kaldırılması için bi sebeb göremiyorum.
Printable View
kaldırılması için bi sebeb göremiyorum.
kaldırılmasın devam etsin ayrıyeten diziyi seyredenler sağır odayıda seyretsinler şahsen ben sağır odayı daha çok seviyorum,oradaki olylar daha gerçekçi.kaldırılmasını isteyenarkadaşlara diyeceğim şu: bu gibi dizilerdeki şiddet olayları sıradan amerikan filimlerinin birçoğunda zaten görülüyor, bizim sinama sektörümüz yapmadıgı zaman iradesi zayıf kişiler o yabancı filmlerdeki şiddet sahnelerinden etkilenmeyeceklermi sanıyorsunuz.
insanların maneviyatların bittiği menfaatlerin çıktığı bir yüzyılda olduğumuz söylenebilir..bununla beraber şiddet nedir..önce onu soralım kendimize..sokakta kızkardeşimizn çalınan çantasını butür dizilermi sağlıyor sizce..bence hayır..o yüzden bize gerçekleri anlatan butür dizilere tepki neden..amerikan filmlerinde ülkemize veya bişekilde dinimize uygulanan şiddete ses çıkarmayıp..içimizde bizi kardeşkardeşe düşüren veya kişilerin menfaatlerini gün yüzüne çıkaran bütün dizi yada filmleri destekliyorum..unutmayın dayılıktan bahseden arkadaşlarımız var burda...işte o dayıların çocukları bu ülke uğruna doğuda şehit oldular..ben devam diyorum...
devam etmeli bence saçma sapan yapmacık dizileri izlemektense gerçekleri görmeli herkes derim ben
kutlar vadisi ile devam. he belki bu dizinin amacında bizimde bilmediğimiz başka şeyler var paralar dönüyor ama birazda halkımız bu gerçeklere uyanıyor bizim binlerce şehidimiz var ama ortada ne yürüyüş yapıp nede bunun için eylem yapan var. bu noktaya dikkat edilmeli.
Bazıları ger.çeklerden koktukları için bu diziyi kaldırmaya çalışıolar. tam devam etmeli.
bu milletin hep uyumasını istiyorlar.kurtlar vadisi türkiye gerçegini yansıtıyor .birilerinin zoruna gitmiştir.aptal diziler yüzünden yeni neslin beynini yıkıyorlar.
abi ne yani şimdi ortada biz başka dizi konuşmuyoruzki.biz ortaya kurtlar vadisi kaldırılsınmı kaldırılmasınmı diye bir anket yapılmış onun için konuşuyoruz.bazılarımızda kalkmış yok cnbc-e dizileri yok amerikan çizgifilmleri kaldırılsın diyor.hadi arkadaşlar şıklar şu şu.aralarından hangisi en çok kaldırılmayı hak ediyor denilse o zaman konuşulur bu konu.ama konudan konu türetmişssiniz.yok diğer dizilerde kalksın diye.peki sorarım yüzde kaçlık dilim hayatında hiç tom & jerry izlemedi.gidip onun yerine nasreddin hoca izledi.yada kaçımız south park izlemek adına bütün işlerini bırakıp tv karşısına geçti.yanş gerçekçi olalım.yabancı ülkelere bizde bu akıl olduktan sonra her zaman bağlıyız arkadaşlar.milliyetçilik adı altında bu şeyleri izlemeyelim dersek biz batarız.ülkede kimse bir şey üretmeye çalışmıyorki.hepimiz tüketiyoruz.bu bizim atalarımızdan geldi ve bu böylede devam edecek.o yüzden yok amerika,yok japon,ingiliz dizlerini filmlerini çizgi filmelerini kaldıralım demek bence çok çok yanlış bir düşüncedir.bunlar kaldırılırsa kültür seviyesi bütün ülkede bir anda düşer.bu bütün ülkelerde böyle her ülke kendi kanalları hariç diğer milletlerin içeriklerinden oluşan kanallarda sunuyor.
diğer bir konuda çoçuklara kurtlar vadisini yasaklayacağınıza çizgi filmleri yasaklayın deniliyor.peki hangi çizgi filmde belinde silah,uzun palto,işte mafya tipleri mafya işleri bulunuyor söylermisiniz?zaten bu dizinin amacı çoçuklar için değildirki.amaç insanları mafya ve benzeri örgütlerin devletle olan ilişkisini anlatmaktır.yani yetişkinler için çıkmıştır bu dizi.ama çoçuklarda bunu bir idol olarak anlayıp sağda solda bu işleri uygulamaya çalışıyorlar.peki bunu geçtik kaçımız saçma sapan çoçuk dizilerini seviyor.mesela selena,cino,acemi cadı vb aptal şeyleri.peki bu şeyler çoçukları sihire büyüye merak saldırmıyormu...
bence bu iş dediğim gibi ortadan kaldırılamaz.ne kadarda şiddet içeren dizi film çizgifilmlerin yasaklanmasını istesekte bu sadece bir ütopya.sorumlu anne babalar çoçuklarını bu şeylerden uzak tutabilirse ancak böyle bir çözüm olabilir...yoksa ben kurtlar vadisinin yetişkenlere zarar verdiği için kaldırılmasını istemedim.dediğim gibi sorun çoçuklar...
Bana kalırsa çok abartılar var bütün sahneleri dehşet yani bir çoçuğun izlemesi veya bir ailenin izleyeceği bir dizi değildir..hade genç olan insanlar izler ama aile ortamına gitmez..cabbari abinin bir kelimesi var doğru gençler şiiddet vuruyor..
TÜrkİyede Nelerİn Olup BİttİĞİnden Ve Devletİn UyuduĞundan Bahsedİyo Bence Herkesİn Bİlgİlenmesİ İÇİn Yayina Devam Etsİn Kİ Ülke Ne Halde Herkes GÖrsÜn Uyan TÜrkİye