yazılımları yükledim 1A 00 A5 auto yapmıyor bilginize
Printable View
yazılımları yükledim 1A 00 A5 auto yapmıyor bilginize
thankkkksss youuuu
akşamm bütün gece bunlarla uğrasştımm
bende kaonn 12-01-a5 var
strem bm8200 12-01-05 yazılımıı atımm .atar atmaz kanalarımm sıfırladı bende motor var yandımm dedimm sonra canal editörlere yedek almıştımm bilgisayara onuu attımm yine yokk olmadı tekrar kaoon 12-01-05 attımm tekrar .. canaleditör ile kanalıı yükledimm tekrar motor ayarlarııını kontoll
yazılımıı atınca stem yazılımda her şeyy siliniyoo ... benimm gibii strem giriş sifresinide bilmiyorsanızz daha çokk tırmalarsınız.. ha kaoon döndükten sonra kanal kilidii soru ile karşılaştımm ardından neysekii biliyordumm onuu halletim
bende HERKE KAOON 12-01-A5 OJNAL YAZILIMII BEKLESİNN BM 8200 HEMDE MENÜSÜÜ ÇOOK KARIŞIKK
SAYGILAR .. EDİRNEDEN
ttneco arkadaşa cevap
arkadaşım, ilk defa stream menüyü yüklüyorsan,bunlara hazırlıklı olmalısın.çünkü stream yazılımını atınca,makina resetleniyor..yani kanal taratma ve taşıma işlemin sunny menüsüne göre kesinlikle çok zor..sunny nin kanal editörü ile yüklemeyi denemişsin.ama olmaz. hemco kanal editörü ile yükleyeceksin.. ben bu olayı, kolayca şöyle çözümledim.. sunny menüde kanalları istediğim şekilde taşıyıp, düzenleyip, favorileri ayarlayıp, bunu,hemco kanal editörüne kopyaladım.. daha sonra kurukafayı yükleyip stream yazılımını attım..ve daha sonrada hemco editörüne kopyaladığım kanal listemi yeni yüklediğim stream menüye attım.. böylece sorun basit bir şekilde çözüldü.. sunny nin menüsünü tutmaz ama, tps auto lar saat gibi çalışıyor.bunun için değer..tek farkı;radyoda ekran yok, teletex yok,otomatik kanal değiştirme yok.. ben şahsen stream menüden memnunum
12.03.a5 i zorda olsa 12.01.a5 yaptım sky iptal .stream menü 17.02.2006yazılımı attım tps,absat auto. fakat normal 12.01.a5ve 03.a5 yazılımlaıylada normal autosuz çalışıyor .
Kaon 511.12.01.A5 cihazıma bunlardan hangisini yüklemem gerekiyor ?
En son 1 hafta önce yazılım yükledik ama Yaban TV,Discovery,animal planet,kanal 24 gibi kanallar çıkmıyor.
şu an c board lara tps au yok galiba veya a board lara (stream da olsa farketmez) dün yükledim açmadı..