bence siyaset ve rtürk yüzünden
bence siyaset ve rtürk yüzünden
Tarihden gelen sözlerimiz, artık bazı içimizdeki yavşaklar için yalan olmuş. onlar artık ATATÜRK'çü değil; ATAkürt'çü olmuşlar. bu topraklarda T.C. kimliği altında yaşamak istemeyen varsa anasının a.... kadar yolu var. soludukları her nefesin hakkını verip öyle defolsunlar. konumuza gelince bence bu işden ençok zarar gören hem siyaset hemde zincirleme reaksiyonda olan diğer yalaka menfaatçiler. pislik artık ruhlarına bulaşmış. ne diyelim ALLAH affetsin.
SAYGILARIMLA...
aslında enbüyük sebep bence aşırı milliyetçi ruhu biraz daha besleyip milliyetçi ve diğer gurup olarak halkı ikiye ayırmak istememeleridir.özelliklede o ermeni yazarın ölümünden hemen sonra yayına girmeside filmi o süreçte yayına sokmak isteyenlerin art niyetidir.öyle bir zamanda böyle bir tepki alacaklarını düşünemiyorlarmıydı.!!!!!!!!!!!!!!BÜTÜN SUÇ MEDYANINDIR!!!!!!!!!!!!!ama sadece şow tv nin değil bu düşünceyi kullanan bu işten çok paralar kazanan tüm medyanın.Ama ben kısa süre sonra tekrar yayına gireceğinden adım gibi eminim.Buda benim haklılığımı gösterecek.Ha şunuda söyleyeyim NE MUTLUKİ TÜRKÜM
karşımızda 1 hükümet var ona karşı gelen ve dediklerine karşı gelen muhalefet olan herkezin ayağını yerden kesiyor "kurtlar vadisi"den öldürdü di
rambo izledide ölmedi yani
yada kan ölümü dimi
neymişş canımm yabancı flimler den adam kendisini öldürmezzmi
1 çizgi flim vardı zamanında pokemon diye 1 salak kendisini 5. kattan atmış ölmüşde tüm çoçuklara cezaa yayından kalktı şimdide kanal 7 de veriliyor ben anlamadım herhalde kurtlar vadiside 1 sene sonra başka 1 kanalda verilir:warn: :warn: retürk kendi başına kararlar alamaz böyle 1 yetkisi yok çünküü
halk diyerek siyaset karışıyor bazı olaylar ört bazt edilmeye çalışılıyor
bunlarla uraşacaklarına avrupaya hayır deseler yaaa
avrupa varrupa bize tersdesinler nerdeee:third: :third:
1 türk 1 şey yapsın hemen ayağını kaydırıyorlar
size 1 örnek dünyanın en iyi hackkeri 1 türk kevin miknik filan değil
istanbulda yaşıyor inanmıyanlarınız kanıtlarım süper 1 kanıtla kabak yaparım kanıtlarım
dünyanın hiç 1 yerinde sömürge ölkelerinde bile kendi vatabdaşını böyle ********* ölke yok yaaa :angry8: :angry8: :angry8: bu 1 rüya olsun allahım uyanalım hemen yoksa sonumuzzz ii değil valla
arkadaşlar şunu hiç unutmamak gerekir ( BALIK BAŞTAN KOKAR ) .başka söze gerek varmı sizce?.
bence yayınlanacaktı dizi karanlıklar gözler önüne serilecekti ve kimlerin yarası vardı görülecekti
evet arkadaşlar her şeyi çözdük bir dizide gelip takıldık öyle mi?banane kurtlar vadisinden polat adam öldürecek bende bundan mutlu olucam,yada x kişi bilmem ne yeraltının bilmem kimimiş bunu öğrenip başım göğe eğecekmiş bu diziye pirim verirsek bir sürü polat çıkar.
arkadaşlar siyasetten başka bir sebeb olamaz