adam sendeciliğin, saçmalığın,zırvalamanın daniskası bu olsa gerek!..
adam sendeciliğin, saçmalığın,zırvalamanın daniskası bu olsa gerek!..
Koskoca kurumu ne hale getirdiniz gunler oncesinden reklam yapiyorsunuz sonra cikip diyorsunuzki biz erteledik sacmalik net bir aciklama dahi yok sadece ileri bie tarihe ertelendi cikip adam gibi aciklama yapin siyasimi yoksa ticarimi minleti kandirmayin bos yere
Tursat frekans degisikliginin bence en buyuk sebebi uyduda sorun olmasiidir cunku dunya kupasi var diye ertelediler simdi ise ramazan ayi ve yogun talep varmis vunlarin hepsi yalan cunku bir cok tv turksat 4a yayin icin bagibagir bariyorlardi surekli frakans yayinliyorkar simdi ise tv kanallari yogun talebi varmista izleyicilerinde yogun talebi varmista onun icin ertelemisler duzmece yakan acik acik uydu sorun var demir yorlar turksatta jesin sorun var bence frekans lar surekli erteleniyor onun icin
Bu ülkede son birkaç yıldır kurumlar raydan çıkmış.bu ertelenmeye çıkıp bir adam gibi açıklama yapmazlar.bu kadar insan yorum yapıyor şikayet ediyor adamlar tınlamıyor.bence 4a uydusunu test uydusu yapsınlar öyle kalsın.
:8[1]:Kim bilir belkide "yedekte" tutulmasında fayda görüyorlar!..:8[1]:Artniyetten değil,hepsi birden eskimesin diye!...:8[1]::8[1]::8[1]:
Eski TP'leri ve favori kanallarımı sildim ve yeniden tarattım ama olan benim kanallara oldu bunlar insanlarla dalga geçiyor galiba söyleyecek başkada bir şey demiyorum :46568926:
arkadaş peki bu türksat ne zaman açıklama yapacak ya sen bekle bekle son 6 saat kala ramazan ayı dolayısıyla yok yayıncı kuruluş yok vatandaşın yoğun talebi de olacak iş değil
bende kanallari silecektimki bu haberi ogrendim ama isin içinde baska biseylerde olabilir durduk yerde neden ertelendi soyledikleri ise koskoca bir yalan
daha cevap vermedi uydu değiştirirken sizemi soracaz uydu nasıl değiştirilir sizdenmi öğrenecez diye ...