Zaman zaman kullandım zaman zaman bıraktım yaklaşık 6 yıldır içmiyorum. Bıraktıktan sonra insan ömrünün 50 yıl daha uzayıp ve sağlıklı bir şekilde yaşayacağına inananlardanım. Bırakmak içinde herkesin dediği gibi irade meselesi başka bir şey değil.
Printable View
Zaman zaman kullandım zaman zaman bıraktım yaklaşık 6 yıldır içmiyorum. Bıraktıktan sonra insan ömrünün 50 yıl daha uzayıp ve sağlıklı bir şekilde yaşayacağına inananlardanım. Bırakmak içinde herkesin dediği gibi irade meselesi başka bir şey değil.
ben arasıra içiym ama evet yazdım genede ama kesin belli bi tarihte bırakacam
ben içmiyorum içmemde
çünkü:
sigara dediğin nedirki abi?
Dünyada bundan başka saçma birşey varmı?hem seni ve etrafındakileri zehirlio,hem cebine kesena zarar veriyo,hemde hiçbir etkisi yok.saçma sapan uff puff :S ne bu duman üfleyince stresmi gidio yada içinde uyuşturucu varda bizmi bilmiyoruz.hadi onu geçtik.
HANGİMİZİN DUMAN ALMAYA İHTİYACI VAR YADA BÖYLE BİR İHTİYAÇ VARMI DÜNYADA?
sonuç olarak size tavsiyem içmeyiniz hem kendinize hem bize hemde cebinize zarar.5 para etmez birşey ...
30 yıla yakın içtim. 8 ay oldu bırakalı. unuttuğum bir çok kokuyu tadı tekrardan hissetmeye başladım. nefes yollarım açıldı uykuma dinçliğime yansıdı.
herkese tavsiye ederim.
ve en önemlisi olay hiçte zor değilmiş. bu kadar kolay olacağını bilsem yıllar önce yapardım bunu. şu nikotin banttıymış, yalancı siagaraymış bunlar insanın cesaretişni kıran şeyler ben hep bunlardan dolayı ürkerdim. insan kendi kendine " demek ki çok zor oluyor bırakmak" demeden yapamıyor. ama bıraktım ve gördüm ki öyle değilmiş. dar giysi seven birinin geniş giysiler giydiğinde hissettiği yadırgama veya benzeri birşey.
Umarım birgün tüm tiryakiler kurtulur.
malasef kullanıyorum
ne yalan söyleyeyim bende içiyorum günde 10 tane felan okadar sık değil
hiç kullanmadım kullanırsam ne olacagını biliyorum ama hiç içmeyi düşünmüyorum sevgilim bile zorlasa içmem..
Hayır içmiyorum
iki günde 1 pakat içiyorum bırakamadım
Hayır içmiyorumiçenlerin de hem kendi sağlıkları hemde çocukları varsa çocuklarının sağlığı için bıkarmalarını istiyorum..
LAMBORJİNİ