eline sağlık emmi.
Printable View
Su an itibariyle Hotbird uydusundan bişey açıyormu acaba?
teşekkürler
Arkadaşım Hot Bird uydusunda şu an keyle açılan Sadece SRG (İsviçre Paketi) ile bis keyle istersen tabi FOX SIBIYA kanalı açılmaktadır. Bunların dışında şimdilik malesef başka paket açılmamaktadır. Bilgilerinize.Alıntı:
Saygılar.
gm 11300 cı yukledım hıc bır faydasını goremedım
evet arkadaşlar bende yükledim fakat şu an maç yayınları olmadığından test edemedim eurosotları açmıyor eminmisiniz
BİLGİ NOTU
Arkadaşlar D+ ların şifre değiştirmesine softcam yetiştiremiyorum. Onun için yukarıda verdiğim softcamı yükleyin. Şifreler değiştiğinde meüden modülarabirimin altındaki videolikiokeyleyerek şifre tablosuna varın. Kumandanızın en altındaki mavi tuşla "NAGRAVİZYON" bölümüne girin. D+ ları 4101 = 10 ve 11. TVCABO keylerinide 4901 = 10 ve 11. satıra yazın. Yalnız her satırı okeyleyerek çıkın. Kolay gelsin. Herkese iyi seyirler.
Şevketensari kardeş ben softcamı yaptığım sırada eurosport kanalları açıktı. Onun için listeye almıştım. Şimdi ne durumda daha bende bakmadım.
Saygılar.
[QUOTE=mueksi;173314]gm 11300 cı yukledım hıc bır faydasını goremedım
Kardeş eğer hispasat çanağın yoksa softcamda sadece yukarıda yazılan kanalları izleyebilirsin. Sadece SRG kanallarını yani. Birde 1. satıra FOXSIRBIYA bis keylerini girersen o kanalı izleyebilirsi. Ben onun yarine herkesin aradığı keyleri yazdım ki maçları izleyebilesiniz diye. Bilginize
Saygılar
Arkadaşlar dün verdiğim Kanal Listesinde unutkanlık hem loderleri vermemişim, hem de boş ve açılmayan tipleri silmemişim. Şimdi tertemiz bir kanal listesi verdim. Softcamı şimdi hazırladım. Güle güle kullanın. D+ lar da gidinceye kadar keyfini çıkarın. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.