sky italia platform komple altyapı sistem değişikliğine gitti arkadaşlar 22.12.2015 tarihinde sadece 4tane kanalı açık sd ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
Printable View
sky italia platform komple altyapı sistem değişikliğine gitti arkadaşlar 22.12.2015 tarihinde sadece 4tane kanalı açık sd ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
Zaten doğru dürüst izlenmiyor du skylar
Gidip gitmemesi önemli değil
arkadaşlar hotbirdde beinsport tüm paket paylaşımla izleniyor artık duyurulur.
Frekans nedir beingsport
11096 H 29900 fec 2/3 DVB-S2 8psk
arkadaşlar...sky italya paketi sistem yenileyişini gerçekleştirdiğine göre paylaşımı tamamen engellemekmi istiyor?...:warn:
evet paylaşımı engellemek için
hayırlı akşamlar bendede nachina3hd cift tunerli cihaz var son yazılımı yükledim mod bölümü hepsi acık ama feer acık yapmama ragmen bir türlü şifreli kanallar hala acamadım
polsat,cyfra+ acık diyordunuz bende neden kapalı resim koyuyorum[IMG] Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. [/IMG]
uydu hodbird uydusu bilgi icin yazdım ne yapmam lazım üstte resimde akjedim teşekkür ederim
arkadaşlar...dünya üzerinde legal yayın aboneliğini teşvik etmek için yayıncı şirketler illegal yayını tamamen yeryüzünden silmeyemi uğraşıyorlar zira cardsharing olayı azalıyormu yıllar önce korsan izlenebilen dünyaca meşhur bazı şifreli paketler şimdi kart paylaşımıyla seyredilemiyorlar doğrumu düşünüyorum...:warn: