Bencede sana katılıyorum kardeş dediğin gibi ya eskiden olduğu gibi her sabah zamla uyanır olmuştuk ama şuanda gayet iyi durumdayız.
Printable View
Enflasyon düzenlemesi için ilk başta hükümet düzenlenmesi gerekir hükümet düzenlenirse eyer o zaman enfllasyon düzelir..
tesekkürler usta boyle anketler düzenlediginiz icin basarilar dilerim
enflasyon dustu deniyor da ne kadar dogru ne kadar yanlis bu meseleleri bizim politikacilara cok deyil bir ay askeri ücret maas verilsin de bir ay gecinsin görelim bakalim enflesyon düsmüsmü düsmemismi enflasyonun düsüp düsmedigi ozaman belli olur saygilarimla
Hayatta ya tozu dumana katarsınız.
Ya da tozu dumanı yutarsınız.
Enflasyonun düştüğünü hem görüyor hem de yaşıyorum. Birkaç sene önce enflasyonun yüksek olduğu dönemlerde ucuz bulduğum bir ihtiyaç maddesini hemen alıyordum. İleride ihtiyacım olur ve pahalı alırım düşüncesi ile. Fakat artık çoğu ihtiyaç maddelerinin fiyatlarının düştüğünü görüyorum. Bu nedenle ihtiyaç duyduğumda alırım diyerek geçiyorum.
çok ilginç çogunluk düşmediğinden yana..
ya arkadaşlar bırakın politik düşünmeyi gerçekçi olalım geçen senelere göre çok farklı biraz mantık çerçevesinde hareket edelim
bana göre eski dönemlere nazaran hayli düştü nerde o %50'ler.. Gerci verilen zamlarda ortada ama 4 sene kot fiyatı 20 ytl ydi su anda aynı kot aynı fiyatta..
arkadaşlar bir ülkede enflasyon çoksa eger bilinki herşeye her hafta zam gelecek demektir sorarım size 4 senedir petrol,zeytin yagı ekmek kaç para zam gördü???
biraz mantıklı düşünün bu ülkede 4 senedir bence enflasyon yok zaten her ay sonu açıklanıyor devamlı düşme oldugunu gösterşiyor bazı zamanlarda yükseliyor ama 4s ene öncesine göre o yükselme devede kulak kalır..
selametle..