Video Harika ya/Teşekkürler :puah::D
Video Harika ya/Teşekkürler :puah::D
tv den kesinlikle almam almayıda kesinlikle düşünmem:ranger:
uyduruk sahte ürün satıyorlar. bedava sigara bırakma tozu aldım..sadece kargo parası dediler ama malesef 27 lira ödedim ve kz...dım .. bilginiz olsun. sakın almayın
evet arkadaşlar görsel medyanın reklam alanındaki gücünü görmekteyiz, ankete göre bu tür ürünleri almayanların sayısı fazla, ancak hepimizin çevresinde mutlaka bu ürünleri alan ve sonradan pişman olan birçok kişi vardır.
elektronik ürün reklamlarına dikkat ederseniz, stokda kalmış (yani elde kalmış) ürünlerin satışı yapılmakta, bunun sebebi teknolojinin hızla gelişmesi, şu an dijital uydu alıcıları bambaşka bir noktada ve daha da gelişecek.
bir uydu alıcısında şimdi usb ile dvd oynatıcı, ethernet girişi ile iptv imkanı sağlayarak movie home player cihazına dönüşmüş olması, gibi vs. vs özellikler gün geçtikçe artmakta bu yüzden stokları eritmek için reklama devam..(inanın kırsal kesimlerde satış patlaması yapmaktalar)
reklamda güzel.....
SELAM BEYLER:yahoo:
Ben her hangi bir kanalda böyle reklam gördüğümde kanal değiştiriyorum.Kesinlikle almam.
bazı kanallarda reklamı yapılan 2 yıl tahhütlü digitürk üyeliğine dikkat edelim.elini veren kolunu kurtaramıyor. aylık 18 tl ye milletim bedava seyrettiği kanallara üyelik yapıyorlar. bu konuda yakınlarımızı bilgilendirelim arkadaşlar.
neeemişş