Astra daki D+ paketi ve *** wiewler aynı anda göstermiyor.. keyler çakışa bilir mi bu durum da acaba sorun nedir burdaki......
Printable View
Astra daki D+ paketi ve *** wiewler aynı anda göstermiyor.. keyler çakışa bilir mi bu durum da acaba sorun nedir burdaki......
Bu yazılımda ( Sunny ) D+ için bir işlem var mı yoksa daha ömceki yazılımlara elle *** girerek te açılır mı acaba ? açılırsa daha önceki yazılımı yükleyeceğim, cw menüsü yok çünkü bu yazılımda..
bende acemi biri değilim arkadaşım, daha fazla birşey yazmama gerek yok sanırım. senin cihazının HW si ile benimki aynı değildir belki ve benim kullandığım yazılımda yoktur nereden bilebilirsin ? Ustaları korumana gerek yok, onların başkalarının korumasına ihtiyacı olduğunu sanmıyorum..
Emeklerine karşı dediğim birşey yok zaten, doğal olarak yardım istiyorum.. Ok ?
teşekürler
şu konuşmalarınızı biraz düzgün yapsanız ne demek rest çeker ben şu eğer bir sorununuz varsa özel mesaj atınAlıntı:
forumda böyle konuşmalar yapmayınız herkez çalıştırıyor bir siz mi çalıştıramıyorsunuz sorunu kendinizde arayınız ve yazılımları ne o ne de biz yapıyoruz biz sadece aracıyız ve kendi çabalarımızla küçük eklemeer yapıp veriyoruz emeğe saygınız yoksa onu bilemem
arkadaşlar ustalar elinden geleni yapıyor burası kavga yeri değil polemiğe girmenin bir anlamı yok . herkese sevgi ve saygılarımı sunarım.:nono:
kardeşim bak senin babanın uşağı yok burada emir veriri gibi ne cevap istiyosun ya sonuç yoksa atmazsın vede izlemezsin olur biter konuşmalarına dikkat et sen dua etki bu yaılımları bu insanlar veriyolar