iste sorun da orda bgox şeçeneğini nasıl şeçecez görünmüyorki
Printable View
1.90 yazılımı yüklü olacak *** menüsünden en üstteki seçenekten aktif edip GBOX seçimini yapacaksın
bu dediklerin var bende 5 dk önce yükledim 1.90 nı resetledim cihazı ama G box bölümü yok içinde olsaydı serverım ful sizlerede bilgi verirdim kurallar dahilinde bu konuda ne yapmam gerektiği konusunda bilgisi olan arkadaşlar lütfen bı yönlendirirse şimdiden tşk ediyorum
arkadaşlar sorunu çözdum ama sık sık kesiliyor özelikle view paketinde bende next 2500x dpcı plus da var onda ful hiç sorunsuz çalışıyor selametle
nasıl çözdün arkadaşım biraz anlatsana yani gbox u nasıl buldun
Yanİ Şuanda Shre İleİzlenmekte Öylemİ
ardadaş 1.90 nı yükledim herkez gibi sora cihaza reset atım ilk resete gelmedi gbox sora cihazı kapatıp açtım bidaha reset atım emü bölümüne baktım gbox eklenmiş sora gbox seçtim okadar ama asıl önemli konu şu paralı serwer kulanıyom birçok paketi kapsıyor aboneliğim şunun için söyliyom bunu hiç düzgün çalımıyor kanalar sık sık kesiliyor cihazı aç kapa yapmak lazım wsp yı next te de kulanıyom hiç sorun yok sanırım soruna cevap vere bilmişimdir selametle
evet gözüm tek sorun aciko 3222 ve 3224 bu seride sharing tam manasıyla yapamamışlar veya şu da olabilir wsp yle uyumlu değil inşallah ustalar düzeltir baya bı test etim çok sık kesiliyor selametle elimde olan cihazları deniyorum olan olmayanı burda sizinle paylaşıyoz selametle
arkadaşlar onu anladımda 190 yazılımında emuyla çözülen kanalların hiçbiri açılmıyor doğru şifreyi giriyorum ama nafile o sorunun çözümü varmı paylaşırsanız sevinirim.