bir tane örnek verebilirmisiniz ilacı temin edilmeyen vede sigortanın karşılamadığı bir ilacı lütfen.
boyle bir şey yok .size daha acıkca yazayım
1.hükümet kanadı,yani sgk hepsini ödüyor.ama eczanede ilaç yok.eczacı depodan alamıyorum diyor.depo fabrikada yok diyor.fabrika ilaca anlaştığım ücret kurtarmıyor diyor.
peki neden ruhsat aldın ,ben bu ilacı üretirim diye.şimdi neden kıvırıyorsun.destek aldığı kesim var.oda eczacılar odası ve burayı yöneten chp.adamlar verme diyor.sürme diyor.biz eczacılar odası olarak bu bulunamayn ilacı yurt dışından 15 günde getireceğiz ya,getirmeyeceğiz.sana istediğin parayı sgk ödeyecek diye bastırıyor.işte işin dengesi bu.
eczacılar odası adama her 15 günde 2 kutu vermesi lazım.3 ayda 2 kutu anca getiriyor.ama ilaç almanyada depoda.yurt içi kargo haftada 5 gün seferi var almanyadan,ilaçmı sıgmıyor koca uçaga
bu düzen böyle sürüyor gidiyor.bir tarafta devler ,diğer tarafta muhalefet.
anayasayı bende biliyorum.ama bu türkiyede anayasayı takan yokki
rahmetli özal ın yolunda bunlarda.hatırlarsınız söyle demişti
anayasa 1 kere delinmeyle bir şey olmaz.................................
sevgili mutaf ilac karsılanmıyor vede ödenmiyor sözüne ,şu medyadaki uydurma haberleri seyredince bende olsam senin gibi derdim.şu anda ödenmeyen ilaç veya hastane yok.
bugun fransada sigara içenlere fransa devleti akciğer kanserine yakalanırsa kişi hayır ödemem diyor
amerikada sigortanız belli kanseli ve organ nakillerini ödemez.sigorta priminiz kadar tedavi
buda cok sürmez türkiyeye gelir.bizimkilerde sigara zam diye yükleniyor.çünnkü sgk nın aldığı para masrafını karşılamıyor.38 yaşında bu memlekette çalışanları emekli ettiler.acısını biler çekiyoruz