Tehlike olabilir tabiki
Printable View
kızlardan gelen maillere tıklamıyorum ve rahat ediyorum
Kızlardan gelen maillere niye tıklıyorsun ki...eklemen gerekli...sen gelen linklere tıklama yeterki...birde herkes iyice paranoyak oldu bunların yüzünden...link gönderiyorum msnimi çalacaksın diye kimse tıklamıyor...:puah:
Bilgi ve paylaşımlar için emeği geçn herksese teşekkürler valla hocan baya faydalı oldu..
bu işleri yapanlara hacker denmez çapulcudan(denilecek çok şey varda neyse) başka birşey değiller....bazı arkadaşlarında başına gelmiş bu olay....artık arkadaşlar diyor ben senden kontör istersem verme diyor ...zaten vermemde neyse:D
arkadaşlar sakın böyle acemice işlere girmeyin çünkü artık bu bir suçtur ...dolandırıcılık mı dersin artık ne dersin bilmiyorum...
bu arada iyi bir haber var bu mail hacleyenler yakayı ele vermeye başlamışlar...ve yakalanıyorlar....:45:
bakalım bana ne yapa bilecek bu mailler bi ekleyeyim
arkadaşlar hangi linki tıklarsanız tıklayın önce cookie lerinizi silin ondan sonra tıklayın linkleri bir sey yapamazlar Disk Cleaner programıyla yapa bilirsiniz cookielerin içinde sifreleriniz gizlendigi için linki tıkladıgınız an şifreleriniz karsı tarafa geciyor
benim msn me mesaj gelse açsam çalınırmı çünkü bilmedigim mesajları açmıyor siliyorum
Uyardığınız için sağolun arkadaşlar