sevgili arkadasım tabiki meyve veren agacı taslarlar bu bizim ata sözümüz nise sadete gelelim msn yazda daha detaylı arastırma yapalım ben bu konulara cok meraklıyım sonuc alasıya kadar giderim saygılarımla
Printable View
sevgili arkadasım tabiki meyve veren agacı taslarlar bu bizim ata sözümüz nise sadete gelelim msn yazda daha detaylı arastırma yapalım ben bu konulara cok meraklıyım sonuc alasıya kadar giderim saygılarımla
reklam kokuyor burası
haydaaaaaaaa.bey kardeşim hem uydu cihazı kullanmadığını beyan etmişsin.hemde reklam kokuyor burası diyorsun.bırak madem sen kullanmıyorsun kullananlar fikir alışverişi yapsın.
ayrıcada gayet iyi bir fikir paylaşımı ortamı.nasılsa yakında kaon boardlı cihazlar türkiyeden yavaş yavaş silinecek.farklı şeyleri öğrenmekte fayda var.
Ya Provakatörlüğün luzumu yok..!
TPS 1 Hafta gitti diye ortalığı birbirine kattınız yahu..! TPS adam gibi geldi de biz yazılım vermedik mi ?
Bakın Olayı özetliyorum TPS şifreleme sisteminde şuan bir belirsizlik var TPS bir Via 1 bir AES e dönmekte Via 1 e geçinde yayın 30 sn izlenebiliyor sonra tekrar kararıyor..! Yani Stabil olan bir şey yok..! Onca firma yazılım yapamadı bu firma yazılım yaptı ha helal olsun :)
INPAX bu ismi hiç duymadım Burnuma kötü kokular geliyor.!
arkadaşlar özellikle mod arkadaşlar maksat burda kimseyi taşlamak değil kimsenin burnuna başka kokularda gelmesin inpax 2007 fta bu kadar basit neden bulup denemedn yazıyorsunuzki kimseyi kırmak veye taşlamak değilki niyetim bir arkadaşımız bu güm msn de yazdı bana benim hangi markayı sattığmıda msn adresmin nickinde görmüştür ben inpaxçı felende değilim illada öğrenmek istiyorsanız ben botech çiyim ama doğruya doğru yarım foruma resimde koyarım yazılımıda verdim gerekirse böyyük mod arkadaşlara cihazıda kargoyla göndereyim maksadım bir şeyleri paylaşmak bir şeyler yapılacaksa bereber yapmak ama görüyorumki sanal alem paylaşmaktan çok taşlamaya dönmüş bütün uydu işiyle uğraşan arkaşları seviyorum ve başarılar diliyorum isteyen bana ulaşbilir şimdiye kadar cihazı kimseye demem diyordum ama isteyen olursa sırf kanıt olsun diye cihazları nerden temin edebileceklerinide yazarım alır denerler herkese iyi çalışmalar diliyorum ........
Olamaz, imkansız, vs. gibi cevaplar bana şunu hatırlattı: bir süre önce, emu yazılımlar yaygınlaşmadan önce bazı arkadaşlar, kartsız modülsüz şifre çözen cihazlardan bahsetmeye başlayınca aynı olumsuz karşılamayı yapmış idik. Şimdi onu tekrar ediyoruz.
Göreceksiniz bu da gerçekleşecek.
Selamlar.
selam duke75 tüm anlattıklarını onaylıyorum az önce firma ile görüştüm
cihaz siparişi için senin söylediklerini onlarda tekrarladı yazılım ile acıldığını söylediler hatta yeni yazılımı bu gün verdiklerini söylediler yarın daha ayrıntılı bilgi alışverişi yapacağım numune istedim göndericekler çok merak ediyorum,sonucu bilgine.saygılar