sorma be üstat. hemde tam yerinde. gıcık bunlar yaw insan bari o bölümüde gösterir dimi.
Printable View
sorma be üstat. hemde tam yerinde. gıcık bunlar yaw insan bari o bölümüde gösterir dimi.
bence eski tadı yok
hala ajanlarla şunlarla bunlarla dizi çekmeye çalışıyorlar polat tek kurtarıcı gibi oldu bence makası yedi artık zor reiting toplar
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Diziler liginde ise Kurtlar Vadisi Pusu’nun geri dönmesinin heyecanı yaşanıyor. Ancak ekranın reyting rekortmeni dizisi, eski günlerini de mumla arıyor. Üstelik ellerinden geleni de yapmışlardı. RTÜK darbesi yedikten sonra, dizinin şiddet dozunu bariz şekilde azaltmışlardı. Hatta bu hafta yayınlanan bölümü sadece tek bir yaralamayla (o da bıçakla) kapatmışlardı. Oysa bir zamanlar Kurtlar Vadisi’nin tek bölümünde bile onlarca kişi öldürülüyordu. Kimisi kurşunla, kimisi bombalarla, kimisi akla hayale gelmeyecek tuzaklarla hayata veda ediyordu. Takipçileri hatırlayacaktır; dizi bittiğinde toplam ölü sayısı iki binleri geçiyordu. Fakat görünen o ki, kurşun artık reyting getirmiyor. Baştan beri kimi zaman ağır silahların da kullanıldığı bir muharebe şeklinde devam eden Sağır Oda, ilk onun içine hiç giremiyor.
İşte rakamlar ortada. Aşkın dizisi Binbir Gece, Vadi’yi neredeyse ikiye katlıyor. Töre dizisi Sıla, her iki reyting grubunda birden Kurtlar’a fark atıyor. Acı Hayat, Yaprak Dökümü, Avrupa Yakası ve Ihlamurlar Altında da Kurtlar Vadisi Pusu’yu, iki reyting liginden en azından birinde altına almayı başarıyor. Kabul edelim ki yine de kötü değil Kurtlar’ın reytingleri. Öyle olsa ilk on dizinin arasına giremezlerdi. Ama altını çizmek gerekiyor, asla eskisi gibi de değil işleri. Dizilerin yarattığı furyanın yerini, yazın başlamasıyla birlikte yarışmalar doldurmaya başladı. Bütün yarışmalarda gerilim çok yüksekti. Bu hafta da herkes yine birbirini haşladı.
kurtlar vadisi şimdiye kadar belki 2 veya 3 bölüm anca izlemişimdir.önceki yıllardakiler dahil.izlediğim bir dizi olarak kayıtlarımdayoktur
kurtlar vadisi ara verdi insanları soguttu hep aynı muhabbetler am yinede bana göre tartışmasız türkiyenin en iyi dizisi
selametle
benim favori dizim yağmurdan sonra'dır stv kanalındaki.bu akşam 19.50 gibi başlar
dizi daha yeni başladı hakkında yorum yapmak yanlıştır. Kurtlar vadisi dizi türkiyede tarih yazan ve osman sınav sayesin ilkleri olan dizidir. Reyting'e gelince bir kaç sonra en iyi renytingi kim yapıyor bakalım
Sağır oda süper bi dizi ben Kurtlar vadisi'ni önceden izliyordum ancak şimdi Sağır oda yı izliyorum.Hiçbir bölümü kaçırmıyorum.Sağır oda Perşembe günleri 22:00 da başlıyor bence izleyin süper bi dizi.