toplantısında 26. hafta ile ilgili söylediğim sözler yanlış anlaşıldı. Bu toplantının hafta içinde tekrar yayınlanmasını isteyeceğim'' diye konuştu.
O toplantıyı yaptığında ligde 7 takımın şampiyonluk mücadelesi verdiğini hatırlatan Denizli, ''Ben 26 veya 27. haftada bu sayının azalacağını ve o haftalarda şampiyonluk yarışı içinde Beşiktaş'ın da olacağını söyledim. Beşiktaş, 26. haftada şampiyonluğunu ilan edecek demedim. Ama maalesef bu konu yanlış anlaşıldı ve yorumlandı'' ifadelerini kullandı.
Denizli, şampiyonluktaki rakipleri Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un haftayı kayıplarla geçirdiklerinin hatırlatılması ve düşüncelerinin sorulması üzerine de bu konuda yorum yapmaktan kaçındı.
sarıkanarya_41
Beşiktaş Cola Turka'da istifa
Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş Cola Turka'nın antrenörü Hakan Demir istifa etti.
Hakan Demir'in, uzun süredir takımda yaşanan maddi sıkıntılar ve bu sıkıntıların takıma olumsuz yansıması nedeniyle görevinden ayrıldığı ve istifasını yönetim kuruluna verdiği belirtildi.
AA
sarıkanarya_41
Gole yabancı!
21 haftası geride kalan ligde siyah-beyazlı ekip rakip fileleri 33 kez havalandırırken gollerin 30'u (yüzde 90.9) yabancılardan geldi.
Gaziantep'i Nobre (2) ve Tello'nun golleriyle mağlup eden Beşiktaş'ta yabancı oyuncular attıkları gollerle dikkat çekiyor. Siyah-beyazlı ekip, geride kalan 21 haftada rakip fileleri 33 kez havalandırırken, bunların 30'u (yüzde 90.90) yabancı futbolculardan geldi. Beşiktaş'ta Türk futbolcular, Serdar Özkan ve Batuhan ile sadece 2 gol atarken, diğer gol de Denizlispor maçında kendi kalesine gol atan Slovak Roman Kratochvil'den geldi.
Yerliler durdu
Türk statüsünde oynayan, ancak değerlendirmede yabancı futbolcular içinde yer alan Brezilya asıllı Mert Nobre, siyah- beyazlıların en golcü oyuncusu olarak dikkat çekiyor. Bu sezon ligde 9 gole imza atan Nobre'yi, 5'er golle Bobo, Delgado ve Holosko izliyor. Tello 3, savunma oyuncuları Sivok'un 2, Zapotocny'nin de 1 golü bulunuyor. Siyahbeyazlılarda, 6. haftadaki Batuhan'ın golünden sonra Türkler gol atmayı başaramadı
23-02-2009, 23:33
sarıkanarya_41
Tango müjdesi
Adalesi çektiği için G.Antep'e götürülmeyen Arjantinli'nin bugün idmanlara başlayacağı, cumaya yetişeceği bildirildi.
Tango müjdesi
Adalesi çektiği için G.Antep'e götürülmeyen Arjantinli'nin bugün idmanlara başlayacağı, cumaya yetişeceği bildirildi.
Takıma katılıyor
Beşiktaş'a Delgado'dan müjdeli haber. Gaziantep maçı öncesi yapılan son antrenmanda sağ arka adalesinde çekme meydana gelen ve kadrodan çıkarılan Arjantinli oyuncunun, sakatlığının büyük ölçüde geçtiği bildirildi. Tangocunun bugün yeniden takımla çalışmalara başlayacağı ve cuma günkü Belediyespor maçına kadar hazır hale geleceği öğrenildi. Teknik heyet isterse Delgado'yu oynatabilecek.
Denizli yer arıyor
Delgado'nun dönüşüyle orta sahada alternatifleri artacak olan Mustafa Denizli'nin tangocuya takımda yer aradığı ifade edildi. Uzun süren tedavisinin ardından Trabzonspor maçında 45 dakika oynayarak formasına kavuşan Arjantinli yıldız, geçen hafta yeniden sakatlanmıştı. Ligde bu sezon 17 maçta toplam 1384 dakika siyah-beyazlı formayı giyen Matias Delgado, 5 gol atarken, arkadaşlarına 4 de asist yaptı.
sarıkanarya_41
Rüştü'yü aratmaz
Belediye maçında kaleyi koruyacak Hakan Arıkan'a kaleci antrenörü Zafer Öğer'den destek geldi. Öğer, Hakan'ın sarı kart cezalısı Rüştü'yü aratmayacağını belirterek "Hakan, kupa maçlarında oynadığı için fiziksel ve zihinsel olarak hazır. Kaleyi en iyi şekilde koruyacaktır" dedi. Beşiktaş'ın kalesinde sorun çıkmayacağını vurgulayan Zafer Öğer, "İki çok iyi kalecimiz var. Hakan da en az Rüştü kadar yetenekli" diye konuştu.
sarıkanarya_41
Yusuf moralini bozmuyor
Beşiktaş'ta henüz beklentileri karşılayamayan ve G.Antep'te kulübeye çekilen Yusuf Şimşek, taraftarlardan sabır istedi. Tecrübeli oyuncu, "Sistem, anlayış ve benden istenenler çok farklı. Yeni uyum sağlıyorum. Daha iyi olacağım" dedi. Yusuf'un Belediye maçında da yedek soyunması bekleniyor.
sarıkanarya_41
Böyle yarış görmedim
Denizli, takımların çok puan kaybedeceğini belirterek "Son yıllarda bu kadar çekişmeli bir lig görmedim" yorumunu yaptı.
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli ligde her takımın puan kaybettiğini kaydederek, bu tür sonuçların ilerleyen haftalarda da görüleceğini söyledi. İyi mücadele eden takımın, ismi ne olursa olsun sahadan galibiyetle ve puanla ayrıldığını kaydeden Denizli, "Çok müthiş bir yarış var. Son yıllarda böyle lig görmedim" dedi.
Tecrübeli teknik adam şunları söyledi: "Bu hafta olduğu gibi önümüzdeki hafta da kazanıp, adım adım yukarı çıkmayı planlıyoruz. Trabzon maçında 2 puan kaybı hesapta yoktu. O maça çok üzüldük. Ligde çok puan kaybedilecek ve biz bu fırsatları değerlendirip hedefimize ulaşmak istiyoruz. Ben inancımı hiç kaybetmedim."