-
-
-
-
-
Bobo'dan asist
Beşiktaş'ın Gaziantep ile deplasmanda oynadığı maçta ilk 11'de sahaya çıkan Bobo gol atamadı ama Tello'ya yaptığı asist ile skora katkıda bulundu. Brezilyalı son golünü geçen hafta Trabzon ağlarına göndermişti.
-
Omuz attılar
Gaziantep'i mağlup ederek zirveye bir adım daha yaklaşan Beşiktaş'a eski siyah-beyazlılardan tam destek! Geçtiğimiz hafta Ertuğrul Sağlam'lı Bursa'nın lig lideri Sivas'la berabere kalması, Mehmet Özdilek'li Antalya'nın G.Saray'ı yenmesinin ardından son olarak Samet Aybaba'lı G.Birliği, F.Bahçe'yi 1- 0 yenerek Beşiktaş'ın önünü açtı. Bu durum da "Beşiktaşlı dayanışması!" esprilerine yol açtı.
-
Basit hatalar geride kaldı
Beşiktaş defansının başarılı isimlerinden Sivok, "Savunmada birbirimizi artık iyi anlıyoruz. Doğal olarak da basit hatalar yapmıyoruz" dedi. Sivok, zirveye adım adım yaklaştıklarını da ifade ederek "Bize şampiyonluk şansı tanımayanları sezon sonunda şaşırtacağız" ifadesini kullandı. Siyah-beyazlı oyuncu, bu haftaki İstanbul B.Ş. Belediye maçı için de "Rakibimizin neler yapabileceğini biliyoruz. İşi çok ciddiye alacağız" dedi.
-
Ligin en hırslı takımıyız
Siyah-beyazlı ekibin Şilili yıldızı Tello, ligin en mücadeleci ve hırslı takımının Beşiktaş olduğunu söyledi. Özellikle İnönü Stadı'ndaki maçlarda taraftarın ateşleyici gücüyle, sahada canla başla mücadele ettiklerini kaydeden Tello, "Takımda kazanma arzusu en üst düzeyde. Taraftarın coşkusunu, biz de içimizde hissediyoruz. Tek hedefimiz var, o da taraftarımıza, hasret kaldığı şampiyonluk sevincini yaşatmak" ifadesini kullandı.
-
Hazırlıklar başlıyor
Deplasmanda alınan farklı Gaziantepspor galibiyeti sonrası Mustafa Denizli'nin iki gün izin verdiği futbolcular bugün yeniden çalışmalara başlayacak. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanacak olan siyah-beyazlılar, Büyükşehir Belediyespor maçı için ilk antrenmanını gerçekleştirecek.
-
Büyük mutluluk
Gaziantep maçında attığı 2 golle galibiyette büyük pay sahibi olan Mert Nobre, büyük moral kazandığını söyledi. Bir golcünün en büyük ilacının gol atmak olduğunu belirten siyahbeyazlı futbolcu, "İnsanları sevindirmek büyük mutluluk. İnşallah lig sonunda da şampiyonluğa ulaşır ve emeklerimizin karşılığını alırız" dedi.