Türkiye Cumhuriyeti Devletine bu derece pisiriklilik yakismiyor.
Türkiye Cumhuriyeti Devletine bu derece pisiriklilik yakismiyor.
Bende destekliyorum gercek olayları anlatıyordu bana göre diger Kurtlar Vadisi ne göre daha iyyidi.
bence alakası yok !!!!
iddia ediyorum bu diziyi 2 gün sonra digiturkte yayınlamaya başlayacaklar özel bir kanal açacaklar yada mevcut bir kanaldan devam edecekler..
sadece devlet kapattırdı deyip digiturk abonesi yapabilmek için böyle bir yola başvurdular..
çünkü tek seferlik oldugu belliydi dizinin sponsoruna bir bakın adı sanı belirsiz bir sigara önleyici kurumu..
böyle bir diziyiye sponsor olacak bu kadar paraları varsa pes dogrusu!!!
cabbari....
arkadaşlar vadiyi istemeyenler beli köprü dizisindede törör var sagır oda ondada törör var kurtlar vadis dizisin oyunoynanıyor
:49: arkadaşlar vadiyi istemeyenler beli köprü dizisindede törör var sagır oda ondada törör var kurtlar vadis dizisin oyunoynanıyor:nono:: :nono:: :nono:: :nono:: :nono:: :nono:: :nono:: :nono::
sevgili arkadaslar ben bu dizinin yayınlanmasından yanayım eger bu ülkede basın özgürlüğü varsa vede burası demokratik bir ülkeyse yayınlamasında bir sakınca göremiyorum bakan baksın bakmak istemeyen kanalını degiştiriverir olur biter lütfen beyler 21ci yüzyıldayız ottan cöpten seyler için binlerce seyirci kitlesi olan bir dizi yayından kaldırılamaz bu görüşler beni baglar herkese saygılar
[COLOR="Red"]:devilprv: bir dizinin yayından kaldırılması ancak ve ancak gerçekleri halkın öğrenmesini istemeyen zavallıların eseridir.bu uygulama ancak çağdışı baskıcı KOMÜNİST zihniyetlerin hüküm sürdüğü ülkelerde olur.yoksa amerikan derin devleti gibi halkı cahil bırakıp istedikleri gibi at oynatmak isteyenlermi bu kararda etkili oldu bilmiyorum.ama artık bu ucuz 3. dünya ülkelerinde uygulanan politikalar bu ülkede sökmeyecek.:mad2: [/COLOR]
Diziyi destekliyorum. Bu arada Parantez açıp diğer ağalı, vurdulu, kırdılı dizilerin şirin göstermek istedikleri kimler merak ediyorum. Kurtlar vadisinin yayınının durdurulması dizinin yeni bölümünde de vurgulamak istedikleri mağdur olan asker ve polis gibi vatan bekçilerimize bir hakaret olarak algılıyorum.
Sizleri kutluyorum canı yürekten(!)
Türklük bilincini kaybetmiş,namus/ahlâk/örf gibi binlerce yıldır Türk milletinin en çok değer verdiği olguları hiçe sayan magazin programlarında;
para karşılığı ilişkiye girerken basılan mankenlerin,gelin-kaynana gibi TV’den eş ve çocuklara anne-baba seçimi yapılmasını,reklam olduğu su götürmez bir gerçek olan miadı dolmuş Yeşilçam artistlerinin yapmacık sevgilileri ile saniyelerini aktarmasını,
Binbir Gece gibi dizilerde para karşılığı ilişkiye giren bir kadının haber programlarında bile ’’siz olsanız’’ ne yapardınız gibisinden aylardır tartışılmasını,
canlı yayında zihinsel özürlü insanlarla dalga geçen ve hatta birinin donunu indiren bir şovmenin programını devam ettirmesini NORMAL karşıladığınız içinsizlere minnettarız!!
Ayrıca bizler biliyoruz ki Türkiye’de perşembe o saatlerde açılan her 100 TV’nin 50-60’ının izlediği bir dizi olan KURTLAR VADİSİ,çeyrek yüzyıldır bu ülkenin en büyük sorunu olan ve dış mihraklar tarafından yönlendirilen PKK terör örgütünü anlatacağından dolayı ’’kanı bozuk olanların,pis kanlarına dokunmuştur!’
Sizleri kutluyoruz,minnettarız.(!!) Ülkenin en az %50’sinin izlediği bir dizi olan Kurtlar Vadisi Terör’ün sadece 13.978 mail yüzünden ekrandan kaldırdığınız için bir kez daha teşekkürler.(!)
İYİ Kİ VARSINIZ,SİZİNLE DAHA SANSÜRLÜ,TARAFLI,YÖNLENDİRMELİ YAYINLARA!!
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresine bu maili isteyen herkez gönderebilir...