-
Abdullah GÜL'ÜN Cumhurbaşkanlığına son derece olumlu bakıyorum. Necdet Sezer Hukukcu Cumhurbaşkanıydı! hangi hukuka uydu. Cumhur-un kaçını temsil etti?
-
sn starke yukarda yazdıklarımı sade bendüşünmüyorum türkiyenin %80 inin düşüncesi böyle ...bazı azınlık kesimin akp hayranı oluşundan akp ye oy vermek suretiyle bu iktidarın başa geldiği açık....avrupa ve amerikada akp hükümetini iktidar olmasını şeriatçı ve laiklik karşıtıtı olduğu için benimsemedi yadırgadı hatta şok bile oldu ama ne çare başageldi çekelim bari bu sıkıntıyı dediler ve halende yadırgıyorlar...aynı türk halkının yadırgadığı gibi....bu hükümetin şeriatçı ve tarikatların kuklası olduğunu sırf ben demiyorum arkadaş çevrem iş arkadaşlarım patronum yolda işe gidip gelirken kulak misafiri olduğum halkta benim yukarda yazdığım şeyleri söylüyor hatta daha fazlasını ateş püskürürcesine söylüyor...ne şeriatçı politikasını gördün diyorsun daha ne olsun cami önlerinde toplanan tarikat yanlıları atatürke ve laikliğe küfür ediyor tayyip asker ve polisin elini kolunu bir emirle bağlıyor ordaki şeriatçılar atatürkün sülalesine ve laikliğe küfredip bu düzeni yıkıp şeriatı getireceğiz kahrolsun atatürk türlkiyesi kahrolsun laik sistem diyorlar polis ve asker tayyipten gelen emir doğrultusunda atatürke ve laikliğe edilen küfür ve laneti seyrediyor ve bu o....çocuğu şeriatçılar yakalanmadığı gibi olayda örtbas ediliyor....başka bir şeriatçı saldırıda laik sistemin temeli ve koruyucusu anayasa mahkemesine düzenleniyor bu olayda örtbas ediliyor...danıştaş ve sayıştaya yetkili kişilerin yerleştirilmesine akp engel oluyor kendi istedikleri şeriatçı tarikatçı kişiler yerleştiriliyor...bütün bu izlenen politika şeriatçılığı tarikatçılığı ülke yönetiminin her kademesine yerleştirerek etkinleştirme politikası değilde nedir pekii sorarım sana...yarın bu şeriatçı zihniyet tamamen ülke yönetimine hakim olduğunda seninde alışkın olduğun pekçok şeye yasa konduğunda ve sen bu şeriatçı yasalarla sıkıştığında bu laiklik günlerini özlemeyecekmisin ah nerde o eski laik türk devleti demiyecekmisin tabiki ben dahil türkiyenin tamamı bunu diyecek ama iş işten geçmiş olacek ülke batmış o...çocuğu şeyhlerin ve tarikatları yönetimine geçmiş olacal ozaman ....uyanalım arkadaşlar....slmlar...
-
olumsuz bakıyor , 1995 deki konuşmaları ve çizgisinin değişmediğine inanıyorum..
-
-
sulh
ferq etmez,yeterki,Turkiyede edalet ve qanun hokm sursun...azer...
-
olumlu bakıyorum
Türkiye için en hayırlı aday bence
eşinin kapalı olması ise beni ilgilendirmez
-
Öncelikle vatana ve millete hayırlı olsun demekten başlarsak daha iyi olur.her makam ve kurum bulundukları ülkeyi ve o ülkede yaşayan insanların fikirlerini göstermesi gerektigine inanıyoruz.bakın nediyor türk halkına ve fikirlerine saygısı olmayan bir köşe yazarı
Bu uyku hali...
Bu zavallılık...
Bu zekásızlık artık yeter.
kimden bahsediyor kim adına konuşuyor belli degil türk halkına hakaret yetkisini kendisine kiminde verdigi belli degil.
tekrar söylüyorum tüm vatana millete hayırlı ve ugurlu olsun.
-
yakışır
-
bence de olumsuz ama şartlar bunu gerektiriyor demekki anayasayı bilmemesi sorunmu etrafında ve kabinesinde bilen vardır mutlak yanına onuda alacaktır ama bir tüek milliyetcisi olarak ben kabineden degilde dışardan anayasayı bilen biri olmasını tercih ederdim tayyip bey birazdaha oy kazana bilirdi ama şimdi çoookkk oyy kaybedecek haa yine meclise girer ama tek degil
üç parti olarak belkide dört parti şu anda son kartlar açılıyor
-
olumsuz bakıyorum çünkü laik türk cumhuriyetinde türbanlı bir eşle nasıl cumhurbaşkanı olunabiliyor???