sömürülüyoruz gibi geliyo bana.
Printable View
sömürülüyoruz gibi geliyo bana.
kardeşim eski tarife daha iyi idi bunlar ucuzlatacağız diye daha fazla faturalara yükleniyorlar ne yapalım aynı iktidar gibi bunlarda yanar döner allah milletin yardımcısı olsun
bunlara birileri dur demesi gerekli artık.ayıptır
memnun olmayanlar bir hayli fazlalıkta ama anlamadıgım fiyattanmı yoksa teknik olarakmı memnuniyetsizlik pek fazla belirten yok
selametle
hem teknik hemde fiyat yönünden memnun değilim..29 ytl lik bir hizmet olmadığı için..bazı anlar 10 kb ile indirme yapıyoruz..
Hayır memnun değilim adam kandırıyorlar hız çok yavaş 1024kb hız diyorlar dosya indirirken bakıyorum en yüksek hız 22kb gibi gösteriyor bazen 1 mb lık doya 10 dakikada iniyor.
biz eski adsl kullanılıcıların ne eksiği yada yeni kullanıcı olacakların ne fazlalıkları varki böyle bir ikilem yaratılıyor.tüketici hakları ilgililerinin bu konuya önemle eğilmelerini rica ediyorum.haklarımız çiğnenmesin.kolaygelsin!
hayır hiç memnun değilim
kesinlikle degil yeni üyelere %50 indirim biz 2sendir ödüyoruz bize yazık degılm
bir çok kişinin belki bilmediği veya bilenlerin dudak büktüğü Romanya da bile aylık 10 dolar ve sınırsız internet ve çok ucuz telefon görüşmesi yapılıyor,tabi ki özel firmadan yeret telekomdan değil,şimdi bizde de yeni onaylandı ilk bağlantı yapan özel şirkete hem telefon hem adsl için muracat edeceğim