evet arkadaşlar bende rütke mail yolladım şimdi ve bana gondermiş oldunuz uyarı emailini msnemde kayıtlı olan herkese yolluyorum herkesin duyarlı olması dilegiyle ben aramam aratmam demeyin sahtekarlara meydan vermeyin!!
Printable View
evet arkadaşlar bende rütke mail yolladım şimdi ve bana gondermiş oldunuz uyarı emailini msnemde kayıtlı olan herkese yolluyorum herkesin duyarlı olması dilegiyle ben aramam aratmam demeyin sahtekarlara meydan vermeyin!!
arkadaşlar o hataya bende düştüm çok basit bir soruydu ve ekrandaki kız durmadan arayın diyordu ama kimse aramıyordu ben aradım ama beni bayaa beklettiler ve sonunda görüşmeden kapattım beş milyona maloldu sakın aramayın. saygılarr....
arkadaşım çok haklısın vatandaşı bilinçlendirmenizi destekliyor başarılar diliyorum
sizleri sonun kadar destekliyoruz her zaman yanınızdayız tsk
arkadaşım bu tip yarışmaların karı çok büyük olmalıki mantar gibi çoğalmaktadırlar ve malesef bizim ülkemizde insanlar herşeyi başkalarından beklemektedir herkes bana ne mantığıyla hareket etmektedir oysa kesinlikle öyle olmamalı bugün bana yarın sanadır bu hep öyle olmuştur çünkü kendini en uyanık zannedenler bile bişekilde tuzağa düşerler onun için lütfen bilenler bilmeyenlere söylesin, bildirsin, anlatsın, toplumun bilinçlenmesi lazım lütfen arkadaşlar.
güzel yurdumun güzel insanlarının zaaflarından faydalanıyorlar.çok haklısın.soğol arkadaşım.
Selam arkadaşlar konuya ve kampanyaya göstermiş olduğunuz ilgi için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim fakat bu ilgi sadece buraya bir iki satrı mesaj yazmakla kalmasın sayın Serkan BEY'in 9600 kişiye gönderdiği kampanya ile ilgli emaili alan bu 9600 kişi ve bu kişlerin uyaracağı yüzlerce veya binlerce kişi sadece kampanyayı destekliyoruz demekle kalmasın RTUK'e şikayetlerini bildirsinler
arkadaşlar bir düşünsenize 9600 kişi + bu kişilerin uyardığı diğer kişiler yani 10.000 lerce kişiden bu konuyla ilgili RTUK'e şikayet email giderse sanırım RTUK'ün başındaki yetkililer konuya duyarsız kalamazlar mutlaka bir önlem alırlar diye düşünüyorum
LÜTFEN BU KONUDA HERKESİ UYARALIM UYARALIM Kİ KAMPANYAMIZ ETKİLİ OLSUN VE DAHA FAZLA KİŞİ BU ŞEREFSİZLERİN OYUNUNA GELİP KONTÖRLERİNİ BOŞA HARCAMASINLAR
SAYGILAR
rtük bu konuda ne yapaıyor ve ne düşünüyor merak ediyorum geçenlerde iki arkadaşım aramışlar fakat karşıdan telefon açılmadığı halde her aramaları ücretlendirilmiş ve ikisinin ödedikleri ücret 500ytl yi bulmuş dikkatinizi çekmek istediğim nokta her aramaları ücretlendiriliyor telefon düşsede düşmesede
karşıdan kimseyle görüşemedikleri halde insanlarımız sadece soruya cevep verdiklerinde ücrete tabi olduklarını sanıyorlar bunu iyi anlamamız lazım ve bu tür şirketlere bu şekilde ödeme yapmamalıyız şiddetle kınıyorum bu tür kanalları evde çocuklar dahi arayabilir yazıktır günahtır arkadaşlar para kolay kazanılmıyor
:45: ilginize duyarlılığınıza teşekkürler şikayetimi yaptım herkezde yaparsa sanırım tıkkate alınır.:45:
Şimdiye kadar aradım armamda.O para verilse de bu kadar kolay kazanılan paradan kimseye hayır gelmez inancındayım.Bugüne kadar hep alınteriyle kazanılan paradan yana oldum bundan sonrada bu inancım değişmez.Herkesin gözünü açıp koyun olmaktan vazgeçmesi lazım.Oğulun babasına hayrının olmadığı bu devirde kim kime bu kadar basit para verir? Bu tür yarışmaların tuzak olduğu zaten gün gibi ortada.Bu kampanyaya ve buna benzer bütün kampanyalara tüm kalbimle destek veriyorum.Saygılarımla...