Yukleme programını ve *** dosyasını birinci mesaja koydum açıklamanızda 1 mesajda yer alıyor her gun *** dosyası madem degişiyor sanırım absat için sizde dosyam nete yuklerseniz bizde birinci mesaja koruzAlıntı:
İlginize teşekkurler
Printable View
Yukleme programını ve *** dosyasını birinci mesaja koydum açıklamanızda 1 mesajda yer alıyor her gun *** dosyası madem degişiyor sanırım absat için sizde dosyam nete yuklerseniz bizde birinci mesaja koruzAlıntı:
İlginize teşekkurler
serkan yılmaz arkadaşım ben dosya hazırlamasını bilmiyorum. linke verdiğim dosya ise eskiydi. yeni keyler girilip bu dosyanın yeniden herhalde günlük olarak hazırlanması gerekir.bir yanlışlık olmasın.
Konu anlaşıldı ozaman *** dosyasının editlenmesi gerekiyor :49: Yuklemek isteyenler softcam dosyasını bulması gerekiyor yada birinci mesajdan gunluk yazılımları alması gerekiyor sanırım en uygunu bu
arkadasımızın dedaylı anlatımı uzerıne verdıyı dosya foruma alınmıstır
GoldMaster 8000-10200 Onwa Cihazların ABSAT AUTO YAZILIMLARI 10 01 2007 Guncel Yazılımını az sonra birinci mesajda alabilirsiniz
Dikkat!!! 1-ci MESAJDA bulunan !!!
EE manager 1.4.13 eski. Bu versionda TPS - AB sat keyleri atilamaz!!!!
EE manager 1 .4.15! SON version! TPS-AB sat KEYLERI BU versionla ATILIR!
Buradan endirebilirsiniz ! Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Umarim yetkililer 1-ci mesaja koyar!
SOFTKAM YUKLEMEK!!!????Alıntı:
1. EE Manager 1.4.15 proqrami acilir!
2.Open firmware from file! Bilgisayardan Yukaridaki gunluk AB sat yazilimi SECHILIR! !
3.SAVE SOFTKAM to file! Hemin gunluk yazilimin Softkam dosyasi Bilgisayara Koyulur! Exit proqram!
Resivere SOFTKAM Dosyasi atmakcun !? YENi EE manager 1.4.15 proqrami acilir!
1.Open softkam file ! Bilgisayardan softkam dosyasi secilir.
2.Save softkam to resiver!
BU islemi yaparsiniz resiverde ancak yeni gunsel softkam dosyasi deyiser! KANAL LISTESI dahil tum bilgiler eskisi olarak kalar!
KOLAY GELSIN!