-
ABD yeni yayınlanan demcinde biz teslim ettik hemen astılar dedi asılacağını bilen başkan ben CNN de 1 saat önce asılacağını duyurmuştu.
Kendilerini Kurmak için söylenen yeni yalanlar ve izlediğiniz butun asılma sahneleri kaldırılmış.. bilgilerinize
-
vahşeti zalimler ilmi alimler yapar der atalarımız
abd nin vahşetini ırak kimliği altında izledi tüm dünya
hemde bayram sabahı
üzüldüm saddam için
ölüm anına dek çizgisini bozmadı helal olsun ona
abd gitsinde kaddafiyi yakalasın bakalım gücü yetiyorsa
buldu karışık ülkeyi geziyor değneksiz
ama ulaşamayacak ortadoğudaki emeline
şimdi sıra iran da sonra
sonra bize geliyor sıra ama karıştırmasınlar biz TÜRK'ÜZ
kökümüz ural altaylara bakışımız MUSTAFA KAMAL'E benzer
benzemeyiz şaşkın araplara
-
kesinlikle doğru bulmuyorum çünkü, kimse kimsenin canını almaya hakkı yoktur.
-
İmralı'da yatan şerefsiz paşalar gibi yaşamaya devam etsin. Adanın üstünden uçak geçmesi ßile yasak. ßana imkan verseler, ilk iş olarak o adayı yerle ßir ederdim.:devilprv:
Saddama yazık oldu ama. Asılırken ßile Abd'ye duyduğu öfke gözlerinden okunuyordu.:boese157:
-
bize ders veren serefsiz amarikanın yaptği bir dümen
-
bence hak etmişti buna rahmen insan bu görüntüleri gördüğünde üzülüyor özelikle bayramın birinci günde olması hele hele kelimeyi şadeti tamamlayaması çok üzücü dikatimi çeken bir olay idama giderken korkuyoktu belirtisi işin kötü tarafı olayların içinde amerikanın olması bunlara rahmen idam kötü birşey öteki tarafta öldürtüğü insanların acıları var yorum yapılması zor bir olay
-
Vallaha ßen Saddam'ın öLdüğünden ßile Şüpheliyim. A.ß.D 'den herşey ßeklenir.
-
ben Kendİ Şahsim Adina Cok ÜzÜldÜm Benİm GÖzÜmde Bİr Kahraman Ve Şİhİt Olarak ÖldÜ Her Ulusun BaŞina BÖĞle Bİr İnsan Gelmez Kesİnlİkle DoĞru Bulmuyorum
-
Tıpki ikiz kulelerde oldugu gibi buda abd'nin igrenç bir oyunundan başka birşey degil.Saddam bir zamanlar ABD'nin pitbul'u idi.irana ,kuveyte saldırması felluce katlıamı abd nin ve siynizmin bir oyunu idi.pitbulunu buldoglarına bogdurdu.zamanı gelince sıra kendi pis iktidarları için müslüman kadın ve kızları abd ve diger işgalci ülkelerin askerlerine peşkeş çeken sözde devlet başkanı ve barzani ve işgalcileri destekleyen şiiler onlarda kukla mahkemelerle idam edilecekler.yazıkki bu olay şiilerlle sunniler arasına büyük bir kin tohumu ekmiştir.Şii lider Muktedaelsadrın yapacagı endogru şey idamı gercekletiren buldog köpeklerini bulup cezalandırmak olmalıdır.
-